Wat moet ik nu?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Snoopy en baasjeSnoopy en baasje

honden foto van Snoopy en baasje

wat raar dat je dat nog moet idd had er nog nooit van gehoord wanneer is deze wet ingegaan ?ikzelf ben ook 23 sinds oktober maar heb hier nog nooit iets van gehoord en ik heb geen enkele diploma..
hoop dat je snel een oplossing vind voor je hondje!
krijg je het met je kindje wel geregeld allemaal?
veel succes!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat moet ik nu?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

Wat wil men doen als jij weigert naar school te gaan?
Je hebt een kind, een man en een hond om voor te zorgen. Het lijkt me dat je daar je handen vol aan hebt. Ik denk dat je je leven niet moet laten sturen door dit soort rare regelgeving.

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea

honden foto van Christien&Chelsea

Begin in ieder geval met Bullet alleen te laten, ga dat opbouwen.. Mijn vriendin en ik werken allebei fulltime, ene keer gaat zij tussen de middag naar huis, andere keer ik (ik zit in de auto de hele dag, dus als me route tussen de middag in de buurt is ga ik, en me vriendin heeft een walplaatsing bij de marine, ook vlakbij, 10 minuutjes fietsen..) Als we allebei es niet kunnen heb ik een soort lijstje van wel 5 mensen die ik kan bellen.. Uiteraard loop ik 's ochtends al 3 kwartier met de langs de dijk, dan zet ik hun eten klaar voor tussen de middag, en degene die dan komt hoeft alleen maar even een paar blokjes om met ze en ze daarna eten geven, nog even met ze knuffelen en spelen en dan weer in de bench, half uurtje werk ofzo.. Als me ma tijd heb vraag ik me ma, ik heb een vriendin die in de beveiliging zit dus die werkt avonden, kan dus tussen de middag altijd wel, heb een vriendin die door een darmziekte halve dagen werkt, heb een vriendin die helemaal niet werkt omdat ze een auto ongeluk heb gehad en dus beetje in de prak zit, krijgt last als ze een tijdje in dezelfde houding zit of beweegt.. Zo heb ik altijd wel iemand die ik kan bellen, en als het nou een paar keer vlak achter mekaar is haal ik ff een bioscoopbon ofzo voor diegene.. Je kan toch een buurvrouw vragen, iemand die ook honden heb en het dus eerder zal doen omdat ze anders 'meeleeft' dan mensen zonden honden of katten.. Of je ma of een vriendin van je ofzo..? Veel sterkte, ik hoop dat je een oplossing vindt..

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea

honden foto van Christien&Chelsea

Ps ik moet er wel bijzeggen dat we het het liefst gewoon zelf doen.. Ze zijn nog jong en elke keer iemand anders die met ze loopt, is niet zo heel fantastisch.. Maar ja nood breekt wet, is ook wel weer zo.. Is je school ver weg van huis? Kan je niet in je pauzes ff snel heen en weer..? Mijn vriendin heeft eigenlijk ook te kort pauze om heen en weer te gaan maar zij werkt dan een half uurtje langer door als ze tussen de middag naar huis is geweest.. Valt zoiets niet te regelen? Ja het is wel een les die je voor de helft mist maar ja het meeste wat besproken wordt komt toch in je huiswerk wel weer terug, toch..? ;-)

honden page profiel Sabien & Joey Sabien & Joey

honden foto van Sabien & Joey

" Wat wil men doen als jij weigert naar school te gaan?
Je hebt een kind, een man en een hond om voor te zorgen. Het lijkt me dat je daar je handen vol aan hebt. Ik denk dat je je leven niet moet laten sturen door dit soort rare regelgeving. "


een flinke boete aan je uitdelen... dat kunnen ze doen...

honden page profiel AngelaAngela

honden foto van Angela

even contact met de leerplicht op nemen

vaak kun je dan wel onder de leerplicht uit komen.

mijn man die is nu 26 en kreeg 2 jar terug een brief van de leerplicht of die ook nog even zijn eerplicht af wou maken
we hebben toen gebeld dat die toen al 24 was werkt en vader is dus hoefde hij zijn leerplicht niet meer te volbrengen.


en anders suc6 met je opleiding wat natuurlijk ook wel erg belangrijk is.

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Ik heb er ook nog nooit van gehoord. Ben je moeder ,moet je weer naar school op je 23 ,belachelijk.

honden page profiel ~**Saar,  Dexx & Daya **~~**Saar, Dexx & Daya **~

honden foto van ~**Saar,  Dexx & Daya **~

Hey maar das raar!!
mij oudste zoon is bijna 14 en toen hij geboren was was ikzelf 19.
heb er helemaal niks geen last van gehad.
sterker nog op mn 20e had ik 2 kinderen en ik had helemaal geen leerplicht of iets dergelijks.
ik was fulltime moeder!
nu heb ik een dochtertje van 2 en een half,maar niks geen leerplicht of zo.
misschien woon je in belgie daar is zoeits misschien anders gereglt dan in nl.
en idd er zijn vast honden uitlaat serveses in de buurt die deze 7 maanden op je hondje willen letten tijdens je studie.
maar waar gaat je kind dan heen?
nar een gastouder of een opa of oma,want dan zou je daar je hondje misschien mee naartoe kunnen nemen.

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

~** Marley&Lilo **~
dat was in andere tijden...ik was ook tienermoeder en ik had ook geen last van verplicht naar school of zo iets...hoefde geen vrijstelling of wat dan ook aan te vragen...nu is de wet anders dan destijds en mn oudste dochter is net 16 jaar geworden...en ik woonde ook in nederland...nu in belgie

honden page profiel petra ,bertha en boomerpetra ,bertha en boomer

honden foto van petra ,bertha en boomer

zou daar niet teveel mee inzitten.je zal hier wel een oplossing voor vinden.als er tweemaal iemand langskomt om hem buiten te laten.breekt dat ook een beetje.en op de duur komen ze da wel gewend.een hond past hem aan.ik heb ook een hele tijd thuis geweest en was dan opeens terug in een full time job.en dat heeft geen probleem gegeven.wat ook helpt voor een hond is de radio laten spelen als je weg bent.zo horen ze leven en horen ze ook mensen spreken en voelen ze zich niet alleen.er zal wel een oplossing komen.weet ik zeker.

honden page profiel CharissaCharissa

honden foto van Charissa

Hallo

Ik ga waarschijnlijk veel negatieve reacties hierop krijgen maar ik ga nog naar Hoge School KHK Kempen. Ik heb wel het geluk dat ik veel thuis ben. Maar later zal ik ook moeten gaan werken zoals de meeste mensen :-) En dan zullen mijn hondjes ook alleen zitten. Ik heb wel een heel grote ren waarin ze verblijven en een achterstuk waar ze vrij kunnen lopen. Wanneer ik thuis ben ben ik er heel veel mee bezig want dat vind ik heel erg fijn. Maar ik zal zowiezo voltijds moeten gaan werken wil ik een huisje kopen. :-)
Wanneer ik een hele dag naar school moet zorg ik wel voor iets zodat ze bezig kunnen zijn zoals snoepjes die ik verstop of een kong of een bijtring die ik ergens ophang, ook spelen ze enorm graag met hun rode bal. :-) Ik denk dat er nog wel mensen zijn die ook voltijds moeten werken :-)

xxx

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat moet ik nu?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Alleen met het vrouwtje op stap
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^