Puppy vermelding van FROM GLADIATORDOGS

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat FROM GLADIATORDOGS geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje FROM GLADIATORDOGS zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 American Staffordshire Terrier puppy's van FROM GLADIATORDOGS

Puppy's
Ras American Staffordshire Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 25 juni om 02:04

Kennel
Kennelnaam: FROM GLADIATORDOGS
Beschrijving: We hebben nog 1 pup beschikbaar uit ons nestje en is op zoek is naar een warm en liefdevol huis. Het teefje is 18-01-2019 geboren en mag het nest verlaten. Pup heeft een FCI stamboom, DNA profiel en is gechipt door de Raad van Beheer. Ze is ingeent, ontwormd, in bezit van een Europeesdierenpaspoort, wat is afgegeven door de dierenarts na de gezondheidscheck. Beide ouders voldoen aan alle gezondheids eisen die verplicht zijn door de ras vereniging. Beide ouders hebben een FCI stamboom, zijn beide HD-ED en ataxie vrij en in bezit van de MAG test. Alle testresultaten zijn aanwezig. Tevens zijn wij aangesloten bij de rasvereniging ASTCH. Het teefje is geboren en opgegroeid in huiselijke kring met onze andere staffords en kat. Beide ouders zijn wonen hier in huis. Wij werken met een koopcontract en er zit 1 jaar garantie op erfelijke afwijkingen. Onze pups worden verkocht na een kennismakingsgesprek. Wij vinden het belangrijk dat het van beide kanten goed voelt en zullen dus ook niet zo maar aan iedereen een pup verkopen. Wij vinden het altijd leuk om contact met de nieuwe eigenaar/eigenaren te houden. Ook mag er ten alle tijden contact met ons worden opgenomen bij vragen, advies en zullen dan ook helpen waar nodig. Heeft het teefje uw interesse gewekt? U bent altijd welkom om kennis met ons en de honden te komen maken. Op onze site kunt u meer informatie vinden en kennis maken met onze kennel of neem contact op via de mail of telefoon.

Contact
Website: http://gladiatordogs.nl
Telefoon: 0641402938

Adres
Woonplaats: Nijmegen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Moeder Shadow wordt 6 jaar en vader Shady wordt 3 jaar, beide in mei 2019.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Testen hebben beide honden met goed resultaat behaald (zie beschrijving).

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Zie beschrijving.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Het teefje mag het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken hobbymatig een nestje in de 1 a 2 jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Pups worden geboren in huis en groeien in huis op tussen onze andere staffy's

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over FROM GLADIATORDOGS bekijk de gehele fokker vermelding van FROM GLADIATORDOGS

American Staffordshire Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de American Staffordshire Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

FROM GLADIATORDOGSFROM GLADIATORDOGSFROM GLADIATORDOGSFROM GLADIATORDOGSFROM GLADIATORDOGSFROM GLADIATORDOGSFROM GLADIATORDOGS

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ED
- HD

Alle advertenties van FROM GLADIATORDOGS

25-06 American Staffordshire Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^