Wanneer naar buiten?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KoekjeKoekje

honden foto van Koekje

Hondje moet plassen, maar het stormt, haha. Dat zal bij jullie niet anders zijn. Wanneer is jullie inschatting dat het weer haalbaar is om naar buiten te gaan? 

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Dat scheelt per plaats. Ik ben rond 17u kunnen gaan wandelen. Ondertussen stormt het hier niet meer, het waait gewoon nog wat, maar niet meer noemenswaardig. 

honden page profiel Moontje lizzyMoontje lizzy 3 doggies

Dat ligt er aan waar je woont en hoe hoog de nood is. Tussen de buien door even gauw aan de riem laten plassen bij het eerste het beste bosje en gauw weer terug. 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ik zit Noordelijk, t gaat hier nog hard. Dus dat wordt deurtje open, plasje doen en deurtje dicht. Veel te veel bomen hier.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Als je een tuin hebt, en je hond wil daar zijn behoeften doen? Ik ga zo aan de lijn met mijn hondje even de tuin in.,en dat deed ik ook  7 uur vanavond,  aan de lijn zodat ze niet te dicht naar de schutting loopt, die staan nl te zwaaien op de balkjes.

Zo fijn dat ik mijn hondje dit geleerd heb. In de tuin plassen.

om drie uur voor het laatst buiten geweest vond het eng.,

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Rond middernacht is het hier pas code geel, dat vind ik te lang voor Fientje, dus ik heb haar net uitgelaten. Wel eng tussen de hoge bomen, het maakte een hoop herrie.

honden page profiel DD 2 doggies

honden foto van D

Ik ben rond 15-16u nog gaan wandelen. Het viel mee, of was niet heel veel winderiger dan de afgelopen dagen. En toen opeens 20 minuten van huis kwamen windstoten innocent. Bomen toen ontweken en snel naar huis. In de tuin zal ze zo niet willen/gaan, en wind staat ook op de achterdeur en op de tuin, dus ik ga haar voor het slapen in de berm voor het huis uitlaten. Er staan daar wel bomen, maar de wind staat niet onze kant op, dus ik ga het er op gokken. Ik woon in provincie Groningen en ik ga niet wachten tot na 3 uur ‘s nachts hp-sleephappy

honden page profiel KoekjeKoekje

honden foto van Koekje

We hebben het gered. Meneer waaierde niet weg en ligt knock out op de bank. 

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Met al die bomen hier in de straat, waag ik het niet.

Nog te onstuimig buiten.

Dan maar even in de tuin uitlaten.

 

honden page profiel Eggermont KatelijneEggermont Katelijne 3 doggies

honden foto van Eggermont Katelijne

Hier waait het nu nog stevig,maar is het al wel afgezwakt.Ben met Indy rond tien uur nog naar buiten gegaan.Die staat op elke hoek wat rond te koekeloeren alsof er niets aan de hand is.Gezellig!!Maar ik vind het zelf te gevaarlijk hoor,ben echt niet voor die stormen.Het boenkt hier nog tegen het raam.

honden page profiel Nadia & MilaNadia & Mila 3 doggies

honden foto van Nadia & Mila

Mila rent elk uitlaatrondje als een gek rond hahah en ik erachteraan waaien met mijn kapotte knie. Maargoed we hebben het overleefd en ga nu het laatste rondje!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hier code rood nog steeds, durf niet de deur open te doen, ze houdt het wel op hier tot morgenochtend....zelf durf ik niet te gaan slapen zo heftig is het hier.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

" Hier code rood nog steeds, durf niet de deur open te doen, ze houdt het wel op hier tot morgenochtend....zelf durf ik niet te gaan slapen zo heftig is het hier. "

Ja, hoorde daarnet iets knappen, dus ik denk dat een van de bomen in de berm om is of een flinke tak kwijt is. Ik ga de voordeur zo uit, ik hoop dat ze het weer ook niet fijn vindt, want dan plast ze in 1x uit ipv meerdere keren willen markeren :’) Mochten we voor de voordeur al bijna wegblazen gaan we weer naar binnen en houdt ze het maar op, maar we gaan het proberen foot-in-mouth

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Schutting omgewaaid, een van vele meters die echt goed vast stond en een grote boom, achter mijn tuin van de gemeente gelukkig niet in mijn tuin maar op een garage..morgen zie ik de schade wel...ben niet gauw bamg maar nu wel, ogin slaapt die hoort en ziet niets...tegen drie uur vannacht zou het hier gaan minderen...dan slapen, voorlopig nog niet...gelukkig is er tv.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ogin kwam op de normale tijd, en het is gelukkig voorbij.   En nu koffie een hartversterking en het wordt vandaag de tuin opruimen.

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Pepijn heel braaf één grote plas gedaan om 18.00 uur en  om 20.00 uur. 

En maar niet gegeten gisteren, want 'dan hoefde hij ook niet te poepen', zei hij!

Dus nu staat hij lekker te smikkelen.

In ons wandelpark minstens 3 grote omgevallen bomen gezien. Zonde.

 

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Gisterenavond lag er een top van een boom op de stoep, ik zal zo eens kijken of er nog meer bomen geveld zijn, het ging wel hard.

honden page profiel Eggermont KatelijneEggermont Katelijne 3 doggies

honden foto van Eggermont Katelijne

Ben benieuwd hoe het in het bos eruit zal zien.Nog niet geweest.Alleen een klein rondje met Indy.Krijg Indy nooit naar binnen.Hoe kouder hoe beter.Brrrrrrrr.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Geen enkele schade, plaatsen waar het dak al eerder eens gelekt had, lekten niet... En nu opeens heb ik wel 4 bakken liggen... yell het is een lekkage bij de hechting van de aanbouw. Het hele dak al eens laten vervangen 'op aanraden van'... En nu nog steeds als de wind en regen vanuit een specifieke hoek komen... Dak vervangen voor niets yell Hopelijk stopt het met regenen voor ik ga slapen, maar zal voor de zekerheid bakjes langs de hele aanhechting maar neerzetten, want we hebben een houten vloer :') Van mij mogen die stormen en regen nu wel eens stoppen! foot-in-mouth

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Franklin is een feit , storm vijf , raast op het moment over ons land, en duurt tot de vroege ochtend dan gaat tie luwen, en dan morgen nog even een opleving ervan...en dan hopen dat het genoeg is geweest al die stormen en die regen....gisteren de tuin opgeruimd, van veel buren is de schutting weggewaaid en een gemeente boom ...die al lang weg gemoeten had, stond al een hele poos scheef, de cres waar ik naast woon twee schuttingen weggewaaid, en ook van anderen buren, gelukkig heb ik direct mijn schuttingen geschoort die kunnen niet omwaaien..en is ook niet gebeurd, ik heb een grote betonnen beer van 75 kilo staan die was weggewaaid naar de andere kant van de tuin het is echt te keer gegaan....morgen benieuwd hoe de tuin er weer uitziet..en ook die van de buren die nog niets opgeruimd hebben , schuttingen zijn nu weer mikpunt  natuurlijk..

honden page profiel KoekjeKoekje

honden foto van Koekje

Het gaat maar door hè, met die storm. En elke dag een paar keer natregenen, leuk zeg, hondjes uitlaten, hahaha. Meneer is na zijn vierde natte pak ui protest op de bovenrand van de bank gaan liggen, niet op zijn deken. Alles onder de modder …:-)

honden page profiel DD 2 doggies

honden foto van D

" Het gaat maar door hè, met die storm. En elke dag een paar keer natregenen, leuk zeg, hondjes uitlaten, hahaha. Meneer is na zijn vierde natte pak ui protest op de bovenrand van de bank gaan liggen, niet op zijn deken. Alles onder de modder …:-) "

Ik heb het ‘geluk’ dat mijn prinses op de erwt liever binnen blijft met deze regen XD Met een beetje pushen wandelt ze wel in de regen, of als het mogelijk nog een week aan zou houden; maar ik wil graag droog blijven, en ik kan met deze wind niet met paraplu lopen. Dus we zijn samen maar even lui en blijven binnen hp-angel plasjes doet ze in de berm voor het huis, en daarna gaan we snel weer naar binnen.

 

Hier in de buurt ook meerdere schuttingen stuk. Voor deze ene keer ben ik blij dat onze schutting zo vol klimop zit. Hij heeft heen en weer geschud, maar bleef staan, want was goed geworteld cool

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hihi, even eerlijk zijn heb gisterenochtend en middag ogin een badjas aan gedaan hahaha, of ze voor gek liep, er was toch niemand daar, dr buik en rug was droog, even dr 

Poten in een emmer water gedaan goed gedroogd en klaar, hahaha...een goeie badjas is het, we hebben zeker een uur gelopen, badjas was flink nat maar zij was daar droog...laughing

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

550570.jpg    Kon me even niets schelen...laughing

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Heel verstandig hoor, Willemijn.  Ik doe Pepijn al een maand een trui of regenjas aan, dan gaat hij zonder problemen mee maar buiten. Hij is recent getrimd en heeft het anders veel te koud buiten.  En inderdaad dan komt hij nagenoeg droog thuis.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Haha, nee is niet voor de kou maar oooo het was gisteren zulk slecht regen weer en ik ben niet iemand die wacht tot het droog is, vandaar, en het scheelde een uur werk....laughing  het leek net een rolmops in de badjas hahaha....thuis direct af hoor....de vacht moet wel luchtig blijven...

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^