Waar herplaatser vinden?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel anoukanouk

honden foto van anouk

Yes nou jij weer. Best een blij ventje niet? Vond ie heerlijk bootjes en ontdekken. Mocht ook overal mee. Want wij konden rollover, bang bang en speak :p Had hij geen reet aan maar hij mocht wel overal in wink Deze foto was echt zijn ding, de zee, water dan wel op een boot en strand, modder vond ie niks. Dat hebben we nu. Elk zijn karakter zeg ik zo maar.

542073.jpg

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Yes nou jij weer. Best een blij ventje niet? Vond ie heerlijk bootjes en ontdekken. Mocht ook overal mee. Want wij konden rollover, bang bang en speak :p Had hij geen reet aan maar hij mocht wel overal in Deze foto was echt zijn ding, de zee, water dan wel op een boot en strand, modder vond ie niks. Dat hebben we nu. Elk zijn karakter zeg ik zo maar. "

Ik snap het niet?

Zit je wel in het goede topic?

Of mis ik nu iets?

honden page profiel IgloIglo

honden foto van Iglo

" Ik snap het niet?
Zit je wel in het goede topic?
Of mis ik nu iets? "

Ze reageert overal van die onsamenhangende berichten. Dit topic heeft ze via mijn profiel opgedoken, volgens mij was ze ergens boos over of zo. Dus nu schrijft ze hier verder, geen idee wat de bedoeling is.

honden page profiel anoukanouk

honden foto van anouk

Yup dominators

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Okeej....., fronst....

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^