Hond onrustig en gekke poep?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel FloydFloyd

Hi allemaal,

mijn hond was de hele middag erg onrustig, steeds heen en weer wandelen en zachtjes piepen. Vorige keer herkende ik dit en ben met hem naar buiten gegaan. Dat heb ik net ook gedaan en al snel maakte hij aanstalten om te gaan zitten alleen deed dit telkens niet. Alsof het pijn deed. Uiteindelijk is hij gaan zitten en heeft hij gepoept. Alleen ik vond de poep er nogal raar uitzien, alsof er een vliesje omheen zit. Misschien is t niks en was t alleen hoge nood maar ik wilde toch even kijken of mensen dit herkennen? Het lukt helaas niet om de foto toe te voegen.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Dikke darm ontsteking?

 

Slijm op de ontlasting van de hond wijst vrijwel in alle gevallen op een ontsteking van de dikke darm. Het gaat vaak samen met een verhoogde aandrang, persdrang en bloed op de ontlasting.

Uw hond voelt er zich niet goed bij en dus is een bezoek aan een dierenarts aan te raden.

https://mcvoordieren.nl/kennisbank/slijm-bij-ontlasting-hond/

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Toch een mooie..drol ? Beetje gek praatje....weet je of die gisterenavond iets anders heeft gegeten dan anders ? Hou de volgende ontlasting even in de gaten.

honden page profiel FloydFloyd

Ik las inderdaad ook iets over een dikke darm ontsteking. Voor  zover ik weet heeft hij niks anders gegeten. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ik las inderdaad ook iets over een dikke darm ontsteking. Voor  zover ik weet heeft hij niks anders gegeten.  "

Als je twijfelt ga je een afspraak maken, heeft je hond koorts ? 

honden page profiel FloydFloyd

Heb inderdaad even contact opgenomen met de dierenarts. De foto van de ontlasting heb ik doorgestuurd, daar wordt nu door de dierenarts naar gekeken. Het probleem is dat ik door corona mn baan kwijt ben en geen geld heb om naar de dierenarts te gaan dus ik hoop dat daar wat voor geregeld kan worden.. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Heb inderdaad even contact opgenomen met de dierenarts. De foto van de ontlasting heb ik doorgestuurd, daar wordt nu door de dierenarts naar gekeken. Het probleem is dat ik door corona mn baan kwijt ben en geen geld heb om naar de dierenarts te gaan dus ik hoop dat daar wat voor geregeld kan worden..  "

Als je hond verzorging nodig heeft , uitleggen aan de arts en vragen om een maandelijkse betaling...wanneer je hond ziek is heeft je hond verzorging nodig en in coronatijd zijn er veel dierenartsen die je tegemoet komen door een maandelijkse afbetaling...of bij familie en vrienden je verhaal doen...wie weet helpen zij je met de kosten van je hond.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Heb inderdaad even contact opgenomen met de dierenarts. De foto van de ontlasting heb ik doorgestuurd, daar wordt nu door de dierenarts naar gekeken...

Hoe gaat het met de hond ? 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^