Oriëntatie- en navigatieloop 29/30 oktober in Bad Iburg

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GuusGuus

honden foto van Guus


Over de grens rennen of wandelen in een heuvelachtig gebied. Doe je ook mee?! Direct vanaf de parkeerplaats stijg je flink in hoogte en de gehele trail kent nagenoeg geen vlakke stukken. Onderweg kom je meerdere uitzichtpunten en zijn er voldoende mogelijkheden voor foto’s. 


Je kunt meedoen aan de wedstrijd waarbij het doel is de snelste tijd of de kortste route te lopen. Op de parkeerplaats krijg je een kaart met daarop verschillende punten die je dient te zoeken. Bij iedere waypoint hoort een vraag die je moet beantwoorden om aan te tonen dat je de waypoint hebt gevonden. Meedoen aan de wedstrijd is niet verplicht. 


We hebben er voor gekozen om zowel op zaterdag als zondag de trail aan te bieden. Het betreft beide dagen dezelfde trail, dit om meer mensen de kans te geven om mee te doen. 

Kosten zijn €15 per persoon.

Opgeven kan via:

 

mod: link verwijderd 

 

 

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 31 juli om 23:08 --

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Is dit niet gewoon reclame voor jezelf?

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Guus, wat leuk, oktober mooie tijd wat het weer betreft, maar voor ons te ver weg..lijkt me heel leuk, hoop dat er veel aan mee gaan doen...heel veel plezier.   Zie dat het ongeveer 12-15 km afstand is, heel goed te doen voor iedere hond....

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

RECLAME

Reclame met als doel mensen over te halen tot aanschaf van een product of dienst tegen betaling is niet toegestaan op HP. Deze topics worden op slot gezet en verwijderd.

Ook sluikreclame door middel van verwijzen naar een eigen commerciele site of het wijzen op een product is niet toegestaan. Dit geld ook voor watermerken van foto's. Een foto watermerken om kopieen tegen te gaan is prima maar daarbij mag een bedrijfsnaam, websitelink of logo niet prominent aanwezig zijn. Deze foto's zijn niet toegestaan in (foto)topics op het forum, als profielfoto of in profiel album.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: Nationale bull terriër dag 2023
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^