American akita en kangal houden???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Sjah ik heb foto's van mijn honden dus iemand zou snel weten of ik in de buurt weet de ja of de nee ;-) maar ben met je eens dat op internet de dingen anders overkomen dan als je een gesprek hebt tussen 2 of meerdere mensen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "American akita en kangal houden???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik denk dat een flinke hond als een kangal wel gelukkiger als hij de beschikking heeft over een flinke tuin, maar ook dan is wandelen met deze honden nog steeds nodig.

Stel dat het goed gaat tussen deze twee honden, dan is er nog veel werk voor nodig om te zorgen dat het ook goed gaat met andere honden, buiten. Met zijn tweeën staan honden sterk, en dus worden ze wat dapperder en krijgen ze "een grote mond". Ik zie hier in de buurt al mensen met twee Jack Russels die daar problemen mee hebben, dus in het geval van twee flinke honden zul je dus heel erg je best moeten doen om dit te voorkomen. Voor je eigen veiligheid, zodat je niet omver getrokken word, maar ook voor de veiligheid van andere honden. Het kan zomaar zijn dat een andere hond ruzie zoekt, en als jouw honden zich dan te fel verdedigen lig jij op de grond en kan er veel schade ontstaan bij een gevecht.

Je zult dus in het beste geval een hond goed moeten opvoeden, sociaal naar andere honden, en zo dat je niet omver getrokken word als er iets aan de hand is. Daarom is het beter om eerst een pup te nemen, en dan na een paar jaar de andere. Eerst de ene goed opvoeden en alles leren, en dan de andere. Daarmee voorkom je ook dat die twee hun eigen clubje gaan maken en jou "niet meer nodig hebben".

Overigens hebben de mensen die zeggen dat je nooit in de toekomst kunt kijken gelijk. Ik heb een goede opleiding, maar door twee chronische ziektes zal ik nooit een eengezinswoning kunnen betalen, laat staan mijn dromen bereiken. Je weet nooit wat de toekomst brengt. Dus oriënteer je, en zie je een ander ras wat je leuk vind, onthoud die dan voor het geval dat.

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

" Haha Cia, dat slaat echt nergens op. Dwaal niet af van het topic! Je komt een beetje over alsof je een ruzie probeert uit te lokken.. :'( "



O jij bent dus de enige die dit mag typen?
Ik dwaal niet af van een topic maar jij zelf begint erover toch?

Vreemd dat je zelf niet weet wat je typt.

Nee hoor ik ben echt niet uit op een ruzie maar jij zelf komt niet aardig over als er op je stukje wat negatiefs gezegd wordt en het niet in je straatje past.

Er zijn veel mensen die je met je "wijsheid" op de tenen trapt en hun leven graag anders zouden willen indelen maar door ziektes en dergelijke dit niet kunnen....In dit geval ben je dus zelf die 0,0000001%

honden page profiel Ginnie en alle dierenGinnie en alle dieren

honden foto van Ginnie en alle dieren

Ik begon er niet zelf over, reageerde op een reactie van Angela, waarop jij weer reageerde.

Weet heel goed wat ik typ.

Ik trap niemand op de tenen hoor, althans dat is niet mijn bedoeling.
Ik ben helemaal niet onaardig en reageer ook gewoon normaal, maar ik zeg zelf niks negatiefs in dit topic, het is in ieder geval niet negatief bedoeld, jij praat negatief tegen mij en hou daar niet zo van, reageer dan gewoon maar niet meer. Laten we het gezellig houden Cia :-D

Het slaat al helemaal nergens op dat je zegt dat ik de enige ben die iets mag typen, ruziezoeker.
Gewoon gezellig houden :-D

Terug naar het topic

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Dames hou het ff leuk...Ginnnaaa dat sarcastische is ook nergens voor nodig volgens mij.
Gewoon ontopic blijven, geen pbtjes meer sturen en anders modjes even inlichten.

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker

honden foto van Margje & Biko

Ehm.. mensen hou het even ONTOPIC.

Als je problemen hebt met elkaar, kun je het moderatorteam vragen er naar te kijken, daar is dit topic niet voor!!

honden page profiel Ginnie en alle dierenGinnie en alle dieren

honden foto van Ginnie en alle dieren

Ja snap Cia gewoon niet echt. Heb niks verkeerds gezegd, ben gewoon aardig gebleven in eerste instantie, jawel gemeend aardig, maar deze vrouw heeft waarschijnlijk last van een depressie ofzo geen idee, jammer dat zoiets het topic verstoren moet!

Open anders even een nieuwe Ice?
Of mensen, post er even een paar berichten achterna zodat de berichten die van het topic afwijken niet meer zichtbaar zijn :-D

Ik dacht, stuur haar gewoon een pb wen vraag aarom ze het een en ander tegen mij zegt? Maar geen reactie en kreeg dus een berichtje via dit topic. Niet netjes, maar ach wat doe je eraan hè.

Haha dat zontekort is inderdaad vervelend ja, ben wel al op vakantie geweest maar dat is niet voldoende! De zon moet gewoon altijd schijnen, hoewle het ook niet leuk is om te werken/leren met de zon

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Nu maar weer ontopic graag O-)

honden page profiel Anne met Ike en JackoAnne met Ike en Jacko

honden foto van Anne met Ike en Jacko

OK het is hier al genoeg gezegd...kies voor 1 van de rassen en dan combinatie reu-teef!!!
En Ginnaaaaaaa laat het gewoon! Je wilt altijd ruzie maken en je mening opdringen aan mensen!
Je krijgt niet voor niets een ban!
@Ice: je hebt nog tijd genoeg en tegen dan kan je mening erg veranderen maar beter 1 gelukkige hond dan 2 die mekaar aanvallen en niet samen kunnen leven...

honden page profiel DorrieDorrie

honden foto van Dorrie

kijk hier eens....http://www.kangaldogs.nl
dit is goeie info.
En via deze mensen kun je aan een goeie Kangal komen.
Geen kruisingen oid. Bij hun zou ik verdere info opvragen.

honden page profiel IceIce

@Ginnie en alle dieren

Haha ik ben een jonge hoor, en het is wel leuk dat je steeds zo positief bent en niet zo negatief als sommige mensen hier.
Ontopic: mensen als ik geen huis met een ideaal tuin heb voor een van de bijde honden dan houd dit gwn op. Want ik wil ook dat de honden een gezellig leven hebben, en niet alleen ik. Ik weet dus niet wat er in de toekomst gaat gebeuren misschien word ik wel morgen aangereden door een bus boem pats lichtflits en weg. Dus dit realiseer ik me dus ook :-)

@angela ik ga die link ff bekijken

Mvg
Ice

honden page profiel Sandra en FleurtjeSandra en Fleurtje

honden foto van Sandra en Fleurtje

Ice ik vind je echt een kanjer hoor, dat meen ik serieus je leest je in en je wil er echt voor gaan hartstikke goed.
Ik heb daar diep respect voor mensen nemen vaak zo maar een hond omdat ze het uiterlijk mooi vinden.
Jij bent al met je toekomst bezig en wil graag van alles weten top je krijgt van mij een tien.
Neem lekker een reu en een teef oh en akita teven zijn trouwens net zo dominant als een reu hihi ik spreek uit ervaring.
Maar honden reu en teef gaat veel beter samen.
Twee puppies tegelijk niet doen je word gek hoor lichtelijk overspannen of je moet echt zeeën van tijd hebben.

Succes Ice met je zoektocht hoop nog eens wat van je te horen.

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

Even een heel praktische vraag...

Stel dat de opleiding is gelukt, de baan is gevonden, er genoeg geld wordt verdiend, het huis met de tuin kan worden gekocht, wie gaat er dan voor de honden zorgen ?

Jij moet werken voor dat huis, de tuin en de honden. Ik begrijp dat het honden zijn waar je zeeën van tijd in moet stoppen. Waar ga je dat vandaan halen ?

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

" Dus het is niet altijd onrealistisch, misschien voor mensen die wat minder gepresteerd hebben op school, problemen gehad hebben of hun best niet hebben gedaan.. "


En bedankt !! IQ 140, inzet 200 %, ik kom alleen nergens door een invaliderende aandoening. Laatst ben ik gevraagd als ervaringsdeskundige bij de GGZ, helaas moet ik daarvoor een jaar naar cursus wat me niet gaat lukken.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

@Ria: dat gevoel had ik dus ook. Mijn IQ is ook eens getest en op 138 uitgekomen. Alleen kan ik door een oogziekte niet in het licht zitten, en zeer beperkt de computer gebruiken. En dan houd alles op. Niet mijn best gedaan... als men eens wist hoeveel pijn en moeite ik (letterlijk) moet hebben/doen om "gewoon" een dagje stad/ sauna/ Efteling te doen.

Nee, deze maakbare wereld blijkt niet zo maakbaar naarmate je ouder word.

Ontopic: Misschien een idee om alvast eens naar fokkers van deze rassen te gaan, zodat je er meer over hoort. Informatie in boeken en op internet is leuk, maar in het echt is het veel leerzamer en leuker. En het is een leuk dagje uit, lijkt me zo. O-)

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

"

En bedankt !! IQ 140, inzet 200 %, ik kom alleen nergens door een invaliderende aandoening. Laatst ben ik gevraagd als ervaringsdeskundige bij de GGZ, helaas moet ik daarvoor een jaar naar cursus wat me niet gaat lukken.

"



Dit is dus precies wat ik in mijn antwoorden aangaf. Maar ja dan wordt er opgereageerd dat deze vrouw een depressie heeft en een topic verstoort.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Ik heb enkele niet ter zake doende reacties verwijderd. Het valt mij op dat er in dit topic onnodig (voor)oordelende uitspraken worden gedaan die mensen kunnen kwetsen. Dit alles heeft helemaal niets te maken met de vraag van TS.

Ik heb reacties naar aanleiding van dergelijke (voor)oordelende uitspraken laten staan omdat anders de totale discussie uit verband getrokken wordt.

Vriendelijk verzoek aan allen om on topic te blijven!

honden page profiel Sandra en FleurtjeSandra en Fleurtje

honden foto van Sandra en Fleurtje

Je weet nooit hoe een leven loopt, ik was een jonge vrouw van 25 in de bloei van mijn leven stappen leuke baan etc.. Toen werd ik ziek.
Heb nog van alles geprobeerd ben nu 38 en zit met een WAO uitkering thuis mankeer niets aan mijn IQ maar wel aan mijn lijf.

Dus dromen zijn leuk maar je weet nooit of ze uitkomen, maar behoud wel je dromen zonder dromen is het leven niet meer leuk.

honden page profiel Sandra en FleurtjeSandra en Fleurtje

honden foto van Sandra en Fleurtje

Maar goed we gaan weer over de doggies praten Ice weet je wat wel leuk is ga eens naar een show of rasdag kijk even bij de rasvereniging en bel op om te vragen of er misschien binnenkort een dag is waar fokkers zijn.
Dat is hartstikke leuk en je kan daar aan die fokkers al je vragen stellen.

honden page profiel Ginnie en alle dierenGinnie en alle dieren

honden foto van Ginnie en alle dieren

Nee maar oke, je moet er niet vanuit gaan dat je ziek wordt hoor beetje raar om daar vanuit te gana. Jullie hebben gewoon pech, er zijn genoeg mensen in mijn omgeving die hebben wel alles, tja.
We gaan er gewoon vanuit dat hij niet ziek is als hij 30 is (beetje jong hè..), zijn best gedaan heeft en dat hij daardoor dus gewoon een groot huis heeft (wat zeer makkelijk te krijgen is, vooral in Limburg e.d.). Wat niet is gelukt bij jullie, hoeft echt niet te betekenen dat het voor niemand lukt. Die mensen hebben misschien wel geluk in het leven ;-)

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

" Nee maar oke, je moet er niet vanuit gaan dat je ziek wordt hoor beetje raar om daar vanuit te gana. Jullie hebben gewoon pech, er zijn genoeg mensen in mijn omgeving die hebben wel alles, tja.
We gaan er gewoon vanuit dat hij niet ziek is als hij 30 is (beetje jong hè..), zijn best gedaan heeft en dat hij daardoor dus gewoon een groot huis heeft (wat zeer makkelijk te krijgen is, vooral in Limburg e.d.). Wat niet is gelukt bij jullie, hoeft echt niet te betekenen dat het voor niemand lukt. Die mensen hebben misschien wel geluk in het leven ;-) "


@Ginnie, je hebt waarschijnlijk niet in de gaten hoe oordelend en kwetsend je opmerkingen binnen kunnen komen bij anderen.

honden page profiel Ginnie en alle dierenGinnie en alle dieren

honden foto van Ginnie en alle dieren

Ik bedoel het absoluut niet kwetsend hoor maar het is gewoon de waarheid!!
Ik heb ook mensen in mijn familie die ziek zijn, genoeg hoor, maar ja zij gunnen het andere mensen wel en geven ook gewoon toe dat zij pech gehad hebben en vinden het juist fijn dat het geluk bij andere mensen ligt.

Het is gewooon oneerlijk om te denken dat het niemand lukt, omdat het jezelf niet gelukt is door een ziekte of iets dergelijks. Trouwens, die mensen die ik ken die ziek zijn, hebben het gewoon hartstikke leuk en wonen wel groot, ze klagen nooit, maar maken in elk geval nooit opmerkingen als 'je moet het allemaal nog maar zien hoor, denk niet dat het je gaat lukken' naar andere mensen toe.

Het lukt namelijk vaker wel dan dat het niet lukt, in mijn omgeving. Dus het is onrealistisch om te zeggen 'je gaat het niet redden want de kans is groot dat je ziek wordt, je maakt je dromen niet waar, net als ik'. Jammer is dat.

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

Ja joh, ga nog even door !!

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

Wacht, je bent pas 18 jaar oud.... Kom jij ook nog maar eens terug als je 30 bent !

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

" Nee maar oke, je moet er niet vanuit gaan dat je ziek wordt hoor beetje raar om daar vanuit te gana. Jullie hebben gewoon pech, er zijn genoeg mensen in mijn omgeving die hebben wel alles, tja.
We gaan er gewoon vanuit dat hij niet ziek is als hij 30 is (beetje jong hè..), zijn best gedaan heeft en dat hij daardoor dus gewoon een groot huis heeft (wat zeer makkelijk te krijgen is, vooral in Limburg e.d.). Wat niet is gelukt bij jullie, hoeft echt niet te betekenen dat het voor niemand lukt. Die mensen hebben misschien wel geluk in het leven ;-) "


Ik zie in je profiel, dat je pas 18 bent. ik vraag me af, of je nog zo over dingen denkt, als je 20 jaar verder bent. Wijsheid komt met de jaren, zeggen ze ;-)

@ Ice, goed dat je al over je toekomst na denkt, en natuurlijk, dromen over een hond is altijd leuk.:-)
Maar je leven gaat veranderen, straks krijg je misschien een gezin, een vrouw die niet van honden houdt, of vind je een Kangal toch niet zo geschikt voor je kinderen, en koop je een jack russel :-D ;-)
Ik hoop voor je, dat je je dromen kan realiseren!

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

" Even een heel praktische vraag...

Stel dat de opleiding is gelukt, de baan is gevonden, er genoeg geld wordt verdiend, het huis met de tuin kan worden gekocht, wie gaat er dan voor de honden zorgen ?

Jij moet werken voor dat huis, de tuin en de honden. Ik begrijp dat het honden zijn waar je zeeën van tijd in moet stoppen. Waar ga je dat vandaan halen ? "


Nog even mijn praktische vraag.....

honden page profiel Ginnie en alle dierenGinnie en alle dieren

honden foto van Ginnie en alle dieren

Nou ja zeg, wat zeg ik nou weer verkeerd?

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden


Jeetje zeg en nog heeft ze het niet door....

honden page profiel Ginnie en alle dierenGinnie en alle dieren

honden foto van Ginnie en alle dieren

Hij heeft niet aan jullie gevraag of hij zijn dromen waar kon maken ja of nee. Denk dat hij dat zelf namelijk het best in kan schatten.

Hij vroeg of een kangal en akita samen gehouden konden worden?

Jullie beginnen opeens over dromen en realiteit, daar heeft hij helemaal niet om gevraagd dacht ik. Maar goed..

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

" Even een heel praktische vraag...

Stel dat de opleiding is gelukt, de baan is gevonden, er genoeg geld wordt verdiend, het huis met de tuin kan worden gekocht, wie gaat er dan voor de honden zorgen ?

Jij moet werken voor dat huis, de tuin en de honden. Ik begrijp dat het honden zijn waar je zeeën van tijd in moet stoppen. Waar ga je dat vandaan halen ? "


Dan moet Ice gewoon een rijke vrouw trouwen!
Echt hoor, als je echt iets wil, dan gaat dat je ook lukken, dat heb je zelf in de hand, vraag maar aan Ginnie O-) ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "American akita en kangal houden???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: kleine bultjes onder staart
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^