Iemand bekend met Huisdierendokter.nl?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Angela en DieselAngela en Diesel

honden foto van Angela en Diesel

Heeft iemand ervaring met huisdierendokter.nl?

want ik ben voor diesel natuurlijke middelen aan het zoeken en ik kwam op deze site terecht. voor heel veel klachten bieden ze middelen aan obv chinese kruiden ed.
weet iemand of dat ook echt werkt? want ik zou het graag willen proberen, maar sommige dingen zijn best prijzig en dan is het toch zonde als het niet werkt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Iemand bekend met Huisdierendokter.nl?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel jojo 3 doggies

honden foto van jo

Nee

honden page profiel MYRIAMMYRIAM 3 doggies

honden foto van MYRIAM

hoi ik heb er ervaring mee en het helpt inderdaad. vind het een topsite. als hier iemand wat heeft met de hond . geef ik altijd hun site door . myriam

honden page profiel Angela en DieselAngela en Diesel

honden foto van Angela en Diesel

thnx myriam!

honden page profiel tineketineke 3 doggies

honden foto van tineke

ik heb er ook er ervaring mee maar het helpt wel

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Het zal zeker werken, maar je bent geen homeopaat en weet dus niet welk middel je moet gebruiken ;-)

Ik weet niet voor welke klachten je middelen zoekt?

Ik zou zoiezo niet zelf gaan dokteren, ookal zijn het natuurlijke middelen.

honden page profiel TanjaTanja 3 doggies

honden foto van Tanja

Ik ben het met Bijou eens...niet zelf gaan dokteren ook al zijn het natuurlijke middelen. Ook die kunnen veel doen, zowel goed als kwaad.

honden page profiel Angela en DieselAngela en Diesel

honden foto van Angela en Diesel

nee, dat klopt. je moet wel eerst een diagnose hebben. maar dan is het misschien wel de moeite om natuurlijke middelen te proberen ipv al die chemische troep

honden page profiel Angela en DieselAngela en Diesel

honden foto van Angela en Diesel

maar ze hebben bv natuurlijke ontwormingsmiddelen.

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Ja tuurlijk is het beter dan chemische medicatie.

Wat is de klacht? Je kan altijd een homeopaat benaderen, dan worden de middeltjes voor je uitgekozen, en heb je precies de middelen die bij de klacht horen.

honden page profiel Angela en DieselAngela en Diesel

honden foto van Angela en Diesel

ik ga al met diesel naar een homeopaat en dat ging al best goed, maar nu heeft hij ringworm gekregen en daar heb ik zowel chemische als homeopatische middelen voor gekregen.
maar verleden jaar had ook dezelfde kale plekjes en toen dacht ik ook al aan ringworm, maar volgens de da was dat het niet. uiteindelijk (na een maand of 4) is het wel weer over gegaan uit zichzelf. ik vertelde aan de homeopaat hoe ze dat getest had en bleek dat ze dat ook niet goed had gedaan. je moet dan een heel diep afkrabsel maken ( tot bloedens toe) en dat moet dan 10 dagen op kweek. zij heeft een oppervlakkig afkrabsel gemaakt en onder de microscoop bekeken, maar dan schijn je niet te kunnen zien of het ringwom is. de homeopaat heeft het nu getest dmv een bio-energetisch onderzoek, dus gelukkig geen pijnlijk afkrabsel.
homeopathie is best duur. dus als hij het volgend jaar weer krijgt ( het is steeds in dezelfde tijd van het jaar), dan zou ik graag een alternatief willen proberen

honden page profiel Angela en DieselAngela en Diesel

honden foto van Angela en Diesel

@ Bijou

Chinese kruiden zijn anders dan homeopathie, dus als je de diagnose weet, dan kan je op zoek naar een middel. je kunt ook advies vragen op de site

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Oke, dan lijkt het me de moeite waard om te proberen!

Misschien kan je ook info opzoeken over hoe ringworm ontstaat en wat je eraan kunt doen om het te voorkomen?

Ik weet wel dat ringworm een schimmel is, heb het zelf ook ooit gehad, en ging vanzelf weer over.

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

ja die ken ik,heb er voorheen pilletjes voor kat besteld :-D

honden page profiel MissyMissy 3 doggies

honden foto van Missy

Ik ga niet zelf dokteren aan mijn dieren....... ik heb gelukkig een goede DA die er voor geleerd heeft en waar ik alle vertrouwen in heb. :-)

Waarom met chinese kruiden gaan rommelen? Niet al die kruiden zijn zo onschuldig hoor. Weet jij wat je je hond geeft? Wat er de bijwerkingen van kunnen zijn, hoe je een overdosis herkent? etc. etc.

Niet aan beginnen is mijn advies. En wil je alternatief dokteren, dan zijn er genoeg DA's die ook aan homeopathie doen. ;-)

honden page profiel BullsclanBullsclan 3 doggies

honden foto van Bullsclan

Heb er goede ervaringen mee en in het verleden een aantal zaken besteld voor één van mijn oudjes die er veel baat bij had.

honden page profiel Angela en DieselAngela en Diesel

honden foto van Angela en Diesel

bedankt voor al jullie reakties!

@ missy, het is geen homeopathie. het zijn middelen op basis van chinese kruiden, dus geen chemische troep. ik ben het met je eens dat je niet zelf moet gaan dokteren, je moet wel eerst weten wat er aan de hand is. maar het is best een duidelijke site. alle ingredienten staan vermeld, ook evt bijwerkingen staan vermeld. en je kunt om advies vragen.

het probleem is dat mijn da alleen maar antibiotica of prednison voor wil schrijven voor diesel. mijn ervaring is met antibiotica, is dat het maar even helpt. alleen de symptomen worden tijdelijk onderdrukt en hij krijgt last van zijn darmen.
ik ben nu sinds september bij een homeopaat en hij schrok ervan hoe vaak diesel antibiotica heeft gehad. in de eerste maand kreeg ik allemaal verschillende druppels mee, alleen maar om zijn lichaam te reinigen van de inentingen en antibiotica. pas de 2e maand konden we starten met de werkelijke behandeling om de oorzaak van zijn problemen aan te pakken.

@ bijou

Ringworm is idd een schimmel die eigelijk iedereen bij zich heeft. alleen niet iedereen is er gevoelig voor. meestal uit het zich als de weerstand verminderd en de persoon of dier er gevoelig voor is. ik heb ook spul meegekregen om mijn huis mee te ontsmetten om de kans op herbesmetting te voorkomen.
mijn katten zijn er gelukkig ook niet gevoelig voor.

al deze middelen tegen deze schimmel zijn behoorlijk prijzig en erg chemisch, dus als een natuurlijk alternatief ook helpt, waarom niet? alleen ben ik er niet mee bekend, dus ik was benieuwd of hier mensen zijn die er goede ervaringen mee hebben

honden page profiel MissyMissy 3 doggies

honden foto van Missy

Dat het kruiden zijn had ik uit je bericht begrepen hoor. :-) Maar het blijft toch een 'alternatieve' behandeling. En de samenstelling van de kruiden....... een kruid hoeft niet aldoor dezelfde sterkte aan werkzame stoffen te hebben bijvoorbeeld. Dat maakt de dosering onzeker.

Reguliere middelen zijn vaak ook uit natuurlijke plantaardige stoffen ontwikkeld, maar daar is de dosering exact van te bepalen.

Ringworm is idd een schimmel die de kop opsteekt als de weerstand laag is. Dus zou je de weerstand moeten verhogen. Wat eet je hond? Welke lichaamsbeweging krijgt hij?

Ik zou bij mijn homeopaat blijven en de kruidensite links laten liggen. Wat vind je homeopaat van die kruidensite? Kan het wel samen met zijn behandeling?

Rare vraag misschien, maar hij kreeg toch geen AB en prednison voorgeschreven voor ringworm?????


honden page profiel Angela en DieselAngela en Diesel

honden foto van Angela en Diesel

hoi Missy,

voorlopig blijf ik ook bij de homeopaat, want de behandeling voor zijn auto-immuunaandoening loopt nog.
maar omdat hij het verleden jaar ook gehad heeft in dezelfde tijd van het jaar, zit er misschien wel een kans in dat het volgend jaar weer de kop op steekt.

Hij krijgt voornamelijk canrnibest, want ik heb al gemerkt dat dat een hele positieve uitwerking heeft op zijn huidproblemen.
hij heeft van de homeopaat probiotica meegekregen en een aantal druppels om zijn afweer te verhogen.
diesel gaat 3 a 4x per dag uit. 2x ong 30 minuten en 1x minstens een uur. ook probeer ik vaak samen met de hond van mn moeder te gaan wandelen, want dan is diesel veel actiever.

ik was ook van plan om het idd eerst even met die homeopaat te overleggen. volgens de site kunnen de meeste middelen wel samen met homeopathie. maar daar ben ik geen voorstander van, want als je alles door elkaar gebruikt, weet ik niet wat nu geholpen heeft.

Diesel is allergisch voor huisstofmijt en heeft veel gisten tussen zijn tenen, waardoor de huid vaak rood is, veel jeuk, kale plekken etc
ik heb z'on beetje alle mogelijke shampoo's, pillen, zalfjes ed al geprobeerd. ook de-sensibilisatie-therapie, maar niets hielp of maar even. de da wist het ook niet meer ( zij is de huidspecialist...) en kon alleen nog prednison verzinnen, maar daar begin ik niet aan.
toen ben ik het in het voer gaan zoeken en kwam ik bij carnibest uit. en dat heeft hem onwijs goed geholpen!!!! zijn klachten waren praktisch verdwenen.

van de zomer raakten zijn oren onstoken en wilde maar niet genezen en toen zijn we naar die homeopaat gegaan en bleek dat een auto-immuunaandoening de oorzaak was van alle problemen.

maar nu na 3 maanden homepathie ( en dankzij de ringworm) staat de teller al op € 12oo,- en we zijn nog niet klaar
dus vandaar dat ik aan het kijken ben of er goedkopere alternatieven zijn voor als het weer de kop op steekt

honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Ik heb het zelf nooit gebruikt, maar ken wel mensen die er hele positieve ervaringen mee hebben. :-)

honden page profiel Liesbeth & LunaLiesbeth & Luna 3 doggies

honden foto van Liesbeth & Luna

Hoi Angela,

Is het geen Demodex?

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Jeetje, 1200 euro is niet niks!! Ik weet niet goed hoe ik het moet vragen, maar is de homeopaat wel ergens bij aangesloten?

Ik heb over 2 weken een afspraak met een homeopaat, via Ilja, en dan heb je standaard prijzen.
60 euro voor het consult, en 5-7,50 euro per middel.

Staat ook in de folder, dus ze kunnen er niet van afwijken.

honden page profiel Angela en DieselAngela en Diesel

honden foto van Angela en Diesel

@ Liesbeth,

nee, het is zeker weten ringworm.

@ Bijou,

Bizar he? Dat komt doordat er een bio-energetisch onderzoek wordt gedaan iedere maand. dwz een speekseltest. en daar kunnen ze bepaalde waardes mee meten om te zien hoe het inwendig met diesel gaat (ik hoop dat ik goed zeg). Ik moet iedere maand terug voor controle
Er zit consult bij, verschillende soorten druppels van gem. 8,50
de anti-schimmelmiddelen zijn erg duur ( 25,-, 53,- en nog wat kleine dingetjes)
Hij heet Opmeer en zit in Sprang-kapelle en hij is aangesloten bij z'on vereniging van homeopathie.

honden page profiel sylvia de muncksylvia de munck 3 doggies

honden foto van sylvia de munck

Ik heb ervaring met de huisdierendokter en ben er meer dan tevreden over.
Mijn hond Boy van dertien jaar was heel erg ziek had blaasstenen en zat zwaar onder de demodex, van de dierenarts veel antibiotica gekregen , prednisolon etc niets hielp .
Hij kon op een gegeven moment niet meer lopen omdat er van al deze middelen van zijn immuunsysteem niets meer over was en hij helemaal verzwakt was.
Ik ben ten einde raad zelf gaan zoeken op internet naar een oplossing en kwam bij de huisdierendokter terecht.
Het is onze redding geweest , ik heb er een inmiddels gezonde weer goed behaarde hond voor terug gekregen en dankzei een natuurlijke voeding ook nog eens een vrolijke hond.
En duur ????????????? dat valt reuze mee te weten dat ik elke maand 400 euro aan de dierenarts kwijt was.

honden page profiel Angela en DieselAngela en Diesel

honden foto van Angela en Diesel

hoi sylvia,

goed om te weten, dat jij ook zulke goede ervaringen ermee hebt.
verleden jaar kreeg diesel ook rond dezelfde tijd last van die bekende ronde kale plekjes, maar de gewone da zei dat het geen schimmel was. het is toen uit zichzelf genezen.
maar ik zal eens kijken op de site of ze iets hebben om het voor komend najaar mee te voorkomen.
diesel had nog meer klachten, dus vandaar dat het zo uitgebreid is en vooral duur. hij heeft een auto-immuunaandoening en daar werd hij in eerste instantie voor behandeld.
ik kwam er te laat achter dat bv petplan verzekering homepathie volledig vergoed :'(

diesel is best een zorgekindje.
steeds als het weer goed gaat met hem, dan krijgt hij weer ergens anders last van..

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Sylvia, ent jij deze hond nog?
Huisdierendokter is een behoorlijk betrouwbare site....de persoon zelf bezit veel kennis, verkoopt gecontroleerde producten en weet wat ze adviseert.

honden page profiel sylvia de muncksylvia de munck

honden foto van sylvia de munck

bedoel je zijn jaarlijkse entingen ja die krijgt hij gewoon, mijn dierenarts is niet voor homepathie maar ik weet nu wel beter .
Ja de huisdierendokter is zeer zeker betrouwbaar heb vanmiddag weer lysium besteld voor zijn blaasstenen en weet dat ik die over twee dagen binnen heb.
ik raad het iedereen aan. :-)

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Nee, sorrie Sylvia....die vraag was voor Angela en Diesel!

brigitte (Gast)

Hallo,

Ben best tevreden van de huisdierendokter.nl goed geholpen met colloÏdaal zilver.
Mijn hond Bram had een lelijke neusontsteking, die ondanks medicatie erger werd, tot erge neusbloedingen toe, er waren al ct scans genomen en biopten naar een labo verzonden, meerdere keren onderzocht niks hielp, kwam op de site van dierendokter, telefoontje gedaan met de vraag wat er goed was tegen neusontsteking met candida en aspergillus en kreeg hiervoor het colloïdaal zilver aanbevolen, mijn hond was na twee dagen al veel beter en na de vijfde dag volledig genezen, terwijl hij twee maand ziek was en waarschijnlijk og zieker werd van al de medicatie.
Heb voor al de behandelingen, medicatie scans en labo tezamen 1500 € betaald, en voor een flesje zilver 26,50 € denk wel dat het verschil merkbaar is, weet niet welke kwaal uw hond heeft maar zou toch maar eens navragen of hij geholpen kan worden, er staat trouwens een telefoonnummer op hun site waar je tussen 11.00 en 12.00 u terecht kan.

mvg

marlies (Gast)

Mijn hond (16 jaar!) had ademhalingsproblemen. Het middel Respire heeft haar ervanaf geholpen.
De Huisdierendokter lijkt me ook verder uiterst betrouwbaar.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Iemand bekend met Huisdierendokter.nl?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: ontvlooien hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^