Carnilove puppybrokjes zalm/kalkoen , mag voor 25 euro weg ,VERKOCHT!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Paula, Noa*, Desi, Nola en Bobbi

544315.jpgVerkeerde brokjes gekocht, ze zijn te klein voor de pups, ze worden niet gekauwd.

ik heb er 65 euro voor betaald, 12 kilo min 2 handjes brokjes.

Mag weg voor een leuk bod.544316.jpg

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Ik heb daar een topic over geopend, zak die open is even een foto maken met een theelepel ernaast. Vind dat zo frustrerend dat je niet kunt zien wat er in zit. Laat staan vers, soms ontdooi je het en denk je... wat zijn dat voor gekke stukken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Paula, zonde om weg te doen....zijn goede brokjes, je kan de hoeveelheid die je geeft even laten wellen in water, dan kan je het gerust aan je honden geven, dus bij de brokjes wat water dien, wellen en dan heb je een dikke brij....en dat schotelt je voor.

honden foto van Paula, Noa*, Desi, Nola en Bobbi

" Ik heb daar een topic over geopend, zak die open is even een foto maken met een theelepel ernaast. Vind dat zo frustrerend dat je niet kunt zien wat er in zit. Laat staan vers, soms ontdooi je het en denk je... wat zijn dat voor gekke stukken. "

idd heel irritant, ik dacht dat het een gewoon formaat brok was, ik heb vaak Carnilove brokken gehad in het verleden maar ik wist niet dat er zoveel verschil in grootte was. 

honden foto van Paula, Noa*, Desi, Nola en Bobbi

" Paula, zonde om weg te doen....zijn goede brokjes, je kan de hoeveelheid die je geeft even laten wellen in water, dan kan je het gerust aan je honden geven, dus bij de brokjes wat water dien, wellen en dan heb je een dikke brij....en dat schotelt je voor. "

Ja het is wel zonde Willemijn, maar de pups zijn zulke snelle eters, ze krijgen het al in een schrokbak maar alsnog hebben ze al hun eten, ook vlees in 10 seconden op, en als het een papje is, nog sneller denk ik.

Ik gaf ze eerst Renske, geperste brokjes en die waren een stuk groter en daar kauwden ze wel op, dus die moet ik maar blijven geven, samen met vlees, denk ik. Ze gaan ook gelijk weer lopen rennen na het eten dus ben ik ook bang voor een maagtorsie met die brokken. Op geperste brokjes die uit elkaar vallen, heb je daar weer minder kans op denk ik. Ik dacht dat Carnilove ook beter was dan Renske, maar dat weet ik eigenlijk niet eensundecided

honden page profiel gabbergabber 3 doggies

honden foto van gabber

Echt zonde Paula, het is super goed voer. 

Onze hond slikt alle brokken gewoon door. zelfs de hele grote. 

Als je hond niet op de brokken kauwt is helemaal niet erg. 

Geef ze gedroogde snacks waar ze lekker op kunnen knabbelen.

Komen ze toch aan de kauw behoefte.  

 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Persoonlijk ken ik geen enkele hond die op zijn brokken kauwt (wanneer het goede eters zijn dan) ik geef zelf geen brok, maar toen ik op vakantie was, en ze wel brok moesten eten, werd er ook niet op gekauwd. Is niets ernstigs. Je kunt anders ook de brokjes in een voerspeeltje stoppen, dan eten ze wat minder snel (niet élke maaltijd, het is ook wel eens fijn voor een hond normaal te kunnen eten en er niet altijd voor te hoeven werken) 

 

Dan nog wat kluif materiaal geven voor de tanden zodat ze schoon worden. Dat is sowieso goed, of ze nu wel of niet op hun brokken kauwen. 

honden foto van Paula, Noa*, Desi, Nola en Bobbi

" Persoonlijk ken ik geen enkele hond die op zijn brokken kauwt (wanneer het goede eters zijn dan) ik geef zelf geen brok, maar toen ik op vakantie was, en ze wel brok moesten eten, werd er ook niet op gekauwd. Is niets ernstigs. Je kunt anders ook de brokjes in een voerspeeltje stoppen, dan eten ze wat minder snel (niet élke maaltijd, het is ook wel eens fijn voor een hond normaal te kunnen eten en er niet altijd voor te hoeven werken) 
 
Dan nog wat kluif materiaal geven voor de tanden zodat ze schoon worden. Dat is sowieso goed, of ze nu wel of niet op hun brokken kauwen.  "

Het zijn 2 drukke pups en als ze het zo snel zonder kauwen opeten en daarna spelen, ben ik bang dat ze een maagtorsie krijgen. Ik heb vanaf het begin geperste brokken gegeven en dat ging beter, dus die geef ik nu maar weer. Ik geef ze 4 x per dag eten en dan wissel ik vlees af met brokjes, en dacht dan kan ik later alleen de brokjes geven als we op vakantie gaan enzo. Maar Bobbi had spruiten uit de tuin gegeten en moest (gelukkig) spugen en toen zag ik dat de brokjes nog heel waren en dat was wel 3 uur later!

honden foto van Paula, Noa*, Desi, Nola en Bobbi

 Toch vreemd dat niemand deze zak wil hebben, het is een nieuwe en is maar een handjevol uit. Kostte mij 65 euro, en nu wil niemand hem voor 25 euro? Ik snap er niks van, dan ga ik hem maar naar het asiel brengenundecided

honden page profiel gabbergabber

honden foto van gabber

"  Toch vreemd dat niemand deze zak wil hebben, het is een nieuwe en is maar een handjevol uit. Kostte mij 65 euro, en nu wil niemand hem voor 25 euro? Ik snap er niks van, dan ga ik hem maar naar het asiel brengen "

Ik snap het ook niet, als ik een puppy had, had ik het graag over genomen. 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Carnilove uitmuntend merk, als je hier vlakbij zou wonen zou ik hem overnemen ...ogin krijgt af en toe een brok en pupbrokken mag een volwassen hond gerust....zelf heb ik ook altijd de zalm...en het asiel is er heel blij mee hoor.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Paula, zou ze gewoon geven aan je kleintjes, ook al slikken ze ze heel in, geeft niets....hier wordt ook niet gekauwd op een brok.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Ik zou zeggen,  hou ze zelf en meng ze eventueel met de brokjes van  Renske.   Gewoon opmaken hoor!

En je kunt ze ook gebruiken om tijdens een wandeling de hondjes  mee te belonen.

Mijn hondje heeft geen tanden (meer) en eet af en toe brokken voor grote honden, die gaan ook zonder bezwaar naar binnen.

honden page profiel gabbergabber

honden foto van gabber

Welke regio kan het eigenlijk opgehaald worden? 

Als het in de buurt is wil i het wel overnemen. 

Volgende forumvraag: Diverse hondenboeken te koop
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^