puppy overgeven diaree en niets binnen houdenhttp://www.hondenpage.com/hondenforum/index.php

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel dinydiny

honden foto van diny

hey,

ik zit in een vervelende situatie.
ik heb een week geleden een puppy gekocht bij mensen thuis in het begin ging alles goed speelde heel de dag at goed en alles.
waar ik van verschoot want ons dutske is nog maar net6 weken oud.
sinds vrijdag nacht doet hij niets anders dan overgeven en diaree. ik ben toen naar de DA geweest en heb medicatie gehad. maar die helpt niet integendeel het is verergerd.
hij wil niets eten en drinken ik heb al vanalles geprobeert. kippenbouilon, rijstwater, suikerwater, gewoon water met een spuitje en lepeltje. ik heb wat puppymelk gprobeert. hij . mijn familie zegt dat er nog maar 2 opties zijn en dat is bij de dierenarts laten aan de infuus of in laten inslapen. aangezien dat je zijn ribben kunt zien vrees ik voor het ergste. weet hier somsiemand wat meer voor ik naar de dierenarts zou teruggaan. want wil hem echt nog niet laten gaan.
gr

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "puppy overgeven diaree en niets binnen houdenhttp://www.hondenpage.com/hondenforum/index.php" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Koude oren?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^