Blij met Fientje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van ***Wienske***Fientje***en Djangie†***

" Wat een schatje.
Ik heb al mijn honden vanaf pup gehad, zelfs twee pups tegelijk. Natuurlijk waren er momenten dat ik de pups achter het behang kon plakken maar ik heb van de puppytijd van al mijn pups genoten. Helaas op die van Balou na maar hij bleek dan ook als volwassen hond een hondje met speciale behoeften. Het was fijn om na Balou nog één keer een ongecompliceerde puppytijd mee te mogen maken met Lotus. "

Dat hoort er soms ook bij dat je ze achter het behang kunt plakken, maar inderdaad niet vergeten te genieten ze zijn zo snel groot. 

honden foto van ***Wienske***Fientje***en Djangie†***

" Wat een knappie, ik vind alle pups leuk, zelfs de kleine ettertjes "

Ik ook laughing

honden foto van ***Wienske***Fientje***en Djangie†***

" Heerlijk hondje,fijn dat je zo geniet,dat heb ik van al mijn pups gedaan,de makkelijke en de moeilijke,Rox haar puppentijd is nu al lang voorbij maar wat heb ik genoten.
Je hebt nu mooi weer ideaal om in dit seizoen een pup te hebben.
Fientje is trouwens een leuke naam,ik heb getwijfeld om Rox ,Fien te noemen maar zeeman vond het niks. Hij heeft niet veel te zeggen wat Rox betreft hahah...maar daar wilde ik nog wel rekening mee houden "

Het is zeker genieten met haar hp-heart Ik heb ook van al mijn pups genoten. Jammer hè dat Rox haar puppy tijd al weer voorbij is, het gaat zo snel undecided Wat leuk dat je Rox, Fien wilde noemen, hier vond zoonlief de naam ook niets hp-angel Ohhh jou arme zeeman mag niets zeggen, heel herkenbaar  Inderdaad heb ik geluk met het weer, eigenlijk kwam ze iets te vroeg op mijn pad. Manlief en ik hadden afgesproken om als Wienske er niet meer is twee maanden zonder hond en dan te kijken hoe wij het gingen missen. hp-angel De fokker krijgt in het najaar ook nog een nestje, maar ik dacht met zindelijk maken niet handig. 

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

" Het is gewoon een heerlijke pup  Ik breng haar dan ook maar niet naar jou, ik wil haar heeeel graag terug  "

Jammer.hp-thumbsup

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Owwwww.....Fientje hp-hearthp-hearthp-heart

 

Wat een heerlijkheid Wienske, wat een prachtig dametje.

En geniet maar lekker van haar.... met of zonder tandjes, drakestreken en puppekuren..... met de goede mindset is de helft al gewonnen hp-shiny

 

(en anders is het hulde aan de knaagbotjes, trektouwen en andere inventieve afleidingsmanoeuvres, want ja, die heeft elke puppenbaas wel eens nodig ..... en de helderheid om zo af en toe de deur even achter je dicht te trekken, tot 10 te tellen en gewoon weer opnieuw beginnen hp-thumbsup)  

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^