Contact met vorige eigenaar/eigenaresse van herplaatser.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

Hoi allemaal,

Ik weet niet of ik in deze categorie goed zit met mijn onderwerp. Als ik niet goed zit: sorry modjes! O-)

Ik vroeg me af in hoeverre de mensen met een herplaatser nog contact hebben met de vorige eigenaar van de hond. Daar ben ik eerlijk gezegd wel benieuwd naar, omdat wij zelf 2 herplaatsers hebben.

Dus: kom maar op met die verhalen! ;-)

Groetjes Annika
en pootjes van de beestenboel! :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Contact met vorige eigenaar/eigenaresse van herplaatser." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank 3 doggies

honden foto van Claudia & Tank

Ik heb ook een herplaatser en heb geen contact meer met de vorige eigenaar.
Hij is 1 langs gekomen met wat spullen voor Spike en daarna is er geen contact meer geweest.

honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

Hoi Claudia,

Bedankt voor je reactie! :-)
Mag ik vragen wat de reden daarvan is? Wilde jij geen contact meer of vond de vorige eigenaar het te moeilijk?

Groetjes,
Annika

honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank 3 doggies

honden foto van Claudia & Tank

Er is eigenlijk geen reden voor.
We hebben geen contact meer gezocht en de oude eigenaar ook niet.
En eerlijk gezegd vind het wel goed.

Heb je nog contact met de vorige eigenaars?

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Hoi Annika,
In april 2004 nam ik Friso over van een mevrouw die hem om financiele redenen niet meer kon houden.
Het was toen een 'miezerig' hondje ( :'( ) van 10 maanden, dat heel slecht at. Hij kreeg geloof ik alleen maar brood met smeerleverworst :'( :'(

Met veel moeite heb ik Friso aan het eten gekregen, alleen maar hondenvoer. Ik heb hem ook direkt een andere naam gegeven, hij heette Bobby.

Ik heb haar nog eenmaal thuis ontvangen, zodat ze kon zien dat het goed ging met Friso. Ze was niet een type wat ik als vriendin zou willen hebben.

Omdat we in de zelfde stad wonen kom ik haar heel soms nog tegen en dan vraagt ze "hoe is het met MIJN hond?" Ze krijgt nog steeds tranen in de ogen. Bij een laatste ontmoeting had ik een mooie foto van Friso bij me, die heb ik haar gegeven.

Maar het is goed zo!

honden page profiel Gerdine van der LindenGerdine van der Linden 3 doggies

honden foto van Gerdine van der Linden

Hier geen contact, aller eerst hebben we kaily op straat gevonden, en toen we via de chip contact kregen kreeg ik zo'n raar verhaal dat ik alle contact verbroken heb, die man gaf duidelijk helemaal niets om zijn hond.

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

Lily kwam uit het asiel. Een jaar later werd ik in een uitlaatgebied opeens aan gesproken door een mevrouw die Lily herkende. Ze had haar uit slechte omstandigheden had gehaald, maar bleek niet met Lily's stress/problemen om te kunnen gaan en heeft haar naar het asiel bracht. Zo ben ik wel een en ander te weten gekomen over de achtergrond (wist ik vanuit het asiel niet, enkel dat baasje overspannen was geworden van Lily). Daarna nooit meer contact gehad.

In de eerste week dat Jip bij me was heb ik een mail gestuurd omdat ik meerdere vragen en twijfels had over dingen tav Jip. Ik hoopte op wat aanvullende info. Na een kort antwoord dat het allemaal niet klopte wat ik zei helaas nooit meer reactie gehad en ik heb het erbij gelaten.

honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

@ Claudia: Balou is onze eerste herplaatser. Die is herplaatst via de fokker en we hebben nooit contact gehad met de vorige eigenaar. Heb alleen zijn naam en adres op de stamboom gezien, maar nooit de moed gehad om er iets mee te doen. Mijn vader vind het ook niet nodig. :-)

Kyra heb ik dus via HP geadopteerd en dat ik ook een beetje de reden dat ik dit topic heb geopend. Ik heb meerdere malen foto's op HP gezet, een update topic geopend, PB'tjes gestuurd naar degene die bemiddeld heeft. Verder heeft de vorige eigenaresse ons adres en onze tel. nummers, maar er wordt nooit ergens op gereageerd. Daar ben ik eerlijk gezegd wel een beetje teleurgesteld over.

@ jantien: wat fijn dat Friso het zo goed heeft bij jou!! :-D En ook ontzettend lief dat je haar die foto gegeven hebt. Ze heeft het er duidelijk nog steeds moeilijk mee. Maar Friso heeft een fijn plekje gevonden. :-)

honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

@ Gerdine: dan snap ik ook wel dat er geen contact meer is. Wat kunnen mensen toch erg zijn!

@ Petra: bedankt voor je reactie! Tot nu toe indd weinig contact met de vorige eigenaren/eigenaressen van herplaatsers. Ook wel jammer, want soms kun je veel aan info van het vorige leefadres hebben....

honden page profiel ingeinge 3 doggies

honden foto van inge

ik heb geen contact meer met de vorige eigenaar van Yori, behalve als ik hem tegenkom in de supermarkt. Ik denk dat ik hem nu al zo'n 1,5 jaar niet meer gezien heb. Yori woont nu 2 jaar bij ons! (2 jaar en 3 weken O-) )

honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings 3 doggies

honden foto van Remie met sledehondenteam Silver linings

Hier ook geen echt contact meer, ze zijn wel eens langs geweest maar silver werd helemaal gek door. We hebben toen besloten het niet meer te doen. En toen is het contact verwaterd. Persoonlijk vind ik het niet zo erg. O-)

honden page profiel Iris + Shira! en Bibi!Iris + Shira! en Bibi! 3 doggies

honden foto van Iris + Shira! en Bibi!

Hier ook geen echt contact. De vorige eigenaar (en die daarvoor) kunnen ons bellen en mailen want ze hebben onze gegevens maar dat gebeurd niet.
Het 2e baasje waar we hem van hebben heeft na een maand nog eens gevraagt hoe het ging en we hebben foto's gestuurd, dat vond ze erg leuk. Maar ze had het wel moeilijk met het afscheid. Wel zou ik graag nog eens contact hebben met de eerste eigenaar om inderdaad misschien nog wat te weten te komen. Maar dat zal dan van haar kant moeten komen want ik heb haar gegevens niet...
Verder vind ik het ook niet zo erg, Mambo is nu ONZE hond! En het heden en de toekomst zijn belangrijker dan het verleden. Maar ze mogen altijd een keer langskomen (met de nadruk op "één" ;-) )

honden page profiel Lynn #Django# Izzy#Dees# RIP Kady Lynn #Django# Izzy#Dees# RIP Kady 3 doggies

honden foto van Lynn #Django# Izzy#Dees# RIP Kady

Met de vorige eigenaren van Django geen contact, deze mensen wilde perce nog eens langs komen, ik meerdere malen gemaild en afspraak gemaakt die ze verzette of afzegden. Dan houd het bij mij ook op op geven moment. paar maanden terug kreeg ik via hyves een berichtje of ik weer contact met hen wilde en vrienden wilde worden. (na 3 jaar geen contact) Dit heb ik na overleg met mijn vriend genegeerd. Had daar gewoon echt geen zin in, na alles wat wij met Django hebben mee gemaakt (mede door hun onkunde betreft honden / borders opvoeden)

Met Dees haar vorige eigenaar nog wel contact. Zij komt rechtstreeks van de fokker en ik kan bij haar ook terecht voor advies. Voor haar was het ook heel moeilijk om Dees weg te doen, ze paste alleen niet goed in de roedel van 10 borders -helemaal onderaan echt het pis paaltje - terwijl ze bij ons (nog) alpha teef is. Al denk ik dat onze jongste hond dit uiteindelijk over gaat nemen.

honden page profiel veroniqueveronique 3 doggies

honden foto van veronique

mijn vorige beagletje famke is herplaatst ivm allergie van mijn dochtertje.
we hebben af en toe contact ze zit hier ook op het forum,maar het doet me nog te veel pijn als ik fotos zie oid.
bij vragen geef ik wel tips maar echt contact vind ik nog te moeilijk.
ik wil ook heel graag bij haar langs maar nu nog even niet.
ik was erg gehecht aan famke en famke aan mij dus nog eventjes rust lijkt me nog wel even goed.

honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk 3 doggies

honden foto van Dewi • Promise • Duuk

Promise is een herplaatser. Op 5-jarige leeftijd kwam ze bij ons, nu bijna 4 jaar geleden. De vorige eigenaars zijn tevens ook haar fokkers.
In het begin was er veel contact, daarna minder totdat Duuk daar geboren is. Toen waren er weer een paar maanden van meer contact, maar inmiddels is dat ook weg.
Ik realiseerde me dat al het contact van mijn kant kwam, en vond dat niet nodig.
Nu stuur ik soms nog een mooie foto, waar ik dan ook altijd een enthousiaste reactie op krijg.

honden page profiel fortunafortuna 3 doggies

honden foto van fortuna

ik heb fortuna nu 6 maanden,en in het begin waren er wat strubbelingen,omdat ze de papieren niet opstuurde.daarom werd ik bang dat ze fortuna misschien terug wilde halen.
sinds een paar maanden heb ik eindelijk de papieren,en soms krijg ik een mailtje hoe het gaat.meestal stuur ik dan meteen wat foto's mee.

honden page profiel gorby2009gorby2009 3 doggies

honden foto van gorby2009

nee niet meer, in het begin heel kort, en dan vooral omdat er ook kinderen in dat gezin bij betrokken waren, was dat ook een verzoek geweest wat we hebben ingewilligd (kids is altijd iets anders he, die worden er maar in meegetrokken)

Ik heb toen op verzoek nog 2 mooie foto's gestuurd die ik in Oostenrijk op vakantie van Gorby had gemaakt.

Daarna vonden we het van beide kanten dat het wel genoeg was, zij moesten verder, en wij ook, en aangezien we nogal wat werk hadden om Gorby weer gezond te krijgen had het ook geen enkele zin meer dat te gaan zitten herkauwen met de vorige eigenaar.

ik vind het prima zo, hij is van ons, hij woont bij ons..... thats it ;-)

honden page profiel Nikki, vrouwtje van Baco & DaniNikki, vrouwtje van Baco & Dani 3 doggies

honden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Dani

Baco is ook een herplaatser, we hebben hem opgehaald in een straat achter ons huis.
Contact hebben we heel af en toe. Ze vinden het erg moeilijk nog steeds wat ik natuurlijk begrijp. Ze vinden het een Wonder dat baco zo vooruit is gegaan in gedrag. We lopen regelmatig langs hun huis omdat dat de route is naar een groot gras veld.
We hebben ze gezegt dat ze altijd langs mogen komen, maar dat vinden ze heel moeilijk.

honden page profiel EvaEva 3 doggies

honden foto van Eva

3 dagen nadat we Ouba in huis genomen hadden nadat haar vorige eigenaar haar gedumpt had bij een kennis van ons, belde hij, hij miste haar toch en wou haar misschien terug, mijn vriend heeft wat met hem gepraat en gezegd dat hij altijd mocht langskomen, bellen, foto's zou krijgen maar dat we haar wilden houden.

Hij heeft nooit meer contact opgenomen met ons, ondanks dat hij toen zei dat hij het ging doen.

Daphne387 (Gast)

Mijn hond heb ik gevonden op Marktplaats. Haar baas had geen tijd meer voor een hond. Hij mailt me nog regelmatig met de vraag hoe het met haar gaat en dan mail ik terug met een leuke gebeurtenis. We maakten een afspraak dat ik contact met hem opneem, als ik niet meer voor de hond kan zorgen. Maar ik hoop dat dat niet nodig zal zijn!
Daphne

honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Als we Yuna straks hebben, zal ik geen contact hebben met haar vorige eigenaren. Dit is ook wel een 'speciaal geval'; omdat haar vorige eigenaren haar zo hebben verwaarloosd, heb ik er geen behoefte aan om contact met ze te hebben. Vanzelfsprekend houden we wel contact met de fokkers, die haar nu al minimaal even goed kennen daar haar vorige eigenaren. :-)

honden page profiel *c* 17082010*c* 17082010 3 doggies

honden foto van *c* 17082010

Met de vorige eigenaar van Djaro heb ik nog regelmatig contact, hoewel ik Djaro via een stichting heb geadopteerd,vonden we elkaar op een ander forum, en hij vertelde toen vooraf alles wat ik maar wilde weten over mijn kanjer, waarna ik ook besloot Djaro te adopteren. Ook puppyfoto's en diploma's ontvangen en veel tips. Vind het heel fijn,eigenlijk. Nu is Djaro al weer 4maanden bij me. Van Cindy wisten we vanuit het asiel dat ze vreselijk mishandeld was. Dus géén behoefte aan contact met zo'n monster van een baas.

honden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***

De vorige baasjes van Storm heb ik geen contact mee, nooit gehad ook. Ze wouden alleen maar van hem af en het was heel erg duidelijk dat ze niks om Storm gaven. Ik heb hun 1 x moeten bellen om de medische geschiedenis van Storm, maar dat werd niet niet op prijs gesteld en er werd me zelfs gevraagd waar ik me mee bemoeide :'(

De vorige baasjes van Jessy dat ligt anders, ik heb haar namelijk bij mijn nicht weggehaald. Jessy werd daar verwaarloosd en mishandeld, met hulp van haar moeder (mijn tante) heb ik haar mee kunnen nemen. Ik heb het contact met mijn nicht verbroken (had al weinig contact) om dit, maar ook andere redenen. Ook zij heeft nooit naar Jessy gevraagd.

Kortom, met beide dus geen contact en dat wil ik graag zo houden

honden page profiel LisanneLisanne 3 doggies

honden foto van Lisanne

Ik heb geen contact met de vorige eigenaar van Sterre ( had zij geen behoefte aan ) wél heb ik de fokker opgezocht waar ik contact mee heb,

Ook heb ik met Wreck nog wekelijks contact met het asiel, en ook bij hem, heb ik de fokker opgezocht ( in Amerika ) waar ik nu regelmatig even mee babbel :-D

honden page profiel Annemie Bo en MonaAnnemie Bo en Mona 3 doggies

honden foto van Annemie Bo en Mona

Hier zijn de vorige eigenaars eens een keer langsgeweest, verder in het begin nog wat berichtjes, maaar nu eigenlijk heel weinig, las overlaatst wel op facebook dat ze een nieuwe pup hadden :'( , maar daar zochten ze nu ook al een nieuwe thuis voor :'( :'(
De laatste keer dat ik ze hoorde, was voor te vragen of Bo hun mopshond nog eens mocht dekken :'( , heb ik vriendelijk voor bedankt!! ;-)

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' .... 3 doggies

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Ik heb geen contact met ceasar zn vorige eigenaar.. zelf zou ik het wel willen, zodat ik wat vragen zou kunnen stellen ..
Maar voor ceasars bestwil wil ik die kerel ver uit zijn buurt houden... die heeft zo slecht voor dat dier gezorgd dat ik die vent nooit meer in zijn leven wil hebben..


honden page profiel Robin en FamkeRobin en Famke 3 doggies

honden foto van Robin en Famke

Wij zijn aan Famke gekomen via Veronique, waarvan later bleek dat ze ook op dit forum zit. Ik ken haar verder niet persoonlijk maar er is eens gebeld en we hebben ook berichtjes gestuurd over het forum, en dat vind ik eigenlijk wel leuk :-) Zo leer ik toch nog iets bij over Famke.

honden page profiel   * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ * * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ * 3 doggies

honden foto van   * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ *

Ik heb pas sinds vandaag een herplaatser zoals je weet,
we hebben afgesproken om contact te blijven houden,
ze zit hier ook op het forum en volgt mijn topic over Dux op de voet ...
Grtz

honden page profiel Robin en FamkeRobin en Famke 3 doggies

honden foto van Robin en Famke

Oh, en ik zie nu pas dat ze zelf ook een berichtje heeft geplaatst.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Lola is in een bos gevonden, dus we hebben geen contact met haar vorige eigenaar, maar we hebben wel contact nog met de vrijwilligster uit het asiel en de mensen van de stichting via wie we haar geadopteerd hebben.

Ik vind dat zelf heel fijn dat we contact hebben met mensen die haar gekend hebben uit een andere periode van haar leven.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Contact met vorige eigenaar/eigenaresse van herplaatser." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 3 12 3
Volgende forumvraag: raar geknorr
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^