Puppy vermelding van José

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat José geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje José zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Prazsky Krysavik puppy's van José

Puppy's
Ras Prazsky Krysavik
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 04 juli om 06:57

Kennel
Kennelnaam: José
Beschrijving: 24 maart zijn wij geboren. 1 reutje en 2 teefjes. Ons geboorte gewicht 130- 142-en 135gram. We drinken goed bij onze mama Lotte. Onze vader is een mooie Belgies manneke, van Oorsprong gefokt in Tjechiën zijn Baasje heeft heel mooie Praszky"s met Tjechies Stamboek, Helaas hebben we voor dit mooie ras in Nederland en België nog geen erkend stamboek. Maar wij, vooral kleine groep hobbyfokkers zijn voortdurend op zoek naar het beste van het beste voor het fokken van deze schattige hondjes, zodat als het stamboek er eens komt , we erg mooie en gezonde Praszky's hebben. Bent u op zoek naar een van deze hondjes, bel of schrijf me gerust....groet José

Contact
Website: http://www.doggyplacejose.tk
Telefoon: 0521-387933

Adres
Woonplaats: Doldersum

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Lotte is nu 6 jaar, dit is het 4de en tevens laatste nestje van haar.Lotte komt van oorsprong uit Polen, Ook bij een hobby fokker vandaan, maar ze was er heel slecht aan toe. Geen wormkuren gehad, ze was op sterven na dood. Maar na intensieve verzorging kwam ze er (tot ongeloof van de dierenartsen)toch bovenop, Het is nu een mooie gezonde hondwaar niet aan te merken is dat haar start in deze wereld zo beroerd was.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De ouders zijn getest op PL en hebben verder alle onderzoeken injekties en kuren keurig ieder jaar op tijd

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Algemeen gezondheids onderzoek , puppy injectie's, vlooie/teken en wormkuren.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Met 8 weken mogen de pups ,mits ze goed zelfstandig eten , naar een nieuw baasje.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Ik fok één nestje per jaar. in totaal krijgt mijn teefje max: 4 nestjes en dan wordt ze uit uit gezondheids oogpunt gestereliseert..Mag ze lekker verder genieten zonder zorgen voor de puppy's, dat wordt overgenomen door Luna, die ook max: 4 nestjes zal krijgen.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze hondjes groeien op in de huiskamer, waar nog 2 andere Praszky's rondlopen, waar vaak onze kleinkinderen spelen , Kortom ze groeien in een gezellige sfeer op.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Prazsky Krysavik puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Prazsky Krysavik en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

JoséJoséJosé

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van José

04-07 Prazsky Krysavik pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^