Zonder BARF ben je niet hondwaardig! Of wel?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marjan & CharlieMarjan & Charlie

honden foto van Marjan & Charlie

Apple Pie,
Nee hoor, ik bedoelde niemand specifiek. Ik heb in eerdere topics hierover niet gereageerd omdat dat waarschijnlijk alleen maar negatieve reacties oproept.
kon me alleen nu even niet inhouden, vooral omdat ik in dit topic juist vind dat iedereen zo goed en niet éénzijdig reageerd.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zonder BARF ben je niet hondwaardig! Of wel?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ........goedgekeurde fokker

Ik begrijp de ophef niet zo. Niemand wordt persoonlijk aangevallen, omdat iedereen zich realiseert dat we allemaal gek zijn op onze hondjes.

Wat ik zo vreemd vind, is dat er in de meeste topics een vraag wordt gesteld en dat mensen hier antwoord op geven uit kennis of eigen ervaring.

Wat os het beste voer voor mijn hond? Wees eerlijk, dat is verse voeding omdat hier nog de meeste voedingsstoffen in zitten. Op brok kan je hond het ook goed doen, dat is waar. Maar ik vergelijk dat dan weer graag met mensen die weinig groente en fruit eten. Mijn oma deed dit en ze is zonder enige ziekte 92 jaar geworden. ;-)

Andere vraag: mijn hond heeft zo'n jeuk en een matige vacht, maar de dierenarts kan niets vinden. Negen van de tien keer heeft je hond een voedselallergie voor graan. Zelf ben ik op deze manier bij een graanvrije KVV uitgekomen. Lees dit goed: deze betweter heeft haar honden dus ook brokjes gevoerd!!! Jaja!!! Degene die mij de KVV heeft aangeraden, heeft ervoor gezorgd dat mijn honden klachtenvrij zijn. Ik adviseer mensen graag hetzelfde, maar ik heb nog nooit iemand veroordeeld die de hond brokjes geeft.

Waarom hebben mensen er zo'n hekel aan dat vers vlees aangeraden wordt? Geef je rustig aan dat je geen vers vlees wilt voeren, dan adviseert men hier altijd een lijst goede brokken.

Liefde voor je hond is niet alleen af te leiden aan wat er in de voetbal zit, dat ben ik met jullie eens. Maar als je alleen naar de prijs van hondenvoeding kijkt of naar het gemak, dan kan je ook niet zeggen dat je het beste met je hond voor hebt. Weten jullie trouwens dat goede brokken en vers vlees vaak goedkoper zijn dan de commerciële grote merken voer?

Tegenvraag: wat ik mijn hond voer, vind ik hondwaardig? Dus met andere woorden: ik weet niet wat er in de brokken zit, maar het is mijn hond waardig genoeg!

Niet mijn mening hè ;-)

honden page profiel AnnetAnnet

honden foto van Annet

De keuze van vers vlees is hier in de dierenwinkel nog erg beperkt, en carnibest zou me voor 1 hond alleen al ruim 60 euro per maand koten.
Ik denk wel dat nu steeds meer mensen over gaan op vers vlees/ barf het wel goedkoper zal worden, en dat steeds meer dierenwinkels meerdere merken inslaan. Wat ik al mailde, er zijn tegenwoordig zelfs speciaalwinkels in vers vlees/barf producten.
En dat zullen steeds meer worden. Vandaar dat ik wel denk dat op den duur het goedkoper zal worden, hoe meer mensen het gaan geven.
Maar ja wie ben ik, dit is slechts mijn mening. Wat niet altijd gedeeld wordt.

honden page profiel ........goedgekeurde fokker

Wauw... ik ga niet meer reageren via de iPhone, hahaha... die spellingscontrole vult andere woorden in dan dat ik wil en dan kan overzien. Voetbal??? Hihi... voerbak! :-) :-) :-)

honden page profiel BC & CCBC & CCgoedgekeurde fokker

honden foto van BC & CC

Puzzle & Pim; top reactie!

honden page profiel ingeinge

honden foto van inge

@Puzzle en Pim: ach, voetbal, voerbak... Wat scheelt het!? Met een beetje fantasie kun je tegen allebei aanschoppen, en kan in allebei voer gestopt worden!!! O-)

honden page profiel ........goedgekeurde fokker

Hahaha Inge, de voerbak vliegt hier regelmatig door het huis... Maar dat komt omdat ik er dan over struikel ;-)

Dank Sharon ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zonder BARF ben je niet hondwaardig! Of wel?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^