Wat kan dit zijn?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TokkieTorTokkieTor

Ik bel morgenochtend de dierenarts voor een afspraak maar misschien kan iemand mij tot die tijd geruststellen…

 

Mijn (grote) hond van net 3 jaar heeft ineens een paar zwellingen rond haar achterste tepels. Het voelt als vetbulten, het is zacht en zit los. Ik schrok ervan, dit heb ik volgens mij nog niet eerder gevoeld bij haar. De huid voelt warm, al kan dat ook komen door het weer. Ze gromt als ik eraan zit. Ze heeft geen verhoging en is verder gewoon zichzelf. Ze is 4 maanden geleden loops geweest.

 

Ik denk natuurlijk meteen aan nare dingen maar ik hoop dat haar jonge leeftijd positief is… Iemand die dit herkent?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Heel goed dat je een afspraak maakt om dat na te laten kijken, wij hier kunnen veel adviezen geven, het allerbeste is naar je dierenarts en het na laten kijken....hoop dat het niets is..ze gromt als je er aan zit, kan pijnlijk zijn....

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Toch nog  late schijndracht, dat kan. Melklijsten ontstoken door melk? Was ze schijnzwanger twee maanden na de loopsheid?  Dat je er niet aan mag komen geeft pijn aan. Je kan temperatuur opnemen, bij koorts, 39 graden toch nu naar dierenarts.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Oh sorry je hebt al temp opgenomen. Dan morgen naar de dierenarts.

honden page profiel TokkieTorTokkieTor

" Toch nog  late schijndracht, dat kan. Melklijsten ontstoken door melk? Was ze schijnzwanger twee maanden na de loopsheid?  Dat je er niet aan mag komen geeft pijn aan. Je kan temperatuur opnemen, bij koorts, 39 graden toch nu naar dierenarts. "

Bedankt voor je reactie, ik wist niet dat schijndracht nog mogelijk was zo lang na de loopsheid. Ik heb niks geks aan haar gemerkt de afgelopen maanden, maar deze zwelling is er echt sinds kort pas, ik check/aai haar buik regelmatig.

 

Ik had de temperatuur inderdaad al opgenomen. :)

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Mijn 1e hondje,was of loops of schijnzwanger. Schijnzwangerschap duurdebij haar echt lang.

Alles opgezet, melk als ik de tepels, die dik waren, masseerde. Ik had haar uiteindelijk nog maar 2x2maanden als een gewoon hondje, Toen laten helpen. Waarmee ik niet zeg dat het dit is hoor. Maar het kan zeker. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^