Wat te doen? En herplaatser depressief?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

je kiest voor een herplaatser zodra je er een neemt..

Ik vind het diep triest hoe herplaatsers bij eerste problemen worden weggedaan...ook een pup kost veel energie en moeite om dingen aan te leren. Een herplaatser heeft ook tijd nodig om aan te passen en te snappen dat dingen anders worden.

Hoe kan je je hond terugbrengen naar een adres wat duidelijk niks goeds heeft opgeleverd?

zoek dan een nieuw beter adres voor de hond...met kennis en passie voor het dier.

Nee geen och en ahh van mij voor de eigenaar.Neem je verantwoording als het niet lukt bij jou!..ik zeg arme hond..

Plaatje is duidelijk..uit het oog uit het hart.

honden page profiel RenateRenate

" Het is een moeilijke beslissing. Geef je ook 100% gelijk dat je het gevoel hebt er ingeluisd te zijn. Het klinkt min of meer dat de fokker gebruik heeft gemaakt voor jouw gevoeligheid voor honden. Het is niet dat je doel bewust hebt gezegd, doe maar een herplaatser. Daarbij moest je er ook nog achter komen dat  hij chronisch ziek is.
 
Het is net wat hierboven allemaal verteld is. Als je de keuze maakt om hem te houden? Dan is dat heel dankbaar werk en echt prachtig te zien hoe een hond kan opbloeien. Ik denk dat je dat nu al een beetje ziet, hoe hij zich aan jouw hecht. Als ik nu naar het verschil kijk van mijn herplaatser toen we hem net hadden? Dan is hij echt 1000% omgeslagen. In de start dachten we echt, nou dat was het dan. Muilkorf erop en we kunnen nooit meer weg. Inmiddels zijn we al meerdere malen weekendjes weg met hem geweest. Hij is speels geworden, laat ook duidelijk merken dat ie iets wilt gaan ondernemen. Een super sociale Harry zal hij nooit worden. Hij is erg selectief met welke honden hij wil spelen en welke mensen een grote knuffel douche krijgen. Dat is iets waar wij weer aan moesten wennen, gezien onze vorige echt mega sociaal was. Die vond iedereen en alles geweldig.
 
Ik denk dat als je besluit om hem te houden? Er voor nu even blanco in moet blijven staan. Je verwachtingen even op 0 zetten. Hij is 3.5 maand, er valt nog alles te leren en te doen. Dat moet allemaal nog groeien. Voor nu zal hij even zijn plekje moeten vinden en de socialisatie moet afgemaakt worden. "

 

Ik las ergens "hij is 3,5 en 2 weken hier". Ik ging er van uit dat het 3,5 jaar is. 

 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Hulp gezocht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^