Een pup? Een herplaatser? Waarom wel, waarom niet?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lyannelyanne 3 doggies

honden foto van lyanne

" Ik volg toch al een tijdje het aanbod in de Belgische hondenasiels. En de kleinere of gemakkelijke honden zijn sterk in de minderheid. Zelf zit ik ook uit te kijken naar een hond van kleiner formaat na 53 jaar (middel)grote honden te hebben geadopteerd, maar ik vrees dat ik lang zal moeten zoeken. 
De broodfokkers doen intussen gouden zaken en als ik dan kijk naar hun prijzen is het om voor omver te vallen. Nu ja, zal moeten geduld hebben te meer omdat hondje ook met mijn kat moet kunnen samen leven. De dierenarts raadt mij daarom aan om een pup in huis te halen, maar hopelijk vind ik mettertijd toch een jong volwassen hondje. Rest mij dan nog de buitenlandse hondjes maar is voor mij wel een probleem dat ik niet vooraf kan kennis maken met ze.
  "

Over je laatste punt over de buitenlandse honden. Ik ben een opvangadres voor een stichting (met anbi status) en heb nu 3 maanden een hond in de opvang. mensen mogen zo vaak ze willen langskomen om kennis te maken, te lopen met haar etc. om overwogen een beslissing te maken. mijn eigen hond zat al een jaar in de opvang in Friesland. ben daar ook meermaals geweest alvorens hij mee ging. er zijn veel honden in opvangadressen.

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Ok ik blijf er wel af...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^