De Overlopers....Jaloers of juist blij....??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Cel, Jacko, Louis en PoesCel, Jacko, Louis en Poes

honden foto van Cel, Jacko, Louis en Poes

Sinds twee maanden woon ik samen met mijn vriend. Omdat ik door ziekte op het moment wat slechter ter been ben, worden mijn honden de laatste tijd dan ook vaker door mijn vriend dan door mij uitgelaten. Daarnaast gaat mijn vriend apart om met de honden. Hij pest ze (voor de grap) en tilt Louis vaak op onder zijn oksels en houdt 'm dan voor/boven zich in de lucht en gaat "the circle of life" zingen!!!
In het begin zei ik steeds; niet doen, dat vindt ie echt niet leuk...maar er was eigelijk geen enkel signaal om dat op te baseren... Oren naar voren en een kwispelende staart maakte dat ik niet echt doordrong.. Kennelijk zijn die pesterijen zo leuk voor de honden dat ze opeens beter luisteren naar mijn vriend dan naar mij en ook achter mijn vriend aanlopen ipv mij...ze zijn echt helemaal op hem gefocussed en liggen 's avonds met allebei die koppen op zijn schoot. Ik krijg zelfs geen spontane knuffels meer...
Ik ben JALOERSSS!!!! haha O-) Nee hoor ik vind het natuurlijk fantastisch dat mijn vriend het ZO goed met de honden kan vinden (hij had er ook een hekel aan kunnen hebben) maar vind het ook wel heel apart om te zien dat de rol als leider zo snel kan worden overgenomen. Ik hoop dan ook dat ik snel weer wat beter kan lopen en weer gewoon mee kan gaan wandelen.
Want vooralsnog ben ik gewoon ingeruild....de overlopers ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "De Overlopers....Jaloers of juist blij....??" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** 3 doggies

honden foto van ***^Noortje^***

Ik zou ze buitenzetten hoor, die overlopers!!! ;-)

Haha, grapje :-) , ontzettend fijn dat je vriend zo goed met de honden omgaat en zij met hem.
Ach, als je binnenkort weer op de been bent dan kan je vriend misschien gaan roepen: Overlopers!! :-D

honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames 3 doggies

honden foto van Nikita & Dames

hahah Hier merk ik daar echt niks van... ik ben nu ook 6 weken uit de running en mag dus niet tillen en bukken... dus kan de hond geen eten geven... en niet uitlaten.. wat ik dus allemaal doe normaal... word nu weer even overgenomen door mijn ouders (ik help uiteraard wel en loop wel gewoon mee, maar mag haar niet vasthouden)

Maar een overloopster ?... nee.. echt niet!
Ze houdt me voortdurend in de gaten juist... en als het tijd is voor haar rondje zit ze heel doordringend naar me te kijken van kom nou joh.. ga nou mee haha ;-)

honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames 3 doggies

honden foto van Nikita & Dames

Maar op je vraag... ik zou me er niet al te druk over maken hoor... ik zou inderdaad zelfs blij zijn dat je vriend er zo goed mee overweg kan! :-)


Volgens mij is dat wel meer zo hoor.. de gene die de leiding overneemt, volgen ze gewoon..
Dus straks volgen ze jou gewoon weer ;-)

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Wees maar blij dat het zo goed gaat met je vriend.
Straks kun je zelf weer lekker gaan wandelen.
Het zal zeker geen over loper worden hoor.

honden page profiel Cel, Jacko, Louis en PoesCel, Jacko, Louis en Poes

honden foto van Cel, Jacko, Louis en Poes

Ik ben ook wel blij hoor...dat het tussen mijn vriend en de honden zo klikt is geweldig maar ik vind het wel bizar dat de honden zo naar hem toetrekken in zo'n korte tijd.

Als we op de bank zitten en hij loopt weg dan kan ik roepen wat ik wil maar de honden kijken nog niet op of om naar me en zijn alleen maar gefocussed op wat mijn vriend aan het doen is...

Als mijn vriend de deur uitgaat, zitten mijn honden gewoon 15 minuten in de vensterbank voor het raam.. etc etc.. Ik voel me er wel eens schuldig door maar aan de andere kant mag ik blij zijn natuurlijk.

Als ik weer aan de betere hand ben zal het wel weer wat veranderen.

honden page profiel Johanna van der LooijJohanna van der Looijgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Johanna van der Looij

Ik snap je reactie. Zelf ben ik ook weer eens een tijdje uit de roulatie. De honden worden dan verzorgd door mijn vriend en mijn zoon. De honden werden voorheen ook door ons alledrie uitgelaten, dus dat is normaal voor ze. Ik merk wel dat ze me missen want ze willen altijd bij me zijn, terwijl dat nu ff niet precies goed gaat.

Komt wel weer goed met jou en de hondjes :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "De Overlopers....Jaloers of juist blij....??" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^