Rowan wat is er dan?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team

honden foto van Shepherd Story Team

Vannacht om half 1 ging ik met mijn vriendje en vriendinnetje slapen. Rowan komt dan altijd gezellig naast me op het kopkussen liggen en Myla ligt bij mijn benen. We knuffelen nog even gezellig en dan langzaam aan hoor ik de honden smekken en zuchten van tevredenheid. Ik zucht zelf nog eens diep en dan is er rust in de slaapkamer. Normaal gesproken dan!

Gisteren avond was het anders. Zoals gewoonlijk waren de honden nog een laatste keer naar buiten geweest voor ik ga slapen en hadden ze allebei geplast. Maar eenmaal boven bleef Rowan super onrustig. Heel erg hijgen en op en neer draven door mijn kamer. Op mijn bed, van mijn bed af, d'r op, en weer d'r af ... voor de deur zitten, hijgen, rondje draven, op het bed, af het bed ... ik kreeg echt geen kans om te gaan slapen. En hoewel ik in de eerste instantie niet van plan was om toe te geven en dacht "hee vriend, als jij moet poepen had je dat verdorie vijf minuten geleden moeten doen!". Maar ja, met zijn mooie trouwe kop kreeg hij het voor elkaar. Myla op bed gelaten en samen met Rowan toch weer naar beneden, in mijn pyama samen weer naar buiten en gelukkig ... na even gesnuffeld te hebben ging hij zitten en deed wat hij moest doen. Althans ik dacht dat het daarom ging! Dus weer samen terug het huis in en weer naar boven.

Daar begon het weer van voor af aan. Rowan bleef verschrikkelijk onrustig! Langzaam aan werd de onrust alleen maar erger en ik begon er van overtuigd te raken dat hij ziek was ... zo onrustig had ik hem nog maar zelden gezien. Hij kwam tegen me aan gekropen en als ik over zijn buik aaide trok hij met zijn poten. ALARM! Het hijgen bleef maar doorgaan en ik begon mezelf zorgen te maken of hij misschien een maagtorsie had. Snel naar beneden gegaan weer, temperatuur opgenomen maar die was heel normaal. Gevoeld bij zijn maag en ik kon toch niet echt meer spanning opmerken, maar ja, ik was zelf vreselijk moe dus mijn bezorgdheid ging niet weg. Rowan was intussen in zijn bench gaan liggen en leek wel wat rustiger te worden daar. Dus ik ben bij hem gaan zitten en heb hem zitten observeren. Myla lag naast me en observeerde haar grote vriend ook. Zij wist ook niet wat er aan de hand was ... we gingen toch slapen?

Naarmate de tijd verstreek hield het hijgen op, Rowan smekte weer, zuchtte eens heel tevreden en ging slapen. Niets meer over van de onrust die hij boven had en nu wilde ik wel eens heel zeker weten of de onrust die ik gezien had bij hem niet kwam omdat hij ziek zou zijn. Beneden was het een hond die lekker ging liggen, niet onrustig was, gewoon ging slapen ... wat ook wel kon inmiddels want het was half 4!

Dus ik heb Myla en Rowan bij me geroepen en we hebben weer een poging ondernomen om boven te gaan slapen en eenmaal daar aangekomen deed Rowan weer normaal. Wachtte netjes tot ik hem op bed uitnodigde, Myla kwam op haar uitnodiging er gezellig bij liggen en weer even knuffelen. Ik blij want het leek allemaal normaal te gaan. Tot ineens Rowan weer verschrikkelijk begon te hijgen en weer van mijn bed af wilde springen. Nu hield ik hem tegen en hij kwam daarop helemaal in me gekropen en ineens hoorde ik iets ... het zoemen van een mug!

Nu viel ineens het kwartje ... Rowan vertoonde al deze onrust voor dit! Hij is bang van alles wat vliegt en steken kan en wat zoemt. Grote dikke bromvliegen, wespen, bijen, hommels en dus ook muggen kunnen aan dit rijtje worden toegevoegd. Mijn grote stoere witte herder werd dus zo onrustig door een mug! Even kon ik hem wel wat doen ... maar mijn humor overwon toch en ik moest in mezelf grinniken. Oke, het slaapt niet fijn maar ik was te moe om achter de mug aan te gaan vangen en ik besloot mijn grote witte vriend tegen me aan te houden om hem zo van wat steun te voorzien. Hij legde zijn snuit op mijn borst zo net onder mijn kin en met mijn hand heb ik hem heerlijk tussen zijn oren gekriebeld tot ik merkte dat hij wat rustiger werd. Langzaam aan won zijn vertrouwen weer en met een diepe zucht van tevredenheid gaf hij zich over aan de slaap die hij wel had. Myla liet me helemaal lachen op het moment dat ik doorkreeg waar Rowan nu zo onrustig van werd.

Zij leek ook bezorgd om hem te zijn en toen ik doorkreeg dat het om een mug ging, gooide Myla haar hoofdje omhoog in haar nek en rolde al klappend op en neer over het bed. Zij leek Rowan finaal uit te lachen en van haar eerdere meelevendheid was niets meer te zien. Heerlijk die reactie!

Uiteindelijk zijn we alledrie boven op mijn bed gewoon in slaap gevallen en vanmorgen rond kwart voor 10 zijn we opgestaan ... Rowan heeft zijn angst zover overwonnen dat hij lekker geslapen heeft ... de mug heeft mij lekker gestoken dus ik heb nog even een paar herinneringen aan deze nacht ... en laat ik maar hopen dat we vannacht weer zonder zoembeest kunnen slapen!

(Mijn onruststokertje)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Rowan wat is er dan? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

:-D

wat een nacht Hetty en jij je maar zorgen maken. Wat zo'n klein mugje al niet kan veroorzaken.

Myla's reaktie, geweldig! hahaha

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Wat een geluk zeg een mug, mijn oudste vloog altijd naar binnen als hij een bij of een wesp hoorden . Hij kon een halve zomer binnen blijven.

honden page profiel ChickaChicka

honden foto van Chicka

Wat een nacht hebben jullie gehad, ik zou ook denken in 1e instantie die is ziek, en me zorgen maken

Laat de muggen inderdaad maar weg blijven O-)

Gelukkig hebben jullie nog een aantal uur kunnen slapen, om Myla haar reactie moest ik wel even lachen.

Groetjes Chicka

honden page profiel TamaraTamara

honden foto van Tamara

veel heisa om een ...mug
Gelukkig kon je er achteraf mee lachen ;-) hahaha

honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team

honden foto van Shepherd Story Team

Dobry, idd wat een nacht. De reactie van Myla maakte wel alles goed en het koppie van Rowan zelf ook ... hij zat heel beteuterd te kijken toen ik hem vroeg of nu al die drukte voor een mug was. Alsof hij begreep dat ik hem ongeveer uit zat te lachen O-)

De witte stoere jongen heeft overigens de rest van de nacht als een klein jongetje tegen/op me liggen slapen ... vrouwtje moest hem echt beschermen tegen die vreselijk enge mug!

honden page profiel  brigitte brigitte

honden foto van  brigitte

amaai zeg, wat een mug kan veroorzaken !!!! iedereen zou denken aan ziek zijn,hé gelukkig is het niet zo !!
maar ik zit hier nu wel te schateren !!!

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Jemig, wat een tuthola. Mietje! Daar DENK je toch niet aan!? En dan te denken dat die mug liever jou pakt dan Rowan! Hahaha!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

niet leuk een zoemende mug, maar heb er hartelijk om gelachen, het eerste gedeelte van het verhaal, dacht ik ook even, jee wat heeft Rowan, maar kon niet slapen van een MUG !! hihi.

ik ook niet, en ik denk niemand, hahahaha gelukkig het was maar een MUG. !!! :-D

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

Hahahaha, denk je dat er heel wat aan de hand is, de meest enge dingen spoken door je hoofd, krijg je dit, een MUG O-) (dit was een reactie die ik ook bij mijn tutje kan verwachten).

honden page profiel anjaanja

honden foto van anja

hahaha mooi verhaal dit! Grappig hoor!

En slaap lekker komende nacht! hihi.

grtz

honden page profiel team Shadowteam Shadow

honden foto van team Shadow

hihi wat geweldig beschreven. En myla haar reactie is gewoon geniaal.
Maar wat zo'n klein beestje kan aanrichten

honden page profiel HollandsMecheltje.HollandsMecheltje.

honden foto van HollandsMecheltje.

Haha prachtig bang voor een mugje
Leuk verteld :-D

honden page profiel RowanRowan

honden foto van Rowan

wat een leuk verhaal,zie het helemaal voor me :-D

honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^***

honden foto van ***^Noortje^***

Gezien de reactie van Rowan heeft hij van een mug een olifant gemaakt :-)

Maar wat vervelend dat hij zo bang is van alles wat vliegt en zoemt.

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker

honden foto van Margje & Biko

haha zo'n grote hond en dan bang voor een mug O-)
Heel grappig verhaal, al kan ik me voorstellen dat je je enorme zorgen hebt gemaakt en dat is natuurlijk niet leuk. Gelukkig ging het om een mugje!

honden page profiel ShantiShanti

honden foto van Shanti

Grrrr daar komt de mug!!!

Hihi ik lag me rot, helemaal bang voor een klein mugje! :-D

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Dat noemen ze "Van een mug een olifant maken!" ;-)

Ach... Als het dat maar is he. O-)

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Haha Noortje schreef het ook al zie ik. Mja, misschien zou Rowan van een olifant minder schrikken, want die vliegt en zoemt niet ;-)

honden page profiel IneIne

honden foto van Ine

Je vertelt het wel heel spannend, hahaha.
Tja, bang voor een mug! Kom er maar eens op.

Gelukkig kon je vanmorgen uitslapen, heb je ook wel nodig na zo'n nacht.

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Ik moet hier toch wel om lachen! Zo'n stoere hond bang voor een mug :-D Ik hoop dat jullie vannacht lekkerder mogen slapen ;-)

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

:-) :-) Leuk is dat idd achteraf nu je het weet.
Onze hond is 1 keer gestoken in zijn tong en hebben met 3 man sterk de angel uit zijn tong gehaald.
Poten vast houden de ander zijn bek open en dan de ander de angel uit zijn tong halen. Daarna weer geprikt in zijn kin weer met 3 man sterk hem vast houden en hem verlost.
Maar sinds die tijd alles wat vliegt en zoemt idd is die bang voor buiten zitten ja even en dan naar binnen, vlieg in huis hond zit boven echt erg en idd hijgen en rond lopen met staart tussen de benen.
Het is best vervelend want je kan ook niet uit leggen dat een vlieg niks doet :-)

Wij zeggen wel eens hij heeft een grote bek tegen andere honden en mensen maar is als de doods voor alles wat vliegt.

honden page profiel NikaNika

honden foto van Nika

:-D

honden page profiel Dewi & de doodlesDewi & de doodles

hahahaha ;-) :-D :-)

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Wat een nacht moet dat zijn geweest ;-)
Gelukkig dat er niks aan de hand was met Rowan, nu heeft het verhaal toch een grappige wending gekregen. :-)

honden foto van ninnino en Simson & uitlaathond Layla

Haha! Wat was die mug een onruststoker! ;-)

Gelukkig was Rowan niet ziek, en hebben jullie toch nog kunnen slapen.

honden page profiel Rox & FarahRox & Farah

honden foto van Rox & Farah

Hahaha, prachtig! Ik zou ook in een deuk liggen als je na al die stress de mug ontdekt. Pff, wat een portretje is Rowan. O-)

honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team

honden foto van Shepherd Story Team

En ja hoor, de mug was nog steeds in mijn slaapkamer ... dus wederom dacht Rowan te kunnen beginnen met zijn streken. Deze keer heb ik het kort maar krachtig de kop ingedrukt door hem echt streng te sommeren dat hij moest gaan slapen. En als een klein jongetje heeft hij bij me gelegen. Tot hij mijn zus naar beneden hoorde gaan vanmorgen, toen was hij niet meer te houden ... :-D

honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan

honden foto van De Mecheltjes clan

En dat noemt men dan DUITSE HERDER wat een watje is het toch :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team

honden foto van Shepherd Story Team

Dank jullie wel voor de leuke reacties allemaal. Ik heb het Rowan laten lezen en hij schaamt zich nu wel heel erg ... of hij nu dapperder gaat worden wist hij nog niet. Dat zal de toekomst laten weten ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Rowan wat is er dan? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Waar ga jij het liefst wandelen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^