10 manieren om brokken te verbeteren. Wat vinden jullie hiervan?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Dame in kwestie "heeft" of werkt als DA maar de links in de bio wijzen ook op wannebe influencer. Toch trekt het me wel een beetje maar dan wel gekookt ivm kids en oudere familie.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Dat van die eierschalen, dat word zo vaak aangeraden, ik lees het regelmatig, nooit bij nagedacht dat gewone eierschalen gif kunnen bevatten, heel logisch eigenlijk.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Dat van die eierschalen, dat word zo vaak aangeraden, ik lees het regelmatig, nooit bij nagedacht dat gewone eierschalen gif kunnen bevatten, heel logisch eigenlijk. "

Die zou ik er zo ie zo niet in doen. Dan krijg je misschien teveel aan calcium wat weer groei stoornis veroorzaakt. Beetje B12 xtra kan nooit kwaad denk ik.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Die zou ik er zo ie zo niet in doen. Dan krijg je misschien teveel aan calcium wat weer groei stoornis veroorzaakt. Beetje B12 xtra kan nooit kwaad denk ik. "

Nee ik ook niet, maar het word aangeraden hier, heb ik al gelezen, bijvoorbeeld voor mensen die blikvoer geven.

Wel belangrijk dus dat je een biologisch ei neemt dan.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^