3 honden dood op eurodog show?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

" Ik speel even advocaat van de duivel.
Eurodogshow wordt aangekondigd als de belangrijkste show die we hier hebben. Heel veel Italianen kwamen er op af. Ook veel Russen en maar 20 mensen uit Oostenrijk. Ze nemen veel honden mee om hun kansen op een titel te vergroten.
�én man had 3 Jack russels, 6 Goldens en 1 australian shepherd ingeschreven. Maar ze zijn niet op dezelfde dag ingedeeld! Wat doe je dan?
Om binnen te komen waren mijn man en de pup 22 euro kwijt! Ga dan even betalen voor al die honden die je niet hoeft te showen vandaag? Deze show was echt duur mensen! De inschrijvingen waren laag. En veel mensen kwamen niet eens opdagen. Een thee was weer 1,90 en een koffie 2,30 euro.
Wij nemen wel onze eigen eten en drinken mee maar iemand uit bv Oostenrijk is aan het einde van de reis wel door zijn geld heen lijkt me.
Ik kan me voorstellen dat je besluit om je honden niet mee naar binnen te nemen. Echter keur ik deze 'oplossing' niet goed.

De organisatie had een duidelijkere regel kunnen opstellen waarin werd gezegd dat 10 minuten na aanvang keuringen alle auto's werden gecontrolleerd op honden. Maak hier een melding van en na nog eens 10 min neemt de politie het recht om honden uit deze situatie te bevrijden. Er waren genoeg medewerkers op de parkeerplaatsen om dit te doen! "



Als je aan het einde van de dag door je geld heen bent omdat het duur is ,wat doe je daar dan.
Als je de entree voor je hond te duur is, wat doe je daar dan.Ik zou zeggen een ieder die zijn hond in de auto zet om de kosten te drukken mag aan geen enkele show meer mee doen.

















Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "3 honden dood op eurodog show?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel minyminy

honden foto van miny

ja wat is wijsheid en wat hier aan te doen .wie heeft er gefaald was er werkelijk geen genoeg ruimte in het gebouw wij hebben er zelf ook geshowd met onze hovawart maar ja niets in vergelijking met zoveel honden als in die 4 dagen. sbs hart van nederland had het donderdag al over 12000 honden tel daar de honden bij die niet meedoen aan de show. maar een goede fokker hoort te weten en trouwens ieder honden lief hebber of niet dat je met deze dagen en temperatuur je hond of honden niet in de auto of aanhang ed achter laat.. hoe kun je dan zo gek zijn als die mafkees om de schuld dan ook nog op een ander te schuiven.mocht de organisatie verkeerd gehandeld hebben wat ik niet geloof omdat er politie dieren ambulance en vrijwillergers paraat waren en het toch is omgeroepen en hun nog meer leed hebben weten te voorkomen ja dit is al te veel zelfs 1 hond al dan moeten ze toch eens gaan kijken in de toekomst nog honden toe te laten die niet mee doen. maar ja we suggeren met zijn allen zoveel ik ook hoor. waar is het einde. mijn gevoel zegt dat deze persoon of personen niet echt om hun honden geven. wat hebben ze nu bereikt eeuwige roem voor de tophonden nee eeuwig verlies. nu wie wil dat op zijn geweten hebben. net als iemand op de site zegt hond die je moet laten gaan is al erg je doet er alles aan ja wij hebben onze hovawart astor 24 juni jl ook los moeten laten . dit draag je voor altijd met je mee. maar dit is niet je schuld . en dan te zien wat er in leeuwarden gebeurt is niet in woorden uit te drukken ik denk dat we met zijn allen kunnen zeggen lieve honden die op deze manier zijn overleden dit hadden jullie niet verdient. rust zacht lieve honden en laat het voor eens en altijd een les zijn voor de eigenaren van deze honden.en ik denk als een modje dit stuk forum waarop we allemaal onze menig zetten naar de iegenaar van deze hond kan doormailen ze het dan begrijpen.500 euro boete wat belachelijk .hier is toch geen geld wat een rol moet spelen de honden zijn er niet meer. even een pup verkopen en die mensen gaan gewoon verder.

Anoniem (Gast)

@ Esther,
Dat heeft de organisatie ook vermeld op hun website hoor. En regelmatig is in het (slecht uitgesproken) Engels omgeroepen dat het te heet is voor honden in de auto's. Had ik al gezegd dat het Engels van de meeste Duitstalige landen erg slecht is? ;-)

@ Gorby2009
Ik geef de organisatie niet de schuld. Maar onder hun toezien en tijdens hun evenement is dit gebeurd. Natuurlijk wordt de organisatie hierbij betrokken.
Bij evenementen waar veel mensen aanwezig zijn is er ook toezicht en wordt de organisatie en de toezichthouders ook aangesproken wanneer er iets mis gaat. Denk aan Duisburg afgelopen jaar.
Waarom een extra regel? Omdat er al zoveel regels zijn. Veiligheid van mens en dier zou ik bovenaan zetten! De honden moeten toch ook geënt zijn? Dit heeft ook te maken met de gezondheid van de dieren.
Deze show had geen benches binnen. En jullie zeggen te gemakkelijk dat iemand 'maar voor opvang moet zorgen'. Wat als dit niet lukt of als dit te duur is?
Vergeet niet de trots van een fokker en handler. Ik laat niemand(!) aan mijn honden zitten. Dus ook geen pension mensen. Toch moet ik op zo'n show zijn om een titel te behalen zodat mijn honden eindelijk gaan meetellen in de fok. Het zal een mix van ego en gebrek aan geld kunnen zijn. Net geld genoeg om naar NL te reizen maar niet de voorzieningen kunnen treffen voor de dieren.
Ik ben het met je eens dat de honden niet in auto's behoren te zitten tijdens een warme dag.
En hoe lang heeft de organisatie gewacht met het bevrijden van de honden? Als je ervoor kiest om op een show te komen kies je ook voor de regels van een evenement en bovenaan moet de veiligheid en gezondheid van mens en dier staan. Hier laat de organisatie buiten iets liggen want binnen sturen ze je het hele pand door omdat je niet overal mag gaan zitten van de brandweer.
In Duitsland zijn wij bij aankomst heel vaak langs auto’s opgelopen waar honden in zitten. Eigenaar was nergens te bekennen. Hier hebben we niets van gezegd.
Tijdens de show in Arnhem afgelopen jaar stond een bus met een grote op de parkeerplaats. Na ons bezoek zat hij nog in de wagen. In beide gevallen hebben we hier niets van gezegd en blijkbaar andere mensen ook niet. Dit is fout en zou ook moeten veranderen.
Het blijft een trieste zaak met alle opgesloten honden als slachtoffers. Overal waar mensen te werk gaan zijn mensen verantwoordelijk. Dit geld voor zowel de exposanten en de organisatie.

Anoniem (Gast)

"
Als je aan het einde van de dag door je geld heen bent omdat het duur is ,wat doe je daar dan.
Als je de entree voor je hond te duur is, wat doe je daar dan.
"


Dus als je weinig geld hebt mag je niet meedoen aan hondenshows? Dus hondenshows en de mogelijkheid om titels te behalen wordt een elite aangelegenheid? Dus de pups met veel potentie en eerst kampioen moeten zijn om mee te fokken kunnen alleen geplaatst worden bij mensen die geld hebben en zin om te showen?

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Een koele hal om je hond in te stallen. Lekkere stressvolle boel zal dat zijn, honderden zo niet duizenden honden daar gedropt... Lijkt me ook geen oplossing.

honden page profiel gorby2009gorby2009

honden foto van gorby2009

@anoniem
maak een profiel zou ik zeggen

enne, nu is de taal ook weer niet goed waarin het omgroepen wordt??

voor mij is het simpel: je bent een grote idioot met gebrek aan gevoel met je honden als je afgelopen weekend je honden in een auto stopte en dan weg ging, of dat nu op een show is of met winkelen, maakt mij geen ene ..... uit, het was gewoon onverantwoordelijk en de honden sterven dan een zeer wrede dood

kan je lang praten over organisatie of kosten of "moeten" showen: voor mij is er geen excuus, als je honden bij je hebt zorg je er voor, of zorg je dat er voor gezorgd wordt, niet afschuiven op wie of wat dan ook.

als jij zelf zoiets ziet moet je de politie bellen, ik kan je garanderen dat ze er voor komen(das dan mijn ervaring, en de dierenambulance ook).

maar nooit is het in 1e instantie de schuld van een ander, er is er maar 1 die zn hond in een snikhete auto, aanhanger, bus stopt, en dat is de eigenaar zelf, en iedere hondenbezitter kent en weet het gevaar.....als dat niet zo is, heb je ook niks te zoeken op een hondenevement.

honden page profiel minyminy

honden foto van miny

nee de eigenaren zijn zelf de verantwoordelijken . maar ik denk dat iedere honden eigenaar toch zelf wel weet en zijn of haar verstand laat gebruiken met deze temperaturen geen hond(en) in de auto ed achter te laten. geen verantwoordelijkheid afschuiven op andere mensen . waar eindigt deze dissucie.laat dit nooit weer gebeuren 1 maal is al te veel. :'(

Anoniem (Gast)

@ Gorby2009
Dat een een beetje een dwingende toon: 'Maak een profiel aan'. Erg vervelend.

Ik zeg alleen dat niet iedereen het engels even goed beheerst als de ander. Niet iedereen zal een omroep goed kunnen begrijpen. Mijn Duits is goed maar ik versta het ook niet altijd op een hondenshow in Duitsland. Dat kan gewoon gebeuren.

Ik denk dat je het verschil moet maken tussen hondeneigenaar en handler. Een handler neemt zo 14 honden mee en showt ze. Ring in en uit. Vervolgens snel door gaan naar een andere ring voor de volgende hond zonder aandacht te geven aan de rest. Voor hun is het geen hobby of een uitje maar werk. Ik ben het er niet mee eens het keur het ook af maar zo gebeurd het dus ook.

Anoniem (Gast)

@ Gorby2009
Dat een een beetje een dwingende toon: 'Maak een profiel aan'. Erg vervelend.

Ik zeg alleen dat niet iedereen het engels even goed beheerst als de ander. Niet iedereen zal een omroep goed kunnen begrijpen. Mijn Duits is goed maar ik versta het ook niet altijd op een hondenshow in Duitsland. Dat kan gewoon gebeuren.

Ik denk dat je het verschil moet maken tussen hondeneigenaar en handler. Een handler neemt zo 14 honden mee en showt ze. Ring in en uit. Vervolgens snel door gaan naar een andere ring voor de volgende hond zonder aandacht te geven aan de rest. Voor hun is het geen hobby of een uitje maar werk. Ik ben het er niet mee eens het keur het ook af maar zo gebeurd het dus ook.

honden page profiel minyminy

honden foto van miny

irene begrijp jou verhaal ook niet opdagen ja netjes verwoord al hebben wij maar 1 hond en hadden wij ons ingeschreven hadden wij ook op zaterdag gemoeten. nee met die temperatuur waren wij niet eens gegaan .hebben ook al 2 maal een clubmatch over geslagen dit jaar dooor de hitte.maar we kunnen wat er gebeurd is niet terug draaien. laat het een les zijn voor de mensen die dus hun honden in de auto lieten . die zielige honden die geen kant op konden en zo moesten sterven daar stromen de tranen bij mij van over de wangen. en als de hulp diensten er niet waren geweest was het leed nog veel groter geweest maar 1 hond was al te veel gewest en nu al 4 . :'(

honden page profiel Monique & Joepie en +MaxMonique & Joepie en +Max

honden foto van Monique & Joepie en +Max

Het volgende schrijft M.greimel van host of angels op zijn site.

NEWS

In regards to the recent tragical events, we have
obtained international legal council to dissolve
false and allegations rumors. We will keep you
updated as new informationes becomes available.


1 van zijn honden zat samen met de twee honden uit Servie in dezelfde box.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van het Moderatorteam

@ Anoniem

Dringend verzoek om een nieuwe account aan te maken en vanaf nu niet meer anoniem te reageren. Dit geldt voor jou maar ook voor je partner die van het ip adres gebruik maakt.

honden page profiel minyminy

honden foto van miny

sorry hebben wij wat fout gedaan. we staan eerlijk op dit forum.

honden page profiel gorby2009gorby2009

honden foto van gorby2009

er is niets vervelender als iemand die hele verhalen schrijft onder het kopje anoniem
schijnbaar belangen heeft om het gebeurde min of meer te verdedigen of liever gezegd de schuld te gaan verschuiven.

ik wil ff (voor het laatst) duideljk zijn:
de taal waarin het wordt omgeroepen interesseert me ook al niet, het zou niet omgeroepen hoeven te worden, vind je ook niet?
degene die een hond in een te warme afgesloten ruimte zet, is 100% schuldig, er is niemand die je daar toe dwingt en geen ander die daar verantwoordelijk voor is.
Ik zie niet wat voor excuus je zou kunnen bedenken.

Maar aangezien ik persoonlijk het discusieeren met een "anoniem" uitermate vervelend vind, stop ik daar bij deze dus ook mee.

honden page profiel Rox & FarahRox & Farah

honden foto van Rox & Farah

Ik ben het met Gorby eens, omgeroepen of niet, als je hart voor je dieren hebt laat je ze toch niet sterven in je auto? Hoeveel hersencellen heb je nodig om 1 en 1 bij elkaar op te tellen.

Handler of niet, je honden zijn dan je werk en je bent afhankelijk van ze, dus dat beetje zorg zou normaal moeten zijn. En wat voor imago krijgt je kennel als je honden laat sterven omdat je geen tijd voor ze hebt. Belachelijk.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

" Het volgende schrijft M.greimel van host of angels op zijn site.



1 van zijn honden zat samen met de twee honden uit Servie in dezelfde box.
"
Hebbie daar een link van? Google en ik komen er niet uit ;-)

honden page profiel Samantha, Syndi&CaseySamantha, Syndi&Casey

honden foto van Samantha, Syndi&Casey

@Anoniem, sorry hoor, maar VOOR je aan die reis begint kun je prima uitrekenen wat je kwijt bent. Hoeveel honden, wat kost entree, maak een simpel rekensommetje, en je hebt je prijs. Reken altijd wat extra, voor onvoorziene kosten, dan weet je zeker dat je nooit tekort komt. Kan je dat niet betalen en kan je je honden nergens anders onderbrengen? Blijf dan lekker thuis.
Vind dit echt belachelijk, je kan de organisatie wel de schuld gaan geven maar volgens mij ben je als baas altijd nog zelf verantwoordelijk voor je eigen honden.

honden page profiel Monique & Joepie en +MaxMonique & Joepie en +Max

honden foto van Monique & Joepie en +Max

http://www.goldenretrieverzuechter.at/wwwroot/2,0,news,index,0.html

honden page profiel Monique & Joepie en +MaxMonique & Joepie en +Max

honden foto van Monique & Joepie en +Max

Link doet het niet zie ik.

ga gewoon naar de site, dan naar eingang en dan op nieuws klikken.

Moet lukken!

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Kopieren, knippen en plakken kan ik wel!

honden page profiel minyminy

honden foto van miny

als je naar pagina 1 gaat waar wendy de site aan geeft op drukken zie je killed staan met de melodie van abba de winner thakes it all .tranen schieten in mijn ogen .hoe gek kun je zijn .zulke mooie honden die het leven op deze manier moesten verlaten door zo idioot. wat een lef zeg. geven ze het de nederlanders ook nog op de kop .zulke mensen op geen show meer toe laten .sorry ik ben woest op dit soort mensen.

honden page profiel Monique & Joepie en +MaxMonique & Joepie en +Max

honden foto van Monique & Joepie en +Max

Dit wordt er in Servie geschreven in de kranten.

Smederevo - de grootste Europese tentoonstelling van honden van alle rassen in Amsterdam, waar ongeveer 20.000 honden streden, werden twee Golden Retrievers uit Servië en een uit Oostenrijk vergiftigd onmiddellijk nadat zij waren de winnaars uitgeroepen.

De tweejarige golden retriever, mannelijk Blue Angel, een internationale kampioen, na een half uur in Amsterdam benoemd tot vice-kampioen van Europa, dat hij dood was, zei hij kennel eigenaar en een rechter internationaal Nenad Davidovic van Smederevo.

Jonge kampioen, Victoria, in de leeftijd 14 maanden, die in de afgelopen maand was "onoverwinnelijk" in competitie in West-Europa, met de hoogste cijfers in cynological de wereld oordelen reputatie, werd ook vergiftigd op de tentoonstelling.

Dezelfde doos was zeven gouden retrievers. Ze zijn allemaal giftig, vier honden overleefden, terwijl twee retriever fokkers en Natasa Nenad Davidovic van Smederevo en een uit Oostenrijk retriever overleden.

Tijdens de ochtend, krijgt een retriever fokkers zijn meer dan 300 sms-berichten en meer dan duizend e-mails van ondersteuning en spijt vergiftiging retriever kampioenen.

Het blijft onbekend hoe en waarom de vergiftiging plaatsvond


Dat rare nederlands komt door google vertaler.

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

"

Dus als je weinig geld hebt mag je niet meedoen aan hondenshows? Dus hondenshows en de mogelijkheid om titels te behalen wordt een elite aangelegenheid? Dus de pups met veel potentie en eerst kampioen moeten zijn om mee te fokken kunnen alleen geplaatst worden bij mensen die geld hebben en zin om te showen? "


Als je geen geld hebt ga je met 1 hond naar de show en niet met 10 honden!
Als iemand 10 honden heeft en met 10 honden kan fokken dan kan die geen het geld wat met de pupjes verdiend wordt reserveren voor het lopen van shows....

Omdat iemand geen geld er aan wil uit geven moeten honden maar stikken in een bloed hete auto?

Als je geen geld hebt loop je geen shows...
Dan neem je geen 10 honden maar 1 hond, dan hou je geld over en kun je alles doen wat je wil doen met de hond!

Geen geld is makkelijk roepen, je kunt dingen zo duur maken als je zelf wil!

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

" Dit wordt er in Servie geschreven in de kranten.

Smederevo - de grootste Europese tentoonstelling van honden van alle rassen in Amsterdam, waar ongeveer 20.000 honden streden, werden twee Golden Retrievers uit Servië en een uit Oostenrijk vergiftigd onmiddellijk nadat zij waren de winnaars uitgeroepen.

De tweejarige golden retriever, mannelijk Blue Angel, een internationale kampioen, na een half uur in Amsterdam benoemd tot vice-kampioen van Europa, dat hij dood was, zei hij kennel eigenaar en een rechter internationaal Nenad Davidovic van Smederevo.



Dat rare nederlands komt door google vertaler.

"
Als de plaatsnaam niet goed is, heb ik wat moeite om het serieus te nemen.
Ik begrijp ook niet dat je de politie niet inschakeld wanneer je denkt dat je honden vergiftigd zijn.

honden page profiel Baasje E&EBaasje E&E

honden foto van Baasje E&E

Wendy, dat begrijp ik dus ook niet.
Ik geloof er daarom ook niets van dat er honden vergiftigd zijn, want als dit mijn hond was overkomen dan had ik ten eerste moord en brand geschreeuwd en ten tweede had ik aangifte gedaan bij de politie.
Had dan het liefst gewild dat de deuren van WTC Expo op slot gingen en niemand naar buiten kon gaan, voordat de dader bekend was. Niet dat ze dat hadden gedaan, maar geloof me dat iedereen dan wel te weten was gekomen wat er met mijn hond was gebeurd.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Net zoals ik niet geloof dat een dierenarts zou weigeren de honden voor sectie aan te bieden. Tenzij er nog een fikse onbetaalde rekening staat, dan kan ik me voorstellen dat je er niet ook nog eigen geld tegenaan gooit.

honden page profiel Baasje E&EBaasje E&E

honden foto van Baasje E&E

" Een koele hal om je hond in te stallen. Lekkere stressvolle boel zal dat zijn, honderden zo niet duizenden honden daar gedropt... Lijkt me ook geen oplossing. "


In de hitte in een auto zitten, dat lijkt mij geen oplossing!!

Waarom stressvolle boel? Als er een baasje of gezinslid bij is, dan moet dit geen probleem zijn.
Ik neem aan dat men in staat is om zijn/haar hond te kalmeren of heeft geleerd dat de hond rustig moet blijven liggen. Ze doen van alles bij de honden, o.a. föhnen en haarsprayen, waarbij de hond ook rustig moet blijven staan. De hond reageert dan ook niet op andere honden e.d.. Dan moet dit toch geen probleem zijn, lijkt mij.

WTC Expo is anders groot genoeg om de honden te herbergen.
Duizenden lijkt mij overdreven, want er zijn genoeg mensen die een kamer bij een diervriendelijk hotel hebben geboekt of een camper of caravan bij zich hadden.
Al waren de honden in een koele hal wat gestresst geweest, dan was dit altijd nog beter dan uitgedroogd in een hete auto te liggen.

Natuurlijk is de organisatie niet verantwoordelijk voor alles, de baasjes zijn verantwoordelijk en moeten zelf beter weten.
Toch vind ik dat de organisatie een behoorlijk calamiteitenplan moet hebben. Dat betekent dan ook dat men niet in gebrekkig engels gaat omroepen dat men de honden uit de auto moet halen. Dit hadden ze n.l. in meerdere talen moeten doen. De kosten van een hal hadden ze wel in rekening kunnen brengen bij de deelnemers. Die paar euro's hadden daar nog best bijgekund.

honden page profiel minyminy

honden foto van miny

ja ik heb ook net naar deze mensen een mail gestuurd .en gevraagd eens op het hondenforum te kijken wat ze allemaal los hebben gemaakt en hulde aan de hulp verleners die de honden uit de autos ed hebben gehaald. :'(

honden page profiel Monique & Joepie en +MaxMonique & Joepie en +Max

honden foto van Monique & Joepie en +Max

Hoi Miny,

goed gedaan.

Ik ben benieuwd, ik had gisteren binnen 10 min. antwoord.
Zet jij de reactie ook ff online svp.

honden page profiel LindaLindagoedgekeurde fokker

honden foto van Linda

" @ Esther,
Dat heeft de organisatie ook vermeld op hun website hoor. En regelmatig is in het (slecht uitgesproken) Engels omgeroepen dat het te heet is voor honden in de auto's. Had ik al gezegd dat het Engels van de meeste Duitstalige landen erg slecht is? ;-)

Dat is geen excuus vind ik. Elke gek weet dat je je hond(en) met zulke temperaturen niet in een afgesloten auto hoort op te sluiten

@ Gorbby2009
Ik geef de organisatie niet de schuld. Maar onder hun toezien en tijdens hun evenement is dit gebeurd. Natuurlijk wordt de organisatie hierbij betrokken.
Bij evenementen waar veel mensen aanwezig zijn is er ook toezicht en wordt de organisatie en de toezichthouders ook aangesproken wanneer er iets mis gaat. Denk aan Duisburg afgelopen jaar.
Waarom een extra regel? Omdat er al zoveel regels zijn. Veiligheid van mens en dier zou ik bovenaan zetten! De honden moeten toch ook geënt zijn? Dit heeft ook te maken met de gezondheid van de dieren.
Deze show had geen benches binnen. En jullie zeggen te gemakkelijk dat iemand 'maar voor opvang moet zorgen'. Wat als dit niet lukt of als dit te duur is?

Dan schrijf je er maar een paar minder in

Vergeet niet de trots van een fokker en handler. Ik laat niemand(!) aan mijn honden zitten. Dus ook geen pension mensen.

Wat heeft dat met de trots van de handler/fokker te maken. Als je echt zo veel om je honden geeft laat je ze niet een hele middag in een kokend hete auto zitten. Dan zorg je voor opvang of je neemt ze mee naar binnen

Toch moet ik op zo'n show zijn om een titel te behalen zodat mijn honden eindelijk gaan meetellen in de fok.

Onzin! Een titel zegt niets over de kwaliteiten van de hond en of hij wel/niet fokwaardig is.
Het zal een mix van ego en gebrek aan geld kunnen zijn. Net geld genoeg om naar NL te reizen maar niet de voorzieningen kunnen treffen voor de dieren.
Ik ben het met je eens dat de honden niet in auto's behoren te zitten tijdens een warme dag.
En hoe lang heeft de organisatie gewacht met het bevrijden van de honden? Als je ervoor kiest om op een show te komen kies je ook voor de regels van een evenement en bovenaan moet de veiligheid en gezondheid van mens en dier staan. Hier laat de organisatie buiten iets liggen want binnen sturen ze je het hele pand door omdat je niet overal mag gaan zitten van de brandweer.
In Duitsland zijn wij bij aankomst heel vaak langs autoâ??s opgelopen waar honden in zitten. Eigenaar was nergens te bekennen. Hier hebben we niets van gezegd.
Tijdens de show in Arnhem afgelopen jaar stond een bus met een grote op de parkeerplaats. Na ons bezoek zat hij nog in de wagen. In beide gevallen hebben we hier niets van gezegd en blijkbaar andere mensen ook niet. Dit is fout en zou ook moeten veranderen.
Het blijft een trieste zaak met alle opgesloten honden als slachtoffers. Overal waar mensen te werk gaan zijn mensen verantwoordelijk. Dit geld voor zowel de exposanten en de organisatie.

"


Linda

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "3 honden dood op eurodog show?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 5 12 3 45
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^