Help? Puberteit?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DanaDana

Beste allemaal,

Kees (kruising tussen en Shih tzu en Maltezer) is inmiddels 11 maanden. Sinds een week is ze echt niet meer te houden en enorm druk.

Meestal valt ze om half 9 in de avond in slaap tot de volgende ochtend acht uur (we doen uiteraard nog wel de laatste ronde rond half 12) 

In de ochtend is ze ook redelijk rustig maar in de middag is ze echt super druk. Na de grote middagwandeling en met haar spelen is ze nog steeds onrustig en de hele tijd aan het heen en weren. Ze doet ook weer ineens dingen die ze als jonge pup deed. Luisteren heeft ze ook ineens niet meer van gehoord. 
Ze piept ook ineens veel om aandacht. En eet opeens veel meer dan voorheen. 

Is dat normaal voor een hond van deze leeftijd? En kan ik iets doen waardoor ze rustiger wordt?

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Nee hahaha, je moet aan de bak lmaoo. Welkom tot het versneld mensen kind gebeuren tongue-out Denk dat je minimaal nog een jaartje of 5 vast zit aan flink wandelen, spelen en uitdaging. Hondenpuzzels bv kun je bestellen als je geen tijd hebt tijdens het werk. Honden zijn dag dieren en dan op zijn meest actief.

honden page profiel Odin & TexOdin & Texgoedgekeurde fokker

honden foto van Odin & Tex

Is ze al loops geweest? 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Is ze al loops geweest?  "

Kan dat een oorzaak zijn?! Werkelijk nog nooit last van gehad maar reutjes gehad. Wel gedoe met "gezeik" tongue-out Schuimbekkend ook tijdens het likken op de plas. Maar zelf ben ik niet anders gewend dat het even duurt tot die volwassen tijd aanbreekt. En dan nog heb je die schuimbekkies of bij teefjes plas gedrag, eens in de zoveel tijd. Maar door het raam willen springen heb ik echt nog nooit meegemaakt. Wie weet, komt dat nog een keer.

honden page profiel DanaDana

" Is ze al loops geweest?  "

Ja zeker, een paar maanden terug al. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Iets lekkers te kauwen aanbieden?

Die van mij (Maltezer) is gek op gedroogde hertenoor, te koop via internet. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^