Wanneer was jullie pomeriaan zindelijk ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RachelRachel

Hi,

mijn pomeriaan pup Noah (reu) is 5 maanden en nog steeds niet zindelijk wanneer waren jullie pomeriaan pups zindelijk ??

 

ik heb verlof dus heb alle tijd om hen zindelijk te maken maar had sneller verwacht 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Heb geen pom hier maar sommige hondjes doen er langer over dan andere. Bij 5 maanden? Wil je ook even langs de dierenarts of het niet een andere rede heeft. Is dat allemaal geen issue? Dan ga je opletten wat voor gedrag er is voordat hij moet plassen of poepen. Dat kan snuffelen zijn, graven, onrustig heen en weer wandelen ect zijn. Dat is de que voor jouw om naar buiten te gaan. Ook heel belangrijk is de plas plekken echt grondig schoon te maken, alleen water gaat het hem niet doen.

 

 

honden page profiel DanielleDanielle

Hoe heb je het zindelijk maken tot nu toe aangepakt?

honden page profiel RachelRachel

" Hoe heb je het zindelijk maken tot nu toe aangepakt? "

Zoals het moet eigenlijk 

vanaf 11 weken had ik hem na 

spelen 

eten/drinken

slapen 

naar buiten en dan belonen heel uitgebreid met een snoepje ook ga nog net niet springen. Als ik even boven ben doe ik hem in een bench omdat ik dan niet kan opletten. Moet ik eerlijk zeggen Noah is zindelijk want hij geeft het aan als hij niet plassen door bij de deur te staan alleen moet hij echt elk uur plassen.

honden page profiel Nicole, Odin & TexNicole, Odin & Texgoedgekeurde fokker

honden foto van Nicole, Odin & Tex

" Zoals het moet eigenlijk 
vanaf 11 weken had ik hem na 
spelen 
eten/drinken
slapen 
naar buiten en dan belonen heel uitgebreid met een snoepje ook ga nog net niet springen. Als ik even boven ben doe ik hem in een bench omdat ik dan niet kan opletten. Moet ik eerlijk zeggen Noah is zindelijk want hij geeft het aan als hij niet plassen door bij de deur te staan alleen moet hij echt elk uur plassen. "

Dus hij is wel zindelijk (hij geeft het aan), maar hij moet elk uur?

 

Ik raad je aan naar de dierenarts te gaan. Mogelijk is er sprake van een blaasontsteking oid. De meeste pups van 5 maanden zouden best 2 a 3 uur hun plas op moeten kunnen houden. 

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Nou idd. Urine opvangen en naar de DA als je hond het maar een uur kan ophouden..

Volgende forumvraag: Pup vindt auto eng.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^