Advies nodig na bezoek nestje (broodfok ja of nee?)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

" Bedankt allemaal voor jullie reacties! Ik heb, na het lezen van al jullie berichten, gekozen om van de koop af te zien. Ik sta op een wachtlijst van een fokker, dus uiteindelijk gaat het goedkomen. 
Nogmaals iedereen heel erg bedankt voor het meedenken! "

Ik wilde dat iedereen zo goed over de aanschaf van een hond nadacht als jij dat doet hp-smile

 

Dan bestond er geen broodfok meer hp-thumbsup

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Heel verstandig Aniek. Het is vervelend voor de serieuze thuis fokker maar de brood-fokker wordt sluwer en sluwer. Verschillende adressen worden gebruikt en soms duurt het jaren voordat ze op de broodfok lijst komen. Heb z'n soort gelijk verhaal meegemaakt met mijn vorige mannetje. Je krijgt eerst een hele hoop zielige verhalen en God wat ben ik een dierenliefhebber te horen. Volwassen varken door het huis en een hele oude hond. Volgende moment zit je met z'n schatje in je armen. Mooi contractje tekenen maar als de ellende begint? Dan ga hem/haar toch niet terug brengen en ruilen voor een andere. Daar zijn ze zich maar al te bewust van. Eigenlijk alles wat geen kraamvisite heeft vooraf? Kan je al tegenwoordig afschrijven. Je moet de pups letterlijk aan de tiet zien liggen, tegenwoordig. Heel jammer maar zo is het nu eenmaal.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Welk (klein) ras?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^