HondenPage baasje H&H

Wat schreven de vrienden van H&H op het forum

honden page profiel ElysiaElysia schreef in spaghetti
Hier krijgen ze het ook, zonder saus! Mochten ze af en toe een beetje saus te pakken krijgen, is het hun lucky day haha.
honden page profiel ElysiaElysia schreef in hondenkleding hoe denk jij hierover ?
Hmm onnozel? Onze oude Franse Bull ging afgelopen winter niet meer mee naar buiten. Na heel veel pogingen uiteindelijk met hem gaan shoppen en een winterjas voor hem gekocht. Warm, waterafstotend... Apetrots liep hij de winkel uit en zodra ik het jasje pakte stond hij te springen om mee te gaan. Hij blij, wij blij! :-)
honden page profiel ElysiaElysia schreef in tatoo van je hond
Zou best een tattoo willen van mijn honden. Of een pootje voor elke hond, of de naam van mijn eerste hond omdat hij zoveel in mijn leven heeft veranderd en me zoveel nieuw geluk heeft gegeven, of de vier koppen op een rij (maar dan in het klein). Heb al best veel tattoos en wil altijd eerst zeker zijn van het ontwerp (logisch lijkt me). Maar denk dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren!
honden page profiel .. schreef in voelen honden dit aan???
JA HIERO!!! hahahaha toen ik zwanger was lag dana vaak op mn buik en als de baby ging schoppen ging ze mn buik likken en er hoofd zo scheef doen.. ik vond het echt schattig. ook als we buiten liepen op straat toen ik hoogzwanger was, trok ze niet meer aan de riem en kwam ze altijd netjes als ik haar riep. helaas ben ik niet meer zwanger en is ze nu welleens stout hihihi hahaha
honden page profiel .. schreef in brood voor de hond
ik geef dana elke ochtend 2 sneetjes bruin brood met leverworst en ze vind het heerlijk! mensen zijn zo snel met oh dat is niet goed voor een hond en dat niet... denk ik echt pff je moest eens weten hoeveel slechte dingen ik eet, so, we vinden het toch lekker ;-)
honden page profiel .. schreef in waarom negatief praten over een husky?
ik vind het prachtige honden! hier in de buurt woont ook een hutsky en Dana en hij zijn wel gewaagd aan elkaar. Kan ook wel lekker ruig uit de hoek komen en ook lekker eindeloos rausen en rennen. Maar ik vind ze vooral heel mooi.
honden page profiel .. schreef in dementie bij hond
Ach Reina, het is gewoon verschrikkelijk als je hond wat ouder gaat worden. Onze familiehond, een beurded c, is 15 geworden. Ze kreeg ook staar, werd doof, werd sloom je zag gewoon dat ze pijn kreeg aan haar gewrichten, ze kon haar plas niet meer ophouden en indd als wij allemaal moesten werken of naar school moesten huilde ze de buurt bij elkaar. Ook begon ze aan haar poot te bijten en te likken... en van kwaad tot erger. Als we binnen kwamen lopen kwam ze niet eens meer. Op straat wilde ze niet meer lekker lopen en ze was bang voor andere honden geworden. Op een gegeven moment hebben we haar moeten laten inslapen. Het was echt zielig. Het laatste halfjaar hebben wij nog lang over gepraat hadden we niet beter dit had we niet beter dat... omdat wij ook moesten werken. Maar dat was toen zo. Met een honden uitlaatservice had je haar ook niet blij gemaakt. Maar het is heel moeilijk. En ach we kregen ook briefjes van de buren in de brievenbus nou dat was echt mijn laatste zorg. Hondenliefhebbers begrijpen het, mensen die geen honden houden niet. zo gaat dat nou eenmaal. Ik had de behoefte om dit even te delen niet dat jij hier wat aan hebt maar... als je thuis kan zijn blijf zoveel mogelijk thuis en geef hem lekker veel aandacht maar gun hem ook zn rust. de buren kunnen het dak op. en overleg zoveel mogelijk met de arts wat er aan de hand is enz. Meer kan je er ook niet van maken. Een hond word ook oud en raakt op en die tijd gaat er langzaam aan komen. Praat er veel over met je man. Sterkte
honden page profiel .. schreef in Vertel mij eens over de Bull Terrier!
ik ken een stel die had 2 maltezers en namen toen een staffie erbij... die staf is hardstikke goed opgevoed, daar heeft het niks mee te maken. ze kennen hun eigen krachten gewoon niet als ze spelen en die kleine formaatjes kunnen daar niet mee.. dus ook die mensen hebben een staf erbij moeten nemen.
honden page profiel .. schreef in Vertel mij eens over de Bull Terrier!
Hoi ik heb zelf een stafford,,, heerlijk beestje. Mensen denken waakhond nou ik weet niet hoor die van mij zal een inbreker doodknuffelen denk ik.. tenzij ik en mijn kleine ergens wandelen en we worden aangevallen weet ik zeker dat ze attackt (H) oke.. maar buiten dat het om, gezien jou situ zou ik NIET voor een stafford gaan.. waarom... Ja mijn stafford kan prima met anderen honden kinderen maar spelen nee... ze is veels te onbehouden loopt iedereen omver... dat is niet leuk voor kleine honden en ook niet voor kids... als je een staff neemt zou je er een staff bij moeten nemen zodat ze kunnen spelen op eigen level... succes!
honden page profiel .. schreef in Hond alleen laten
zet een advertentie op marktplaats om gratis de hond uit te laten van een ander en maak een ander blij... ;)
honden page profiel .. schreef in Hond alleen laten
schreef het net ook al in een andere topic, kan mij er echt over verbazen. Pup of een oudere hond, een hond is er niet voor om hele dagen alleen te zitten. Leuk een oplossing om een uitlaatservice en dagopvang maar wil je zelf niet een band opbouwen met je hond..wanneer wil je dit gaan doen. Nu is het savonds lang licht leuk nog even een blokje doen maar van de winter dan... een hond gaat jaren mee. Gun je hond het geluk, vrijheid en plezier als je dat niet te bieden hebt... let it go
 

Vrienden van H&H

honden foto van Elysiahonden foto van .

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^