Maak ik mijn hond hiermee blij? Lastige keuze...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel  Dutch Auti Dutch Auti 3 doggies

honden foto van  Dutch Auti

Wat fijn dat je er een gevonden hebt en waar mee het goed gaat.  

Leeftijd is wellicht gunstig omdat de hond daardoor voor de ander wat voorspelbaarder is.  

 

Heel veel geluk gewenst samen. 

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Een stille meelezer.

Geweldig, veel plezier met hem!

honden page profiel TaniaTaniabijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tania

" Dag iedereen,
Ik wilde jullie na al de moeite die jullie enkele maanden geleden deden om mij te helpen toch even op de hoogte brengen.
Ik heb het gedaan!!!!!! Ik ben nu het trotse baasje van twee honden :-) En alles is zooo veel beter gegaan dan ik ooit had kunnen dromen. Mijn Border heeft de nieuwe hond direct aanvaard, geen angst, geen gevecht, niets niets niets. Als er iemand is die wil spelen dan is zij het, niet de nieuwe hond. Hij is een ex-straathond en heeft zeker 6 jaar in een asiel geleefd in Servië.
Toen hij bij ons aankwam kon hij niets. Hij kende geen trappen, geen deuren, geen mand, geen voederkom, geen aandacht. De eerste week leek het of we een wolf in huis hadden gehaald, zo hard 'loeide' hij 's nachts. Maar wat een tophond bleek hij te zijn na die eerste week dat er constant iemand bij hem waakte. Zo stabiel, zo rustig. Hij had nooit iets geleerd, maar was opgevoed. Zelfs het wandelen was a piece of cake. Ik deed hem een halsband om en weg waren we. Hij loopt gewoon netjes naast mij.
Sommige dromen komen uit. En na mijn post hier op dit forum zag ik zijn foto en tekst op de site adopteer.be. Iets in mij zei: hij is het. En inderdaad. Oud maar niet afgeschreven, hieronder mijn nieuwe vriend 

  "

Wat een fantastisch nieuws!! Heel veel geluk samen smile

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Wat fijn Billie! Veel geluk samen!

honden page profiel BillieBillie

honden foto van Billie

Dank je wel voor de fijne reacties allemaal.
Ik ben zo blij met hem dat ik het wilde delen! Moeilijk te geloven dat niemand eerder is gevallen voor zijn chille karakter en zijn leuke looks. Het heeft bijna 9 jaar geduurd voor hij een huisje vond, maar daar blijft hij nu ook voor de hopelijk vele jaren die hem nog gegeven zijn.
We zijn vast van plan om te tonen dat de wereld groter is dan het asiel waar hij al die tijd verbleef. Maar toch: respect voor die mensen die hem daar al die tijd in leven hebben gehouden. Met weinig middelen, in de blakende zon of de diepvrieskou.

Nog 1 foto omdat hij zo mooi is hp-shiny

554186.jpg

honden page profiel AureliaAurelia

honden foto van Aurelia

Oh wat fijn! En wat fijn dat je voor een oudere herplaatser bent gegaan.

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^