Puppy vermelding van Finse lappenhond kennel Bronnesteyn

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Finse lappenhond kennel Bronnesteyn geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Finse lappenhond kennel Bronnesteyn zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Finse Lappenhond puppy's van Finse lappenhond kennel Bronnesteyn

Puppy's
Ras Finse Lappenhond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 04 maart om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Finse lappenhond kennel Bronnesteyn
Beschrijving: Eind december verwachten wij een nestje Finse lappenhond pups.

Contact
Website: http://Finselappenhond-Bronnesteyn.com
Telefoon: 0345-582526

Adres
Woonplaats: Geldermalsen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Eind december hopen we ons tweede nestje te krijgen van ons teefje Lilja de Vader van dit Nestje is Kai Voor alle informatie over dit aanstaande nestje is terug te vinden op onze Website Finselappenhond-Bronnesteyn.com

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Alle testen die voor de ouderdieren van belang zijn staan vermeld op de website. Het is voor ons erg belangrijk om met gezonde honden te fokken. En zijn daarom ook erg zorgvuldig met het selecteren van onze ouderdieren.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden door de dierenarts nagekeken en worden uiteraard volgens schema ontwormd in krijgen de noodzakelijke inentingen

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups moeten minimaal acht weken oud zijn voordat ze het nest mogen verlaten. Lep op voor het buitenland gelden andere regelingen!

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken maximaal 1 nestje per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien bij ons op in de huiskamer. Samen met onze andere honden en kinderen. We doen er alles aan om de pups een zo goed mogelijke start mee te geven.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Finse lappenhond kennel Bronnesteyn bekijk de gehele fokker vermelding van Finse lappenhond kennel Bronnesteyn

Finse Lappenhond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Finse Lappenhond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Finse lappenhond kennel BronnesteynFinse lappenhond kennel Bronnesteyn

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- Distichiasis
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ECVO
- ED
- HD

Alle advertenties van Finse lappenhond kennel Bronnesteyn

04-03 Finse Lappenhond pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^