Bij voedselallergie welke brok?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Die was er niet dit jaar... toch? "

Anouk, ben je hier nu om een beetje te trollen, en jennen, mensen uitdagen, onder het mom van een grap wat totaal niet op zijn plaats is, en de TS echt niet helpt?

Vind je het leuk om mensen te ergeren, want dat lukt je goed.

Doe mij een plezier en reageer helemaal niet op mijn berichten, tenzij je serieus bent.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Anouk, ben je hier nu om een beetje te trollen, en jennen, mensen uitdagen, onder het mom van een grap wat totaal niet op zijn plaats is, en de TS echt niet helpt?
Vind je het leuk om mensen te ergeren, want dat lukt je goed.
Doe mij een plezier en reageer helemaal niet op mijn berichten, tenzij je serieus bent. "

Dit is geen trollen, ik geef je toch gelijk? Door het de klimaatverandering en dat er heel veel buitenlandse hondjes zijn geadopteerd. Heb je dikke kans dat die zandvlieg zich hier vestigt. Ik heb zelf nog vraag ernaar gedaan bij een buitenlandse honden stichting over middellandse zee ziektes. Ook omdat NL DA's hier nog niet mee bekend mee zijn, dekt de verzekering het wel of niet. Dat is tevens ook waarom ik de topicstarter vroeg naar ras en leeftiijd. Ik was blij dat jij erop wees. Dan het winterkoninkje heb ik dit jaar weinig gezien, ik woon in de randstad tegen Amsterdam aan waar altijd wat warmer is dan landelijk. Het viel me op. Vermoed dat het door het warme weer komt. Dus alles was en is echt bloedserieus bedoeld.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Dit is geen trollen, ik geef je toch gelijk? Door het de klimaatverandering en dat er heel veel buitenlandse hondjes zijn geadopteerd. Heb je dikke kans dat die zandvlieg zich hier vestigt. Ik heb zelf nog vraag ernaar gedaan bij een buitenlandse honden stichting over middellandse zee ziektes. Ook omdat NL DA's hier nog niet mee bekend mee zijn, dekt de verzekering het wel of niet. Dat is tevens ook waarom ik de topicstarter vroeg naar ras en leeftiijd. Ik was blij dat jij erop wees. Dan het winterkoninkje heb ik dit jaar weinig gezien, ik woon in de randstad tegen Amsterdam aan waar altijd wat warmer is dan landelijk. Het viel me op. Vermoed dat het door het warme weer komt. Dus alles was en is echt bloedserieus bedoeld. "

Hoe kan ik dit nou serieus nemen, het winterkoninkje heet niet zo omdat hij van winter houd, of er alleen in de winter is.

Maar goed, on topic..

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Hoe kan ik dit nou serieus nemen, het winterkoninkje heet niet zo omdat hij van winter houd, of er alleen in de winter is.
Maar goed, on topic.. "

Het is een tuinvogel toch? Die in de winter blijft hangen hier. Ben ook geen vogelaar maar het valt mij wel op dat sommige soorten minder zichtbaar zijn. Dat terwijl ik een de vogelbuurt woon en alles hier ingericht is, om vooral weide vogels terug te halen.  Maar idd terug naar het topic, leishmania is wel een ding om rekening mee gaan te houden hier. Had wel begrepen dat er aan een vaccin gewerkt wordt maar nog verre van af is.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Goede brokken gezocht pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^