te mooi om waar te zijn?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Paula, Noa*, Desi, Nola en Bobbi

Ik wil heel graag een labradoodle pupje, omdat ik mijn Noa zo mis die 3 weken geleden is overleden.

Nu kijk ik overal online, ook op MP, en nu stond er ineens een advertentie van een labradoodle nestje en er zijn nog 4 pupjes niet gereserveerd!

Maar mijn man is heel wantrouwig en zegt, voor 850 euro een labradoodle pup, dat kan niet, want ze zijn overal 2000 of meer!

Kent iemand misschien een fokker uit Naarden die niet zuiver is?

Ik weet niet wat ik moet doen, als ik het doe dan zou ik zondag haar al kunnen ophalen, en dat vind ik dan weer te snel allemaal, help!!

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Je kan die fokkers bellen en vragen hoe het zit?

En eventueel andere vragen,  wat voor ouderdieren hebben ze gebruikt, zijn de pups in huis opgegroeid,  zijn ze gezond,  kun je tussen nu en zondag een bezoekje brengen  etc.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Als ik het 06-nummer op Google intyp dat bij de advertentie staat, kom ik uit bij meerdere mensen die zeggen dat hij een oplichter is. Ik zou dus even doorzoeken, hoe lastig dat ook is..! 

 

Oplichter via marktplaats..
Verkoopt zgn puppies..
Na aanbetaling geen contact meer..

28-11-2020

 
Dit is een oplichter!!

23-11-2020

 

honden page profiel Vera & DracoVera & Draco 3 doggies

honden foto van Vera & Draco

Ik zou geen puppy via marktplaats aanschaffen.. veelal broodfok of ‘oeps’ nestjes waarbij er niks bekend is over gezondheid papa en mama dus ook niet over die van de pup. Kan eigenlijk bijna geen zuivere koffie zijn via dat platform, naar mijn ervaring althans. Zou in ieder geval altijd bellen voor meer informatie en niet verplicht willen worden deze zondag een pup te halen ‘anders istie weg’.

 

Gecondoleerd met het verlies van je hondje, kan me voorstellen dat je die leegte die wordt achtergelaten graag weer zou vullen. Dit via een MP pup doen is helaas echt niet verstandig..

honden foto van Paula, Noa*, Desi, Nola en Bobbi

" Je kan die fokkers bellen en vragen hoe het zit?
En eventueel andere vragen,  wat voor ouderdieren hebben ze gebruikt, zijn de pups in huis opgegroeid,  zijn ze gezond,  kun je tussen nu en zondag een bezoekje brengen  etc. "

Ik heb inderdaad het tel.nr. gegoogeld en het is een oplichteryell, hij vraagt 10 euro reserveringskosten over te maken maar hij zei dat hij al een 30 tal telefoontjes had gehad, dus als hij die allemaal een tikkie stuurt.....loopt hij lekker binnen. Mijn man vertrouwde het al niet, en hij heeft helaas weer gelijkhp-wink

honden foto van Paula, Noa*, Desi, Nola en Bobbi

" Als ik het 06-nummer op Google intyp dat bij de advertentie staat, kom ik uit bij meerdere mensen die zeggen dat hij een oplichter is. Ik zou dus even doorzoeken, hoe lastig dat ook is..! 
 Dank je wel, ik heb het inderdaad gezien....hp-cry

  "

 

honden foto van Paula, Noa*, Desi, Nola en Bobbi

" Ik zou geen puppy via marktplaats aanschaffen.. veelal broodfok of ‘oeps’ nestjes waarbij er niks bekend is over gezondheid papa en mama dus ook niet over die van de pup. Kan eigenlijk bijna geen zuivere koffie zijn via dat platform, naar mijn ervaring althans. Zou in ieder geval altijd bellen voor meer informatie en niet verplicht willen worden deze zondag een pup te halen ‘anders istie weg’.
 
Gecondoleerd met het verlies van je hondje, kan me voorstellen dat je die leegte die wordt achtergelaten graag weer zou vullen. Dit via een MP pup doen is helaas echt niet verstandig.. "

Dank je wel voor je advies, ik ga het niet doen....hp-cry

honden page profiel Vera & DracoVera & Draco

honden foto van Vera & Draco

Bah wat een nare mensen zijn dat toch die zoiets doen. Idd lekker binnenlopen, over de rug van hoopvolle pup zoekers frown

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Paula, goed dat je hier komt met vragen, ik weet dat je het moeilijk hebt met het verlies van Noa...ga geen overhaast een pupje kopen, ga eens kijken bij rasverenigingen waar je graag een pup van wilt, welk ras, en neem dan eens contact op en ga op de wachtlijst staan, neem de tijd voor een nieuwe huisgenootje....

Volgende forumvraag: Tweede pup erbij?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^