Hebben jullie ook zo'n held op sokken?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BinkBink

honden foto van Bink

Hebben jullie dat ook, denk je een hond(/reu) te hebben die zichzelf soms best stoer vindt, is het eigenlijk een echte held op sokken! O-)

Bijvoorbeeld vanmorgen wilde ik Bink even snel laten plassen toen het ineens losbarste (ik had het zo snel en zo erg niet verwacht). Bink heeft echt een hekel aan regen en wil dan meestal niet eens naar buiten, dus ik heb eerst een kwartiertje staan schuilen onder het viaduct wat direct naast mijn werk staat, tot mijn collega met een paraplu aan kwam lopen.

Ik met mijn hakjes en een hond die aan mijn been vastgeplakt zat door de regen en plassen banjeren, tot het onweer wel erg dicht bij was (hij sloeg vlakbij in leek het wel), pff toen had Bink het echt niet meer en trok mij haast omver en op ca. 100m van mijn werk schoot de riem door mijn handen, en hoppa daar gaat Bink!

Ik denk *** en raakte lichtelijk in paniek! Want hij kon zomaar in zijn paniek de drukke weg op rennen, maar het ging gelukkig goed en ik moest stiekem erg hard lachen, een “stoere hond” die met zijn staart tussen zijn benen echt keihard naar mijn werk racet en naar binnen vliegt om vervolgens in een hoekjes te gaan zitten totdat ik eindelijk binnen was!

Ik had hem goed afgedroogd en hem een lekkere kluif gegeven die ik toevallig nog had liggen, nu ligt hij heerlijk op zijn schapenvelletje te slapen en bij te komen van zijn avontuur, pff de held.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hebben jullie ook zo'n held op sokken?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel silke & woody silke & woody 3 doggies

honden foto van silke & woody

ni zo'n verhaal ma wel dit verhaal,
ik ging naar de hondenschool en er kwam een mevrouw naar woody om hem te aaien ofzo...woody begon ineens te blaffen tegen die mevrouw want hij heeft die mevrouw nog nooit gezien ,die mevrouw zegt :ma ik doe niks mis hoor woody ,en ze komt wat dichter om rustig aan te wennen maar ineens springt woody naar achter van de schrik ,dus eigenlijk was hij de eerste keer aant blaffen van de schrik om die mevrouw weg te blaffen :-D
mvg,
silke en een pootje van bange woody

honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank 3 doggies

honden foto van Claudia & Tank

Hahahahaha komt me heel bekend voor.
Hier heb ik ook een held op sokken O-)

honden page profiel BinkBink

honden foto van Bink

Maar Woody is volgens mij niet echt bang, maar vond het gewoon niet leuk dat die vrouw hem ineens gaat aaien. Zou ik ook niet leuk vinden als ik hem was ;-)

Haha ja is Spike ook zo'n held, zou je niet zeggen als je hem zo ziet. Maarja iedereen zegt ook dat Bink een stoere hond is, euh ik vindt hem eigenlijk gewoon een sukkeltje O-)

honden page profiel Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)Huize Onyx (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip) 3 doggies

honden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)

haha hier ook zo;n held op sokken maar dan met een ander verhaal.

Loop ik het donker rond 23:30 het laatste rondje. Door de lantaarnpaal zie ik op straat een lege plasticzak liggen.
Als we dichterbij komen blaast een windvlaag die zak over de weg heen. Boomer begint van angst te blaffen en grommen. De zak wordt onze kant op gewaaid en Boomer trekt zich los uit mijn hand en rent als een speer weg. Ren er achteraan en zie vervolgens dat hij naar huis rent op voor de deur zit te rillen van angst.
gelukkig had hij alles al gedaan en zijn we maar naar binnen gegaan. Boomer is in zijn mand gaan liggen en heerlijk in slaap gevallen. :-)

honden page profiel BC & CCBC & CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van BC & CC

Ik had vanmorgen 2 'helden'.

Vanmorgen vroeg moesten de honden uit.. Je doet de deur open en de lijnen staan strak. Echter; niet vooruit, maar achteruit :lol: Zowel Jut als Jul weigerde nog 1 stap te zetten. Ieuwh, het regent. Dus..Dat zijn dan honden. Je loopt toch naar buiten want ze moeten toch uit, moet je ze letterlijk meesleuren. Bij het eerste sprietje gras wordt geplast en omgedraaid. Poepen doen ze vanmiddag dus blijkbaar wel..gniffel

honden page profiel silke & woody silke & woody 3 doggies

honden foto van silke & woody

" Ik had vanmorgen 2 'helden'.

Vanmorgen vroeg moesten de honden uit.. Je doet de deur open en de lijnen staan strak. Echter; niet vooruit, maar achteruit :lol: Zowel Jut als Jul weigerde nog 1 stap te zetten. Ieuwh, het regent. Dus..Dat zijn dan honden. Je loopt toch naar buiten want ze moeten toch uit, moet je ze letterlijk meesleuren. Bij het eerste sprietje gras wordt geplast en omgedraaid. Poepen doen ze vanmiddag dus blijkbaar wel..gniffel "

hihihi :-D wat een helden :-D

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

o ja hier ook zo'n held... ik liep vorige week de laatste ronden om 23.00 met hem. ligt er op straat een boodschappentas. Dusty heeft net zo lang geblaft en gegromd tot ik de tas aan de kant heb gelegd en de kust veilig was om verder te gaan :-D

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Die 2 van ons zijn ook geen helden met regen.

Ze lopen het liefst onder de paraplu.haha

honden page profiel BinkBink

honden foto van Bink

@ Choice&Sam: Haha herkenbaar, hij heeft zelfs een keer gepresteerd om 1,5 dag niet te poepen omdat het toen zo regenede!

@Anna&Boomer en Astrid&Dusty: Erg heh, en dat terwijl ze overdags ook zulke dingen zien liggen maar en dan geen aandacht aan besteden!

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Is ook zo leuk met die plastic hero zakken 1x per maand. overdags loopt hij er gewoon langs :-D maar s'avonds zijn dit toch enge monsters O-)

honden page profiel Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)Huize Onyx (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip) 3 doggies

honden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)

" Is ook zo leuk met die plastic hero zakken 1x per maand. overdags loopt hij er gewoon langs :-D maar s'avonds zijn dit toch enge monsters O-) "


Zo herkenbaar overdag niks aan de hand maar als het donker is ohjee dan moet je bang zijn hoor.
Net al een lantaarnpaal die is ook eng in het donker als hij niet aan is.

honden page profiel BinkBink

honden foto van Bink

Ik moest dat even google'n hoor, Hero zakken, nog nooit van gehoord namelijk. Maar ze zien er leuk uit! Haha een lantaarn paal die eng is, nee zo ver gaat het hier gelukkig niet, maar wel een grote pot met een soort cactus erin, om tegen de kou te beschermen gaat er soms een blauw zeil over 's avonds, tja dat vindt meneertje wel dood eng en gaat ineens heel snel richting huis lopen haha.

honden page profiel Linda & CharlieLinda & Charlie 3 doggies

honden foto van Linda & Charlie

Hier een hond die ´s nachts tegen een kussentje in de kamer aan het grommen is.. zucht ;-)

honden page profiel Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjeWaka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtje

mijn zus liep 2 keer met waka, ze loopt heel veel met honden, maar waka kende haar nog niet zo goed, en beide keren schrok waka heel erg zei ze. 1 keer rende ze terug naar huis, als pup. bij mij heeft ze dat nooit. dus waka is soms een held op sokken.

honden page profiel Anne met Ike en JackoAnne met Ike en Jacko 3 doggies

honden foto van Anne met Ike en Jacko

Ook hier zo een pantoffelheld O-)
Zo juist liep hij de logeerkamer binnen bij mijn ouders. Het licht is uit maar de deur staat open en op de grond staat een pluche garfield-beer van ongeveer 30cm hoog tegen de zonnebank...meneer had deze nog nooit gezien, verschiet zich, springt ne halve meter achteruit en begint te piepen...wij kijken wat er scheelde en vonden het vrij grappig maar hij niet hoor ;-)
Ligt nu nog onder te tafel te trillen en houdt de deur naar de logeerkamer goed in het ook voor het geval dat killer-poes weer opdaagt :-D

honden page profiel BinkBink

honden foto van Bink

Haha ik zie het al helemaal voor me Anne! Bink is namelijk een keer van een muisje geschrokken en maakte toen ook zo'n gekke sprong naar achter! :-D

honden page profiel Anne met Ike en JackoAnne met Ike en Jacko 3 doggies

honden foto van Anne met Ike en Jacko

@Bink: ja halen we zo een stoere matcho honden in huis en kunnen we er niks mee beginnen ;-)

honden page profiel Aaltsje en SamAaltsje en Sam 3 doggies

honden foto van Aaltsje en Sam

Sam is ook wel een held op sokken, maar vanochtend was ik de held op sokken. Onweer en regen. Sam loopt er doorheen of is er niks aan de hand. Ik hou zo niet van onweer. Gelukkig had ik een stoere hond bij me. O-)

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy 3 doggies

honden foto van nora jazzy en poppy

normaal gesproken is jazz niet zo bang voor onweer.maar vanmorgen barste het echt gewoon heel erg los.ik lag nog in bed en ik hoor pootjes aan mijn slaapkamer deur krabben,dus ik doe de deur open vliegt hij meteen onder het dekbed. :-D :-D nou de tranen liepen over mijn wangen van het lachten. :-D maar het ging echt hevig tekeer.zelfs ik voelde me niet op mijn gemak. :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hebben jullie ook zo'n held op sokken?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Ik voel me schuldig, en jullie?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^