Wat kan ik als onderwep vermelden????

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

dankje voor de update,

 

dit klinkt inderdaad niet goed, en zou ikzelf ook aangeven om dezelfde reden.

honden page profiel SkaiSkai

Wat een ongelooflijk jammere nalatigheid van die da. In juli 2019 werd bij mijn pointer een gelijkaardig creatininegehalte vastgesteld. Onmiddellijk gingen we op aanwijzen van de dierenarts over op een nierdieet. Daarmee heeft mijn oudje ( hij was 13 toen het ontdekt werd) nog meer dan een jaar een waardig hondenleven gehad.

Helaas moest ook hij uiteindelijk ingeslapen worden, maar hij was toen al 14,5. En enkel de laatste weken was het een probleem en was hij nog slechts een schaduw van zichzelf en ongelukkig omdat het lijf niet meer kon wat de kop nog wilde. Dus werd hij uit zijn lijden verlost ????.

Groot gelijk met de aanklacht. Ook al is er uiteindelijk tegen chronisch nierfalen geen kruid gewassen, het leven kan nog op een hondwaardige manier een tijd in stand gehouden worden. Het was een gro e nalatigheid van de da daar niet op te wijzen. Sterkte met het verlies!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Het is zo stil,
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^