Welke drinkfles is een beetje goed?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Er is nogal wat op de markt dus weet niet welke ik moet nemen. Niet zo een ding van action iig want die gaan snel lekken of stuk.

 

Ik dacht aan zoiets  600 ML - Premium Inox Honden drinkfles Maar heeft iemand die? Is dat niet zwaar aan je broek? Ik ben namelijk niet zo van de tassen.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

" Er is nogal wat op de markt dus weet niet welke ik moet nemen. Niet zo een ding van action iig want die gaan snel lekken of stuk.
 
Ik dacht aan zoiets  600 ML - Premium Inox Honden drinkfles Maar heeft iemand die? Is dat niet zwaar aan je broek? Ik ben namelijk niet zo van de tassen. "

Ik heb iets vergelijkbaars, maar kleiner. Aan de broek kan hij denk ik niet. Of hij moet goed strak zitten, met riem? Ik hou van losse broeken, die uit zichzelf blijven zitten, maar als er gewicht aan komt zakken ze af of vouwt de bovenkant van de broek om/naar buiten, en de fles + water zou bij mijn denk ik 200-400ml fles genoeg zijn voor broek omlaag, of iig ongemak tongue-out. Wat ik doe als ik geen tas mee wil, is hondenlijn/politielijn uiteindes aan elkaar maken (of bij de politielijn korter), en daar de fles aan hangen. Als een soort schoudertas.

Vanwege de kleinere fles en daardoor kleinere dop zit het gedeelte dat de fles in draait wel iets in de weg, en moet ik de dop tot praktisch de rand vullen. Maar teruggieten gaat gelukkig makkelijk.

honden page profiel Tiamo  ^_^  DyunaTiamo ^_^ Dyuna 3 doggies

honden foto van Tiamo  ^_^  Dyuna

Ik heb zelf altijd meerdere flesjes gevuld en gewoon een ijzeren bench bakje mee in een rugzak...in de auto heb ik ook nog een jerrycan staan welke ik vul met schoon water voor ná de lange wandeling.

 

Denk dat als je iets wilt mee dragen zonder tas, het altijd, welke fles dan ook, onhandig is. Ik zou mezelf bloed irriteren aan bijv een fles tikkend tegen mijn been als ik die aan een riem zou hangen tov een rugzak.

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Als ik ver en lang wandel zonder dat ik weet dat ik water tegen kom, draag ik een rugzak. Daarin zo'n opvouwbaar drinkbakje en een fles water. Als ik lang wandel, heb ik immers zelf ook water nodig.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Gijs drinkt uit het bakje van de Dopper. Daar kun je ook een haak bij kopen 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

545288.jpg      Bol.com.    Ideaal.    5.99 euro.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Wat ik doe als ik geen tas mee wil, is hondenlijn/politielijn uiteindes aan elkaar maken (of bij de politielijn korter), en daar de fles aan hangen. Als een soort schoudertas."

Owh das een goed idee, doe namelijk wel de riem over me schouder vast klikken. Ben ook niet van de sagging style hihi, je weet wel van die rappers die dan met hun broek op half 11 lopen.

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Ik heb ook een heel klein opvouwbaar drinkbakje, (doorsnede 12 cm) wat altijd in mijn handtas zit. 

Als we 'vroeger' ergens een terrasje pikten ....... ging ik altijd wat water halen op de toilet. 

Zoiets, maar dan nog een maatje kleiner :

https://www.bol.com/nl/p/opvouwbare-drinkbak-blauw/9200000095114734/

In de auto hebben we altijd een frisdrankflesje van een halve liter en een klein plastic bakje.

Bovendien heb ik Pepijn geleerd uit een meertje of sloot te drinken.  Dat kon hij niet toen ik hem kreeg.

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

@ientje  Ja die hadden we ook voor Peanut. Vrouw neemt wel altijd aqua mee en is ook een tassen mens tongue-out

 

Ik ga die innox proberen, vooral voor het koel gebeuren. Moet die riem ergens laten en das meestal over de schouder, de fles moet dus een goeie clip hebben. Als mijn broek maar niet op half 11 hangt en ik het in de kliko op wielen(auto en neem een hond) kan donderen zonder waterschade. Ben benieuwd.... want op internet ziet zo een product er altijd beter uit dan het is.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Nou hij is binnen jongens en wat een tegenvaller lol. Op de karabijnhaak na? Een veels te dure "niet" thermo fles, zit geen isolatie in. Schroefdop is verwerkt in het drink gedeelte.....  Maargoed... 22 pleurrie verder? Denk ik dat ik even mijn thermokoffiemok voor in de wagen ga aanpassen met karabijnhaak. Niet zo modieus maar wel weer functioneel tongue-out Deze maar voor in de buurt gebruiken, lekker blits.

 

545335.jpg545334.jpg545336.jpg

Volgende forumvraag: Advies gevraagd koelmat
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^