Atopie???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

ik kan maar 1 ding zeggen!egoist!.
Er is geen enkel excuus om een dier onnodig te laten lijden.geld of geen geld!dan maar een regeling met de DA.en als je nu al weet dat die allergie levenslang gaat duren,dan vraag ik mij af, hoe jij dat dat dan gaat doen de rest van je leven met de hond,
Want ik kan je vertellen dat de verzekering hier niet in trapt.Ik heb ontzettend medelijden met dit dier, en dan vooral nog steeds niet naar de DA gaan met je hond
Grote meid hoor.
Hier kan ik mij echt aan irriteren,machteloos toe moeten lezen hoe mensen hun dier kunnen laten lijden.Vervolgens hoor je ze niet meer,en zitten een hoop mensen met een naar gevoel.

Soory maar persoonlijk vind ik dit dierenmishandleing en oplichting.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Atopie???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Ik kon je geen tip geven ,dat is werk voor een gestudeerd iemand. Je dacht kosteloos tips te krijgen vergeet het maar. De enige tip is als de sod***ter naar de arts en geen dag meer wachten.De manier waarop je bepaalde suggesties van mensen afserveerd, zo van op komentaar zit ik niet te wachten hou dat maar voor je, een schande dat je dat durft te schijven. Enig idee hoe de mensen hier zich druk maken om je hond, en hoe jij het regeld zal mij een zorg zijn. IK durf het bijna niet te zeggen maar jij had nooit een hond mogen hebben.Bij iedereen kan een situatie veranderen, we zitten NL in een recessie weet je wel . Logisch dat de zaken minder gaan maar ieder mens houd toch een beetje rekening met eventuele calamiteiten,ik tenminste wel.

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Mijn droom was, mensen te helpen die geen dierenarts konden betalen. Omdat wij dat wel konden vond ik dat voor de gevallen waar het niet kon er toch iets te regelen moest zijn. Ik heb dit met de arts besproken hoe het een en ander te kunnen regelen of wat dan ook. Maar volgens de arts was het een bodemloze put en zou het mij erg veel geld gaan kosten. De rede was dat er een hond de deur uitging,die eigenlijk dure hulp nodig had en dat kon niet betaald worden. Toen was het over en uit. Daar had ik veel problemen mee.Maar helaas het is mij niet gelukt. En toch heb ik nog steeds die droom.

Dit heb ik gekopieerd van een eerdere topic,het was mijn droom, Maar deze spatte gisteravond uitelkaar, als het op deze manier moet is het niet eerlijk tegenover de mensen die echt, maar dan ook echt hulp nodig hebben.

Waarom heb ik het akelige gevoel dat hier iets niet klopt.










honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

Zoals ik al zei, we hadden deze financiele instabiliteit niet kunnen voorzien, en da\\\'s ***, maar helaas.

Ik heb 1 asielhond en 1 herplaatser die mij onderhand (onvoorzien) een vermogen hebben gekost. Hoe verschrikkelijk zuur ook, dat is nu eenmaal iets wat een verrassingspakket (herplaatser/asielhond) met zich mee kan brengen.

Nu lijkt het wel of je applaus verwacht over jullie opofferingsgezindheid (werk- en schooluren missen bv), maar is het raar dat ik het niet meer dan normaal vind dat je de verantwoording van zo\'n verrassingpakket ten volle draagt. Deze hond heeft er niet voor gekozen en kan ook niet zelf zorgdragen voor zijn eigen welzijn.

Natuurlijk valt het rauw op je dak. Voor nu kan ik je eigenlijk alleen maar adviseren om een klassiek vetinair homeopaat te consulteren. Deze kan je hond helpen de klachten onder controle te krijgen door zijn constitutie te verbeteren. Als je daarnaast hier eens rondleest over versvleesvoeding is dat wellicht ook een mogelijkheid om de hond de klachten meer onder controle te krijgen. Daarnaast speelt stress mogelijk ook een rol mee en kun je door de hond de tijd te geven en een vertrouwensrelatie op te bouwen zijn weerstand ook versterken. Niets doen is gewoon geen optie nu. Gelukkig heeft hij voor de oorontsteking druppels en slaan deze aan. Hij wordt dus wel deels behandeld begrijp ik. Staar je niet blind op de verzekering. Doe wat jij wijs acht voor het welzijn van de hond.

Sterkte met alles

honden page profiel KitaKita

honden foto van Kita

BEste Tess
Ik begrijp je situatie wel, en dat is niet iets om je voor te verontschuldigen, het is bij iedereen anders en niemand kan in jou portomonee kijken, wat ik wel heel graag zou willen weten, hoe oud is je hond en welke voeding krijgt je hond nu.
ik hoop dat je hier nog even antwoord op kan geven.
Eens kijken of we je kunnen helpen.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Dit topic staat op slot
Omdat tess al tijden als gast reageert en onder verschillende namen
Tess heeft al lang de tijd gehad om haar hondje te verzekeren
Want 15 december is haar hondje uit spanje gekomen
Dus helaas tess wij geloven niks van jouw verhaal

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Atopie???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^