Gewoon uit pure nieuwsgierig geen aanval maar Varkensvlees?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" klopt dat wat wij vlees noemen was eens een persoonlijkheid en inderdaad ze weten het,  bovendien, ook al hebben ze een goed leven gehad bij een prima boer, wat dus in de meeste gevallen niet zo is,  het einde is  toch dezelfde horror. En veel te vroeg, een varken wordt vaak nog niet eens 1 jaar en ten hoogste met 2 jaar dat ze geslacht worden terwijl ze 20 jaar kunnen worden.
https://www.ongehoord.info/onderzoek/varkens/leven-in-de-industrie/
misschien een beetje niet de bedoeling van dit topic sorry daarvoor, maar zelf wist ik al die dingen tot voor kort niet, was me er in elk geval niet van bewust, of wilde dat niet weten kan ook.  "

Nee hoor je mag dat zeker. Ik ben wel echt met de vleesetende groep mee gewandeld wink Doe mijn best, helemaal laten staan zal niet gebeuren. Wordt hier ook 1 of 2 keer per week vegga gegeten. Van mij uitbenen zelf maak ik 75 tot 80gr porties. Sommige slagers doen dat ook als het vraagt. Ben wel van het type kop tot staart. Wordt anders toch wel keihard verwerkt in andere spullen die we kopen en niet alleen dieren voer. Varkenshaar zit bv in je brood en nog wel meer van die dingen. Vegan voor mensen is echt niet de bedoeling, daar krijg je gewoon echt tekorten van. Kan wel maar ben je weer afhankelijk van chemische supplementen waar het afval van dat andere in zit. Dus minder en bewuster kiezen. Zo denk ik erover. EN soms is daar het geld niet voor, dat mag ook.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Bevroren kippenkarkas
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^