gaan 2 meisjes en 1 manneke overeen komen ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

TOSJKA (Gast)

HALLO ,

ik heb nu een pup rottweiler besteld een meisje .
maar ik heb wel 2 duitse herders van 1 jaar oud . een meisje en een jongen het iedee was van men vriend om een rottweiler pup bij te schaffen daarom heeft hij een hele boel reptielen weg gedaan .

mijn zorgen zijn gaan die dieren overeen komen ,,,,?
als wij thuis zijn kunnen we ze in de gaten houden , maar als we gaan werken niet !!!
mijn zorgen zijn dat ze vechten en dat ze vechten voor dood zoals ze zeggen .
was het een goed idee om nog een meisje bij te halen ,,,? MEN VRIEND is bang van een rottweiler van het mannelijke geslacht !
ik wil zeker niet dat ze gaan vechten .
het manneke is het nu kalmst , het meisje is dominanter sedert ze gestrielizeerd is ! .
maar ze komen toch overeen , soms zouwden ze nog eens proberen te vechten maar we leren dit zo veel mogelijk af .

zouw dat lukken 2 meisjes en 1 manneke ???
of zouw het beter zijn dat we nog 1 pup meisje bij nemen van het zelfde nestje waar we volgende maand mogen achter gaan ?
3 meisjes en 1 manneke ???

weet iemand wat het beste is ???
KAN IEMAND ME HELPEN !!!

de 2 duiste herders zitten bijna 1 jaar samen , zatten samen in de winkel ik kon niet kiezen !!!

het zal een aanpassing zijn voor hun , dat ze er een pup bij krijgen .


groetjes sybille

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gaan 2 meisjes en 1 manneke overeen komen ? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Dobber!!!Dobber!!!

honden foto van Dobber!!!

Tsja, dat is een kwestie van goed introduceren en opvoedden. Ik zou als je de pup op mag halen, de pup en de twee honden op een onbekende plaats kennis laten maken. Maar meestal kunnen honden van een pup veel hebben hoor! Dus het zou wel eens mee kunnen vallen.

honden page profiel OlivierOlivier

honden foto van Olivier

Ik heb ook 2 teefjes en een reu. Reu was er eerst, toen een teefje erbij en paar maanden later nog een teefje.Gaat perfect.

honden page profiel OlivierOlivier

honden foto van Olivier

En ze zaten samen in de winkel??? heb je je hond in een winkel gekocht........

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Hmm ik zou het zelf niet doen, als het teefje nu al pittig is vraag ik me af of ze een ander teefje duldt bij haar in de buurt. Maar goed van tevoren is dat moeilijk in te schatten. Een pupje zullen de honden hoogstwaarschijnlijk wel accepteren, maar wat als ze volwassen wordt en er tussen de teefjes concurrentie/machtstrijd gaat komen?

Natuurlijk bepaal jij wat er gebeurd, maar het kan veel stress gaan opleveren voor de honden ten slotte hebben zijzelf die situatie niet uitgekozen. De honden zullen dus heel goed door jullie begeleid moeten worden. Ikzelf zou daar dus niet aan beginnen, maar dat is mijn mening.

En haal alsjeblieft geen pupje meer uit een winkel, deze pups komen uit de broodfok waar veel ellende en leed voor de honden mee gepaard gaat.

honden page profiel jaimejaime

honden foto van jaime

hier waren 2 reuen en een teef (1 border teef en border reu en een X reu) daar is een rottweiler teefje bij gekomen vorig jaar. Totaal geen problemen hier alleen heb ik wel gekeken naar de karakters van wat ik al had en dus aan de and daarvan bepaald hoe de pup een beetje moest zijn qua karakter om het de meeste kans van slagen te geven, tot nu toe en goede keuze geweest.
Warom bang van een rottweiler reu, verschilt niets van een teef hoor het ligt toch grotendeels aan je zelf hoe je ermee omgaat en wat je er mee doet en natuurlijk ook wel deels uit de genen maar dat hb je zelf in de hand als je nestes gaat bekijken door vooraf te onderrzoeken hoe de ouders zijn ed

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

Ik zou als je het doet in ieder geval kiezen voor een zeer rustig onderdanig teefje, dat heeft de meeste kans van slagen met de pittige dame die je al hebt.
Zeker als je ook van plan bent om de 2e teef te laten steriliseren.

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker

honden foto van Uma & Joker

ja. een teefje zou ook kunnen. maar beter een onderdanig teefje.

en ik zou zowiezo geen hondje uit een dierenwinkel halen want meestal hebben die ook een hoop socialisatie gemist. dat geeft ook kanss op problemen tussen de honden onderling.

honden page profiel jojo

honden foto van jo

Ik heb 3 heren en een teef.
Eerst was de reu er later 2e reu erbij toen een teefje is helaas overleden toen kwam er een nieuwe teef in de roedel ging allemaal prima 1 jaar later weer een teef ook helaas overleden.
Toen hebben we verleden jaar in ons roedel toen was freddy al 15 benji 12 en noeky 4 gewoon een pup er tussen gezet pluto die nu 15 mnd is en is altyd uitstekend gegaan wat we er ook tussen zetten.

Liefs jo

honden page profiel Mariska & ZenaMariska & Zena

honden foto van Mariska & Zena

Uhmmm.... Besteld???? Het is geen pizza...!

Klinkt mij in de oren als broodfok en jullie 2 herders ook als je ze uit een winkel hebt. Sneu hoor, zo blijft de broodfok en dus uitbuiting van dieren altijd bestaan!

honden page profiel Mariska & ZenaMariska & Zena

honden foto van Mariska & Zena

Enne dan nog iets, je hebt haar al 'besteld' en nu ga je je afvragen of een teef wel in jullie roedel kan. Beetje de omgekeerde wereld als je het mij vraagt...

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker

honden foto van Uma & Joker

en als je het pupje nog niet eens in het echt hebt gezien hoe weet je dan of het karakter bij je twee herders zal passen??

misschien kun je beter geen hondje meer erbij halen...

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Ten eerste, het kan zeker zijn dat je gesteriliseerde teefje geen ander teefje accepteert. Door de sterilisatie kan ze dominanter zijn geworden, dat gebeurt vaak. Een pup zal ze accepteren, maar als de pup ouder wordt? Bedenk wel dat áls teven eenmaal gaan vechten, dit vaak op leven en dood gaat.

En wat dan? Ook weg doen, net als de reptielen? Want dat vind ik dus niet kunnen, huisdieren weg doen omdat je andere huisdieren hebben wil, al zijn ze niet knuffelig zoals honden. Huisdieren, wat voor soort ook, neem je voor zolang hun leven duurt.

Verder, je hebt twee honden uit een winkel, dus uit de broodfok. Als je een hond erbij neemt, neem dan een goed gesocialiseerde pup die bij mensen thuis opgroeit en sponsor alsjeblieft de broodfok niet meer.

Ten derde, je vriend is bang voor een rottweiler reu...Waarom neem je dan een rottweiler? Teefje of reutje, maakt niet uit, een rottweiler is een rottweiler. Waarom wil je eigenlijk een rottweiler? Om indruk te maken? Kijk ons eens dapper zijn met twee herders én een stoere rottweiler? Terwijl je vriend er diep in zijn hart gewoon bang van is? Dat voelt een hond feilloos aan hoor!

Eigenlijk zou ik er gewoon helemaal geen hond bij nemen. Denk er maar eens heel goed over na waarom je zo graag een hond erbij wilt en of het wel een verstandige keuze is.

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

we reageren nogal harch. Maar ik vrees dat ik het wel met mijn voorgangers eens ben.

honden page profiel Mariska & ZenaMariska & Zena

honden foto van Mariska & Zena

Daar horen we dus niks meer van... Arme honden, als dat maar goed gaat komen. Pup bestellen en 2 herders uit een winkel...

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Ik ben het helemaal met jullie eens!
En zeker geen 2 pups halen!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gaan 2 meisjes en 1 manneke overeen komen ? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^