Mix 11 maanden heeft opnieuw afgeleerd probleem?? Help!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel mine34mine34

" Waar in Belgie woon je? Dan kunnen mensen misschien gerichter meedenken voor dagopvang of een geschikte trainer. "

Slim! Ik woon regio Antwerpen, België. 

honden page profiel mine34mine34

" Als je zeker weet dat 10 min goed gaat, ga je vanaf daar langzaam verder. Ik zou zorgen dat je hond sowieso altijd voldaan is als hij even alleen is. Dus een goede wandeling en na die tijd een bot of een gevulde kong. Je kunt ook tussendoor hersenwerkjes doen om je hond uitdaging te bieden en mentaal moe te maken. 
 
Voor de rest zorgen voor genoeg uitdaging overdag zodat je hond niet uit verveling gaat slopen.. hoeveel loop je nu op een dag? Doe je al wel eens hersenwerkjes? Op fb heb je daar een leuke pagina van. "

Ok prima. En zijn eten nog geven in de (open) bench of stop ik daar ook mee? Ik ga 's ochtends altijd 1 à 2 uur wandelen en naar de hondenweide met hem zo dat hij inderdaad vrij moe is als ik train op het alleen zijn (buiten de bench slaapt hij dan bijna de hele dag door). Voor de rest nog een wandeling van 20 minuutjes in de namiddag en ongeveer voor het slapen. In de bench gaf ik hem een gevulde kong en zijn botje maar daar keek hij niet naar (buiten zijn bench doet hij niks anders...) dus dat kan ik sowieso wel geven, en een lekker gevuld botje dat hij enkel krijgt als hij alleen is, dat maakt het misschien al wat leuker. Ik ga eens wat hersenwerkjes opzoeken want dat wordt hier veel aangeraden. Ik hoop dat dit allemaal toch een beetje werkt voor hem, we kunnen maar proberen natuurlijk! Enorm bedankt voor je tips.

honden page profiel DD

honden foto van D

" https://www.ninavantilbeurgh.nl/ "

Wauw wat een prijzen foot-in-mouth Herkende de naam/website en dacht, waarom heb ik nog geen contact opgenomen (mijn hond heeft verlatingsangst van mij; ook al is ze bij iemand anders, zal ze piepen/janken als ik vertrek)... Maar bekeek de prijzen, en vandaar dus tongue-out Het zal het vast waard zijn, maar voor iemand met klein budget hakt dat er heel erg in :')

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Wauw wat een prijzen Herkende de naam/website en dacht, waarom heb ik nog geen contact opgenomen (mijn hond heeft verlatingsangst van mij; ook al is ze bij iemand anders, zal ze piepen/janken als ik vertrek)... Maar bekeek de prijzen, en vandaar dus Het zal het vast waard zijn, maar voor iemand met klein budget hakt dat er heel erg in :') "

oow wow, zeker wat een prijzen, niet normaal hoor.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

@Mine34 Wij hebben bij die van ons de bench vervangen voor een puppy ren voor zijn eigen veiligheid. Dat ging vele male beter. Weet niet hoe groot die van jouw is maar je zou eventueel door middel van een babyhekje een veilige ruimte kunnen maken/eigen plek. Je zegt dat hij graag op de zetel ligt? Zet die in die ruimte.

 

 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^