Heeft iemand ervaring met cavasan oogzalf?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SaskiaSaskia

honden foto van Saskia

Willemijn, dank je voor dit advies! Ik dacht inderdaad dat het vrijwel direct moest gaan helpen... Ik kijk het nog een weekje aan!

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen

honden foto van Eurasier jongen

haha Willemijn je had mijn reactie zeker nog niet gelezen. 
Op jou kunnen we rekenen.

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen

honden foto van Eurasier jongen

" EEn tube oogzalf is na opening tien dagen houdbaar daarna niet meer het tubetje gebruiken ! kreeg van mijn da ooit twee tubetjes mee voor een kuur van 14dagen datwasook cavasan ,na gebruik van meer dan tien dagen is het geopende tubetje een gevaar weet niet meer wat maar mocht het hoog uit 10dagen gebruiken daarna de andere tube het heeft mijn hond toen goed geholpen is wel aljaren terug .opletten dus. Hein. "


.Langer kan het dus ook duren. Even vragen aan je Da hoelang hij denkt dat het nodig is misschien.
En gezien je reactie was het niet alleen informatief, maar wilde je toch graag advies.;-)

honden page profiel SaskiaSaskia

honden foto van Saskia

Dat had ik inderdaad al gelezen dus daar zal ik zeker rekening mee houden! Ik probeer het tubetje ook het ook niet te laten raken i.v.m. infectie in het tubetje zelf. Mocht het niet over zijn volgende week, dan zal ik een nieuw topic starten en een foto uploaden...

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen

honden foto van Eurasier jongen

;-)

Darco (Gast)

Ik gebruik ook cavasan oogzalf voor mijn oosterse kortharen........merk wel dat de ontsteking  toch om de paar maanden weer terug komt. De dierenarts zegt dat ze dan ongevoelig voor de antibiotica geworden zijn. Tussendoor was ik de ogen met gekookt water. Verder is er volgens mij niet echt veel tegen te doen?

honden page profiel Princess_lettucePrincess_lettuce

honden foto van Princess_lettuce

Hey allemaal,

onze hond had ook erg veel viezigheid in haar ogen en we hebben haar nu deze druppels gegeven. Na 1 dag zien haar ogen er echt super veel helderder en properder uit! Wie natuurlijke middelen verkiest mag dat natuurlijk doen, maar ik kan uit ervaring zeggen dat deze zalf voor Malteke erg goed is! 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^