Angst bij hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BrittBritt

honden foto van Britt

Hoi, Ik heb een heel lief hondje Dyna van 1 jaar een pitbull rednose teefje. Het is echt een schat en we hebben haar zo goed mogenlijk proberen op te voeden elke dag wandellen met haar op plekken waar veel honden zijn, mee naar drukke plekken, aan mensen laten wennen alles ging goed. tot de laatste 2 maanden ze is opeens voor alles bang, voor auto's voor honden rent ze weg. En ze heeft geen enkele nare evaring met een hond gehad? Ze is op puppy cursus geweest? Nu doe ik elke dag 2 x met haar fietsen aan de riem en per dag gaat het beter en loopt ze steeds makkelijker langs andere honden af. Ik hoop dat ik hier goed aandoe. En ik hoop dat ik het op deze manier eruit krijg. Want het is zo een lieve hond het is gewoon sneu dat ze zo bang is voor alles en iedereen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Angst bij hond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Gerdine van der LindenGerdine van der Linden

honden foto van Gerdine van der Linden

Hey britt,

heb je enig idee wanneer dit begonnen is? En kan je dan ook terug denken of er misschien iets gebeurd is waardoor ze nu opeens zo bang is?

honden page profiel isabell en mizka en zinoisabell en mizka en zino

honden foto van isabell en mizka en zino

hallo vind het echt leuk dat er een club is over angst want mizka is heel angstig voor mensen en andere honden heb haar gekocht toen ze zeven maand was en denk dat ze niet genoeg socialisatie gekregen heeft heb haar nu drie maand en ben er altijd mee bezig neem haar overal mee naar toe maar helpt niet echt ze zou over mijn schouder springen van angst als ik bij familie op bezoek ga en zo is het ook als er bezoek bij me thuis komt dan loopt ze met staart tussen pooten en loopt ze weg

honden page profiel CynthiaCynthia

honden foto van Cynthia

Ik heb ook een hondje die heel veel schrik heeft van mensen en andere dieren. Ze Moet er gewoon niet van weten! Ze blaft als ze binnen komen, maar als ze in het nauw zit, als ik haar bv vast heb, dan bijt ze direct! (Het is een Chiahuahua dus eht pijn doet het niet maarja) Ze is doodsbenauwd van vreemde mensen..Ik vind dit hééél jammer! Ze is zooo lief! Zo een knuffelbeer! En niemand kan haar eens aaien omdat ze schrik heeft..Ik vraag me echt af wat ik hier aan kan doen.. Ik heb al geprobeerd met haar koekjes te geven als mensen binnenkomen, maar ze wil ze gewoon niet omdat ze zo danig met de persoon in questie bezig is die in de gang staat..
Echt jammer!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Angst bij hond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Hoe leer je Snuitje (stinky...)
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^