Klein nestje en nu?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel FamverFamver

Hallo allemaal, ruim een jaar geleden zijn wij in contact gekomen met een erg goede en fijne fokker. Na een goed gesprek zijn wij op de wachtlijst beland als derde voor een teefje. Na de dekking duurde het best een tijdje voor we wat hoorden, maar uiteindelijk kregen we bericht dat er tijdens de echo maar twee pups waren gezien. Daarvan is er uiteindelijk maar 1 gezond geboren. 
Sindsdien horen wij vrij weinig van de fokker (nu waren ze al niet scheutig met informatie enz). Wat is nu gebruikelijk? Staan we automatisch ook op de wachtlijst voor het volgende nestje (toen wij daar waren vertelde ze dat ze rond mei een nestje verwachten van een van hun andere honden) of moeten we iets anders doen? Ik heb de fokker deze vraag ook al een paar keer gemaild, maar er komt niet echt reactie. Ik wil natuurlijk ook niet als een soort stalker overkomen ????. Dit gaat over onze eerste pup en we zouden graag weten hoe we dit verder aan moeten pakken. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Heel normaal dat je er over vragen steld aan deze fokker waar je op de lijst staat, als ze totaal niet reageerd, kijk naar een andere vertrouwde fokker van het ras wat je graag wilt.

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Ik zou de fokker nog een keer bellen, wie weet klopt het e-mail adres niet meer. Normaal gesproken kom je voor het volgende nest op de wachtlijst. En anders op zoek naar een andere goede fokker, die vind je via de rasvereniging. 

honden page profiel DagmarDagmar

Even bellen en vragen. Maar verder hou ik ook niet van vaag gedoe en aan het lijntje gehouden te worden , als er geen antwoord komt op een toch wel belangrijke vraag, zou de fokker voor mij de boom in kunnen en zoek ik wel een ander.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Je komt heus niet als een stalker over omdat je informeert naar een pup, hoor.

Of je voor een volgend nestje opnieuw op de lijst staat, dat is een afspraak die je op voorhand maakt met de fokker. Omdat het toch een andere combi is van ouderdieren, kan het zijn dat er dus al een wachtlijst is voor dit specifieke nestje. 

Als de fokker hier onduidelijk in is, is dit zeker iets wat je zo snel mogelijk moet ophelderen. Want anders ga jij er misschien van uit dat je nu vooraan op de wachtlijst staat, terwijl die eigenlijk al vol is en je er helemaal niet op staat. 

Volgende forumvraag: 2 de hond erbij
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^