Puppy vermelding van American_Bully_Rotterdam

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat American_Bully_Rotterdam geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

3 Amerikaanse Bulldog puppy's van American_Bully_Rotterdam

Puppy's
Ras Amerikaanse Bulldog
Aantal puppy's beschikbaar 3
Datum puppy vermelding 07 november om 14:04

Kennel
Kennelnaam: American_Bully_Rotterdam
Beschrijving: Op 25 september 2022 zijn er bij ons 3 prachtige pups geboren uit de combinatie Henk en Truus. Beiden ouders zijn van ons. De pups zijn 6 weken oud en mogen bezichtigd/gereserveerd worden. Vanaf 8 weken mogen ze weg. Voor meer foto’s en filmpjes kunt u onze Instagram bezoeken: https:www.instagram.com/american_bully_rotterdam/ SOCIALISATIE: - De pups groeien op bij ons in huis samen met vader, moeder en twee andere honden. Ze zijn gewend aan muziek, tv, stofzuiger en alle huiselijke geluiden. - Verder worden de pups dagelijks meegenomen op de arm voor een wandeling. Wij wonen in een gedeelte van Rotterdam waar veel verkeer aanwezig is. Scooters, fietsen, auto’s etc. zijn ze gewend. Ook een wandeling op de arm door het park zijn ze gewend. - Knuffelen en geaaid worden door buurtgenoten en kinderen. De pups worden graag opgetild door anderen en vallen dan soms zelfs in slaap. Ze zijn dus gewend aan verschillende mensen. BELANGRIJK: · UBN geregistreerd · Beide ouders zijn getest op HD en ED en goed bevonden voor de fok · Beide ouders hebben een ABKC stamboom met hele mooie namen erop. · ABKC Application for Permanent Registration krijgt u mee om de stamboom aan te vragen. Deze papieren zijn al binnen · De pups zijn met 2,4 en 6 weken ontwormd. · Met 6 weken volgt een gezondheidscheck bij de DA, hier zullen de pups de 1e vaccinatie, een chip en paspoort krijgen - Bij reservering word er wel een aanbetaling gevraagd DE PUPS VALLEN IN EEN HOGERE PRIJSKLASSE.

Contact
Website: http://
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Rotterdam

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De reu is ruim 2,5 jaar De teef is bijna 22 maanden

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Beiden ouders goed bevonden voor de fok.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Gezondheidscheck 6 weken bij de dierenarts inclusief 6 weken vaccinatie, chip en registratie.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
vanaf 8 weken mogen de pups het nest verlaten

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dit is ons eerste nestje.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Pups groeien op bij ons in huis.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met American_Bully_Rotterdam

Neem contact op

Uw naam

Uw email

Uw bericht

Amerikaanse Bulldog puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Amerikaanse Bulldog en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

American_Bully_RotterdamAmerican_Bully_RotterdamAmerican_Bully_RotterdamAmerican_Bully_RotterdamAmerican_Bully_RotterdamAmerican_Bully_Rotterdam

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- ED
- HD

Alle advertenties van American_Bully_Rotterdam

07-11 Amerikaanse Bulldog pups momenteel 3 puppy's


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^