Waar in Nederland weekend weg met hond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel YtsjeYtsje

honden foto van Ytsje

Hoihoi!

Wij willen volgend weekend last minute een weekendje weg. Vorig jaar zijn we naar een park in Drenthe geweest waar we het erg naar onze zin hebben gehad maar ik ben benieuwd naar jullie tips. We hebben niet alleen en hond maar ook een baby nu. Hebben jullie leuke suggesties voor parken in Nederland? Een hotel is niet handig, we hebben een kruising Mechelse X Hollandse Herder en die maken we met een hotelkamer niet gelukkig :). 

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy 3 doggies

honden foto van Koert En poppy

" Hoihoi!
Wij willen volgend weekend last minute een weekendje weg. Vorig jaar zijn we naar een park in Drenthe geweest waar we het erg naar onze zin hebben gehad maar ik ben benieuwd naar jullie tips. We hebben niet alleen en hond maar ook een baby nu. Hebben jullie leuke suggesties voor parken in Nederland? Een hotel is niet handig, we hebben een kruising Mechelse X Hollandse Herder en die maken we met een hotelkamer niet gelukkig :-) "

Kom lekker naar Texel 

honden page profiel chay & dolcichay & dolci 3 doggies

honden foto van chay & dolci

Texel of Ameland etc kan heel mooi zijn. De Veluwe? Achterhoek?

 

er zijn ook Facebook groepen voor honden vakanties misschien  daar vragen?

 

 

honden page profiel LolaLola 3 doggies

honden foto van Lola

Wij zijn vorig naar in Ameland geweest. Geboekt via huren op Ameland. Villa 99 heette dat geloof ik. Goed locatie, mooie omgeving. Met een prima tuin erbij. 1 open stuk, deze hadden wij wel afgezet. 

Volgende forumvraag: Strand Ter Heijde
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^