Waarom heb jij voor een mopshond gekozen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Cheeky BoomerCheeky Boomer

honden foto van Cheeky Boomer

Hier in de wijk woonde een gezin met wel 7mopshonden!
Ben ik nog steeds een beetje jaloers op O-)

Maar altijd wanneer ik die mensen tegen kwam waren die hondjes zo vrolijk en enthousiast, en de uitstraling die die beestjes hebben... Geweldig!
Ik smelt nog steeds wanneer ik dat koppie van Boomer zie.

Na het overlijden van m'n vorige hond, Maylo, vond m'n moeder het wel goed en besloot dat er geen hond meer in huis kwam. Ik heb een jaar lang gezeurd om een hond maar me er op een gegeven moment maar bij neer gelegd dat er geen hond meer in huis kwam. Maar ik miste het iedere dag weer. Dagelijks speurde ik internet af op zoek naar een leuk hondje tot ik op dag het nestje van Boomer op internet zag staan.
Ik ben naar huis gegaan en nog 1x gevraagd om een hond en het nestje van Boomer laten zien en tot mijn grote geluk mocht ik gaan kijken. Na meerdere keren puppy knuffelen mocht Boomer op 7-02-2009 eindelijk mee naar huis enmaal thuis was m'n moeder was ook op slag verliefd.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Waarom heb jij voor een mopshond gekozen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Paniek!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^