Je hond, je kind?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MurphyMurphy

honden foto van Murphy

@Floor. Ik bedoelde jou niet hoor, ik heb de naam Fifi als gefingeerde naam genoemd. ;-) Er zijn meerdere hondjes die Fifi heten:-)

Ik wil nog 1 keer proberen uit te leggen waarom ik mijn mening heb gegeven zoals ik die heb neergepend. Ik heb de bewuste topic vrij snel na opening gelezen, er stonden maar een paar reacties onder. Uit niets bleek in 1e instantie, dat het een hondje betrof. Ik lees normaliter niet de memoriamberichten omdat ik dat emotioneel soms zwaar vind (heb het zelf 2 keer ondervonden). Ik zie een overlijdensbericht en het betreffende stukje eronder. Uit dat geschreven stukje bleek nog steeds niet dat het haar hondje betrof. Omdat ik de rouwkaart niet kon lezen ben ik naar de foto's gegaan om te zien of ik de kaart kon vergroten. Bij de foto's aangekomen, zag ik, overigens prachtige foto's, van het opgebaarde, overleden hondje en een urn. Mag ik daar alsjeblieft ook van schrikken??? :'( Omdat ik daar op dat moment zo van geschrokken ben, heb ik geen reactie op die bewuste topic gegeven. Nu deze topic geopend is, blijkt dus dat er meerdere mensen op de een of andere manier schrik van hadden. Zo ook deze T.S. (Dolfin?).

Denise en Patrick, ik wens jullie alle sterkte toe met het verlies van jullie hondje. Mijn hondje heb ik vorig jaar op 20 augustus in moeten laten slapen, hij leed aan de ziekte van Cushing en had een hersentumor, ik weet echt wat jullie voelen en moeten doormaken. Maar hopelijk kunnen jullie binnenkort enigszins begrijpen dat dingen naar andere mensen toe soms anders overkomen dan ze bedoelt zijn. Ik wil jullie een flinke knuffel geven, een hart onder de riem steken. Heel veel sterkte.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Je hond, je kind? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***

Ik heb niet het hele topic gelezen, maar een paar reactie's.

Ik snap dat de ts hiermee denise heeft gekwetst, maar ik begrijp ook dat de ts het niet zo bedoeld heeft en naar mijn idee meer uit een emotie gereageerd heeft.

Ik heb zelf een broertje verloren toen hij 4 dagen oud was en ben nu zelf ook een moeder. Toen ik de topictitel las: Ik ben mijn zoon verloren, kwam er bij mij ook gelijk een emotie omhoog waarin allerlei gemixte gevoelens de revu passeerde van het verdriet om het verlies van een mensenkind. Als je dan vervolgens leest dat het om een hond gaat, dan komt dat gewoon even niet goed aan bij de emotie's die dan op dat moment zijn opgewekt door de topictitel.

Ik denk toch echt dat het hier niet zo persoonlijk opgevat moet worden en dat het dus puur gaat om emotie's die heel erg logisch zijn en dat in die emotie's mensen dingen verkeerd hebben opgepakt en verkeerd hebben aangekaart.

Persoonlijk zie ik mijn honden ook absoluut niet als mijn kinderen en vind ik het een raar idee dat sommige mensen het wel zo zien. Maargoed dat is een ieder voor zich, zoveel mensen, zoveel verschillende meningen, gevoelens, smaken enz enz....



honden page profiel ukkieukkie

honden foto van ukkie

Cindy, PAtrick heeft al aangegeven dat ze vanaf het begin de link hadden gelegd.

Dus lekker makkelijk verantwoordelijkheid afschuiven door te zeggen dat het door diegene komt die voor hen opkwamen.

Maar goed, wie weet, als je maar lang genoeg blijft herhalen dat 2 plus 2 5 is dat je het ook nog gaat geloven.

honden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**

Ja, Fanny t'is goed heb ook niet gezegd dat het niet kon, maar het kon ook dat ze het ergens anders gelezen had wat moest ik dat weten? Als je goed leest lees je ook dat ik het topic van patrick en denise niet gelezen had! Btw ja ik blijf herhalen maar jullie blijven nu dolfine ook reacties geven die niet kunnen!! Achjha maakt niet uit geloof je eigen verhalen allemaal maar dat is wat sommige hier goed kunne, en alles omdraaie naar hun versies... Moest dolfine een maand gewacht hebben of langer zou ze ook rotreacties gekregen hebben terwijl dit topic in mijn ogen niet slecht was (miss een slecht moment omdat denise haar hond verloren is) maar dat kon ik niet weten. T was n leuk topic totdat iedereen hier ook echt begon te zeiken dat het over n ander ging, dan antwoord je toch gewoon niet e


honden page profiel Marjan & CharlieMarjan & Charlie

honden foto van Marjan & Charlie

Ik doe een dringende oproep om dit topic te sluiten. geen idee of hier een officiele weg voor is? (om dit aan te vragen) Ik denk dat er inhoudelijk niets meer aan toegevoegd word en kan worden.

honden page profiel ukkieukkie

honden foto van ukkie

via het moderatorteam, zoek bij baasjes onder h.
Maar er is al besloten dit topic open te houden :'(

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van het Moderatorteam

Om de gemoederen wat te laten zakken hebben we besloten om dit topic op slot te zetten.

Wij hopen hiervoor op jullie begrip.

met vriendelijke groet
het moderatorteam

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Je hond, je kind? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 6 van 6 12 3 4 5 6
Volgende forumvraag: Behendigheid/Flyball.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^