Help herplaatsen of andere opties?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Herplaatsen is in het geheel niet nodig, ze heeft een goede oplossing gevonden voor haar probleem het uitlaten, de hond kan op de dag spelen met anderen honden, krijgt beweging en thuis kan ze de hond zelf ook veel bieden met spelletjes of wat dan ook, ze doet haar best om oplossingen te zoeken....menige hond zit alleen en deze hond heeft een baasje die thuis is en de hond toch al is het met beperkingen van haarzelf mooi een oplossing bied voor haar hond.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Ik heb zelf een verbrijzeld bekken gehad, de diagnose was niet zo best, geen haar op mijn hoofd die er maar aan dacht om mijn Bams te herplaatsen, een oplossing is er altijd...ik had een rouleersysteem in het leven geroepen, alleen ogin is terug gegaan naar de fokker ze was nog maar net twee weken bij me en 9 weken oud, honden passen zich goed aan..het heeft vijf maanden geduurd dat ik mijn hond zelf kon uitlaten, en omdat ik thuis was kon ik mijn hond toch wat bieden zodat ze lekker bezig was, ogin is terug gekomen met dat ze bijna zes maanden was...gelukkig ben ik helemaal hersteld, er zijn genoegmensen die hulpbehoevend zijn en een hond hebben en dat gaat ook goed, honden zijn flexibel, topicopener zorgd goed voor de hond, en zoekt naar oplossingen....en herplaatsen als het echt niet zou gaan kan altijd nog...maar topic opener zoekt naar oplossingen en die vind ze wel...

honden page profiel BrandtBrandt

Bedankt voor alle reacties iedereen. Goofy is inderdaad een actieve jonge hond en ik heb herplaatsen ook serieus overwogen maar het is voor mij echt de allerlaatste optie. Ik had laat dat voorop staan zelf nooit een hond gekocht maar ik ben erg aan Goofy gehecht en hij zorgt voor structuur in mijn dag en geeft ook veel gezelschap. Gisteren zijn we een uur op het hondenveld geweest en ben ik nog 2 x 20 min in het park geweest en is hij de hele dag kalm en rustig geweest. In de namiddag heeft hij nog een kong met bevroren yoghurt gehad en heb ik snoepjes in huis verstopt die hij dan kan zoeken. 

Nu gaan we dadelijk weer naar het hondenveld en naar de dierenwinkel om een spelletjes te kopen om hem mentaal te stimuleren.

Morgen staat er een afspraak op de planning met een dame met een herdershond die vlakbij woont en hem een paar keer in de week kan meenemen op lange wandelingen van min een uur. 

Verder ben ik aan het kijken voor een scootmobiel, ik heb volgende week een afspraak bij het ziekenfonds om te kijken hoeveel ik vergoed kan krijgen.

Ik ben er echt wel mee bezig en doe wat ik kan. Voorlopig ben ik vol goede moed en hoopvol Goofy gelukkig te kunnen maken en moest dit op langere termijn niet zo blijken ga ik terug over herplaatsen nadenken.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

nou mijn complimenten hoor.Je bent super goed bezig.hp-thumbsup

Blijf proactief tot je een stabiel netwerk hebt waarop je kan bouwen.

Je zou bv een  app groep kunnen aanmaken van je uitlaters.

Dan kan je makkelijk aangeven wanneer er een gat valt en een oproep plaatsen.

Verder zou je die mensen op dat veldje ook kunnen vragen of ze kunnen/willen helpen.

Wellicht gaat iemand zelf daar met de auto naar toe en vindt het niet erg stukje om te rijden en jullie op te halen en thuis te brengen zo af en toe.Of alleen te halen en je moeder die je thuis brengt.

Ik hoop ook dat je snel een goede scootmobiel vindt zodat je makkelijker zelf op pad kan.

Elke hond met een baasje met zoveel inzet is een bofkont!

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Een dikke pluim voor jou, dat je zo naar oplossingen zoekt! hp-thumbsup

Wat ik wel even wou vermelden: let op overcompensatie. Dat de hond nu niet meteen té veel gaat rennen en spelen met andere honden op een veld. Want deze hond heeft nog geen spieropbouw, hij is niet veel gewend en hij heeft ook wat overgewicht. Spelen op een hondenwei, dat gaat gepaard met bruuske bewegingen, draaien en keren, spurten en afrennen, springen, e.d. Dit kan al snel tot overbelastingen of blessures leiden als je hond dit niet gewoon is.

Dus meer beweging? Zeker! Super! Maar bouw het op. Wandelen is prima. Van tempo veranderen ook. En spelen met anderen mag zeker, maar doseer het. Niet te veel ineens. Zodat je hond straks niet gaat manken, stijf wordt, e.d.

 

Veel plezier samen!

 

 

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker

" Herplaatsen is in het geheel niet nodig, ze heeft een goede oplossing gevonden voor haar probleem het uitlaten, de hond kan op de dag spelen met anderen honden, krijgt beweging en thuis kan ze de hond zelf ook veel bieden met spelletjes of wat dan ook, ze doet haar best om oplossingen te zoeken....menige hond zit alleen en deze hond heeft een baasje die thuis is en de hond toch al is het met beperkingen van haarzelf mooi een oplossing bied voor haar hond. "

Ik zeg ook niet dat herplaatsen de enige optie is. Ik vind alleen dat de ruimte om aan herplaatsen te denken er altijd moet zijn. Natuurlijk geeft een hond structuur. Maar ik heb mensen ook flink overspannen zien worden en zwaar over hun eigen fysieke grens zien gaan doordat ze hun hond niet konden bieden wat het dier nodig heeft. En daar werd de hond en de baas niet beter van. Na herplaatsen ging het zowel net de hond als de baas een stuk beter dus het is niet altijd de slechtste oplossing. In mijn optiek moet je altijd eerlijk blijven kijken of het echt gaat. Ik lees in dit topic alleen maar liefde voor de hond en heb ook gewoon bewondering voor de moeite die TS doet. Maar als eigenaar van een actief ras weet ik ook wat ze van je vragen. 

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Ik zeg ook niet dat herplaatsen de enige optie is. Ik vind alleen dat de ruimte om aan herplaatsen te denken er altijd moet zijn. Natuurlijk geeft een hond structuur. Maar ik heb mensen ook flink overspannen zien worden en zwaar over hun eigen fysieke grens zien gaan doordat ze hun hond niet konden bieden wat het dier nodig heeft. En daar werd de hond en de baas niet beter van. Na herplaatsen ging het zowel net de hond als de baas een stuk beter dus het is niet altijd de slechtste oplossing. In mijn optiek moet je altijd eerlijk blijven kijken of het echt gaat. Ik lees in dit topic alleen maar liefde voor de hond en heb ook gewoon bewondering voor de moeite die TS doet. Maar als eigenaar van een actief ras weet ik ook wat ze van je vragen.  "

Ik snap je punt wel.

Wij hebben mootje ook van een plek waar het fysiek qua baasje niet meer ging.

Maar dit baasje heeft een flinke inzet om een goed netwerk op te bouwen qua hulp waar nodig,

en dat is goud  waard.

Ik lees ook totaal niet in haar verhaal dat ze een gefrustreerde hond heeft.Wel dat ze ontzettend bezig is te zorgen dat de hond niks te kort komt.

Ik zie dat niet anders dan dat ik een zelfde inzet nodig had voor mijn honden voor altijd goede opvang tijdens mijn werk ...zeker waldo met zijn kennelsyndroom.

 

 

honden page profiel BrandtBrandt

Nogmaals bedankt voor alle antwoorden en meedenken. Goofy is een jachthond maar voor een jachthond redelijk rustig. Hij ging vroeger alle dagen met mijn ex mee naar de zaak en liep daar buiten rond af en toe met de bal gooien en voor de rest sliep hij. Hij heeft een basiscursus gehoorzaamheid gedaan maar voor de rest geen sport.

Vandaag en gisteren ben ik terug op het hondenveld geweest, gisteren en vandaag ruim een uur en een wandeling er naartoe van 40 min. Gisteren zijn we ook in de dierenwinkel geweest en ik heb een kong wobbler gekocht en een tuig met een ring op de borst wat zou helpen tegen trekken en een lange lijn van 5 meter. Qua beweging kan ik helaas niet meer doen maar elke dag ruim 2 uur buiten lijkt mij genoeg zelfs voor een jonge jachthond? Hij heeft gisteren heel de middag liggen slapen en nu zijn we net thuis en is hij tegen mij aangekropen op de bank. Vanavond mag hij de kong wobbler testen voor zijn nieuwe brokjes die hopelijk vanmiddag aankomen met de postbodeVanmiddag gaan we kennis maken met de dame met de herdershond in het park. Hopelijk klikt het want zij zou hem mee kunnen nemen op lange wandelingen. 

Herplaatsen is zeker een optie ik in mijn achterhoofd hou maar nu met het hondenveld heb ik volgens mij een tevreden goed uitgelaten hond dus zie ik geen reden hiervoor. In een ideale wereld zou ik inderdaad ook jachttrainingen en speurlessen gaan doen met hem maar dit voor mij helaas geen haalbare kaart zowel financieel niet als ook geen vervoer en lichamelijk kan ik moeilijk op oneffen terrein lopen.  Ik doe wat ik kan binnen mijn mogelijkheden.

Voor de liefhebbers wil ik gerust af en toe een update posten hoe het verdergaat.

honden page profiel BrandtBrandt

Nog even een kleine aanvulling, ik ben absoluut niet overspannen van Goofy :-)

Ik let op mijn eigen grenzen en lichamelijk ben ik beperkt maar dit hoop ik met het hondenveld en de lange wandelingen een aantal keer in de week door iemand anders te kunnen doen te kunnen opvangen. Ik heb ook al goede tips gehad om Goofy binnen mentaal te kunnen stimuleren. 

Duimen jullie heel hard mee dat het vanmiddag klikt met de dame met de herderhond? foot-in-mouth

 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Nog even een kleine aanvulling, ik ben absoluut niet overspannen van Goofy :-)
Ik let op mijn eigen grenzen en lichamelijk ben ik beperkt maar dit hoop ik met het hondenveld en de lange wandelingen een aantal keer in de week door iemand anders te kunnen doen te kunnen opvangen. Ik heb ook al goede tips gehad om Goofy binnen mentaal te kunnen stimuleren. 
Duimen jullie heel hard mee dat het vanmiddag klikt met de dame met de herderhond? 
  "

Nou en of ik mee duimhp-thumbsup

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Nog even een kleine aanvulling, ik ben absoluut niet overspannen van Goofy :-)
Ik let op mijn eigen grenzen en lichamelijk ben ik beperkt maar dit hoop ik met het hondenveld en de lange wandelingen een aantal keer in de week door iemand anders te kunnen doen te kunnen opvangen. Ik heb ook al goede tips gehad om Goofy binnen mentaal te kunnen stimuleren. 
Duimen jullie heel hard mee dat het vanmiddag klikt met de dame met de herderhond? 
  "

Super...je doet het goed, je kijkt naar mogelijkheden voor Goofy, heerlijk dat tie zijn rust pakt thuis...straks de ontmoeting met het baasje van de herdershond, je sta er niet alleen voor, menige hond heeft het minder dan jouw Goof hoor...hp-thumbsup

honden page profiel BrandtBrandt

Nog even een update over de kennismaking met de dame uit de buurt met de herdershond. Luna de herdershond vond Goofy maar moh maar accepteerde hem wel zolang hij niet aan haar bal of stok komt en hij mag ook niet aan haar snuffelen dan gromt ze. Goofy had snel door dat ze niet door hem gecharmeerd was en liet haar dan met rust. De mevrouw heeft na een kennismaking en een gesprekje Goofy meegenomen op een wandeling en een uur later thuis gebracht. Hij is zonder om te kijken met haar en Luna meegegaan.

Ze komt hem voortaan 2 a 3 keer in de week halen de dagen dat ze niet moet werken. Ze wil geen vergoeding hebben maar rijdt vaak naar het bos of strand en dan hebben we afgesproken dat ik een vergoeding geef voor de benzine. Ze is een fanatieke wandelaar want ze sprak van wandelingen tussen 6 en 14 km. 

Ik ben helemaal gelukkig laughing.

 

 

honden page profiel LisaLisa

Wat fijn om te lezen dat die dame uit de buurt ook lekker lange wandelingen kan gaan maken met Goofy.
Ik heb er wel vertrouwen in dat je hem met een netwerk en mentale uitdaging moe en gelukkig kunt maken :)

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Wauw, wat super zeg!

Goed voor elkaar. Fijn dat deze vrouw dit voor je wil doen. 

Als je een scootmobiel kunt krijgen, dan zou je misschien eens samen met deze vrouw mee kunnen. 

Dan kun jij er ook lekker op uit en heb je iemand naast je die voor de hond kan zorgen. 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Nog een kleine update, we zijn net terug van het hondenveld. Het is een groot omheind grasveld van 60 op 30. We zijn er ruim een uur geweest, helaas wou mijn moeder naar huis, ze kreeg het koud. Eerst waren we alleen en heeft Goofy rond gerend en gesnuffeld en daarna kwamen er meerdere honden bij. Hij heeft de longen uit zijn lijf gelopen samen met een windhond en mee gerend met een border collie die achter een bal aanliep. Het was gezellig. Blijkbaar komt er elke ochtend een zelfde groepje hondenbaasjes. Het is ongeveer 3 km wandelen van mijn deur, op mijn goede dagen is dat enkel weg te doen voor mij maar heen en terug is teveel. Mijn moeder zit het zitten om mij en Goofy te halen als we klaar zijn een paar keer in de week. Hij is nu thuis direct in zijn mand gekropen en ligt te slapen dus hopelijk heb ik zo een goede oplossing. "

Hartstikke goed toch, dat zou een mooie oplossing zijn voor erbij, misschien dat er ook nog een uitlaat erbij kan komen, en ik ken mensen met een scootmobiel die echt lekker ver met hun hond gaan wandelen, de scootmobiel gaat sneller dan gewoon wandelen, en samen op pad is gewoon heerlijk.

Er zijn zoveel mensen hier die hun hond nooit loslaten vanwege wat voor reden dan ook, maar die honden hebben een fijn leven hoor, niks mis mee.

Je kan via je zorgverzekering voor een klein bedrag per maand een scootmobiel krijgen, dan word hij ook gemaakt als hij stuk is, dus daar zou ik eens naar kijken.

Het is natuurlijk onzin dat als je hond nooit los kan dat hij niet gelukkig zou zijn, dan zitten er hier heel veel ongelukkige honden op het forum (hun baasjes dan)

En dan af en toe dat hondenveld, prima toch.

 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Wat super zeg!hp-thumbsup

Wat een lieve dame.hp-heart

Ik ben heel blij voor jullie.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Nog even een update over de kennismaking met de dame uit de buurt met de herdershond. Luna de herdershond vond Goofy maar moh maar accepteerde hem wel zolang hij niet aan haar bal of stok komt en hij mag ook niet aan haar snuffelen dan gromt ze. Goofy had snel door dat ze niet door hem gecharmeerd was en liet haar dan met rust. De mevrouw heeft na een kennismaking en een gesprekje Goofy meegenomen op een wandeling en een uur later thuis gebracht. Hij is zonder om te kijken met haar en Luna meegegaan.
Ze komt hem voortaan 2 a 3 keer in de week halen de dagen dat ze niet moet werken. Ze wil geen vergoeding hebben maar rijdt vaak naar het bos of strand en dan hebben we afgesproken dat ik een vergoeding geef voor de benzine. Ze is een fanatieke wandelaar want ze sprak van wandelingen tussen 6 en 14 km. 
Ik ben helemaal gelukkig .
 
  "

Jeetje wat een goed nieuws, Goofy komt aan zijn trekken en herplaatsen is geen optie, wat ontzettend aardig van deze mevrouw....en voor jou zo geweldig dat je Goofie goede beweging kan geven, goed nieuws...laughing

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

" Chantal hoe weet ik dat eigenlijk. Het blauwe boekje van Goofy ligt bij mij in de kast en ik heb de laatste inentingen en diereartsbezoek voor hem betaald. Ex heeft er de laatste maanden niet meer naar omgekeken en heeft ook per mail laten weten dat ik de hond mag houden of dat hij hem anders naar het asiel brengt. "

Zorg ook dat je bonnen hebt en dat je kan aantonen dat jij voor een lange tijd de zorg gedragen hebt voor de hond. Daar word naar gekeken mocht hij wel kwaad willen na een tijd. 

honden page profiel BrandtBrandt

" Zorg ook dat je bonnen hebt en dat je kan aantonen dat jij voor een lange tijd de zorg gedragen hebt voor de hond. Daar word naar gekeken mocht hij wel kwaad willen na een tijd.  "

Bedankt Chantal. Het is inmiddels in orde, heb contact gehad met mijn ex of eerder zijn ouders. Hij is akkoord om de papieren over te zetten. We gaan volgende week samen naar de dierenarts om dit te regelen. Hij was allang blij dat het hem niets gaat kosten hp-frusty

 

honden page profiel BrandtBrandt

Nog een update tussendoor: de mevrouw met de herder is hem al 2x keer komen halen voor een lange wandeling van ongeveer 2 uur en dit gaat super goed. De honden zijn inmiddels blij elkaar te zien, herder is na de wandeling ook bij mij binnen geweest als we na de wandeling een koffietje drinken en ze hebben zich allebei neergelegd om te slapen. Overige dagen ben ik naar het hondenveld gegaan, hier heeft hij inmiddels ook een paar honden leren kennen met wie hij graag speelt en ik vind het ook wel gezellig om wat te kletsen ;-). Morgen komt mijn buurjongen hem halen voor een lange wandeling met zijn vriendin en haar labrador. Op de lange wandelingen loopt hij aan lange riem van 5 meter dat hij goed kan rennen en snuffelen. 

Ik ben inmiddels al 1 keer aan de slag geweest met een trainer van de lokale hondenschool om het loslopen aan te leren. We zijn nu aan het oefenen met een hele lange lijn van 15 meter dat als hij verder loopt dan zo dat ik hem elke keer terug roep en beloon met de stem en een koekje. Ik oefen hier dagelijks op in het park. In omgeving zonder veel wild lukt het netjes maar van zodra dat hij eenden of konijnen ruikt of ziet neemt de neus het over. Hier is nog werk aan de winkel.

Wel kan ik zeggen dat al het probleem gedrag in huis, blaffen en zaken stuk bijten volledig is opgelost. Hij kauwt op zijn eigen speelgoed en slaapt het grootste deel van de dag. Ik heb redelijk wat kauwmateriaal aangeschaft maar zeker de nylabone en kalfshoefjes worden veel gebruikt.

De gentle leader is inmiddels ingeruild voor een simpel tuig want aan de lange lijn trekt hij beduidend minder. In de wijk gebruik ik de lijn van 2.5 m en in het park die van 5 of 15 m.

honden page profiel DanielleDanielle

" Nog een update tussendoor: de mevrouw met de herder is hem al 2x keer komen halen voor een lange wandeling van ongeveer 2 uur en dit gaat super goed. De honden zijn inmiddels blij elkaar te zien, herder is na de wandeling ook bij mij binnen geweest als we na de wandeling een koffietje drinken en ze hebben zich allebei neergelegd om te slapen. Overige dagen ben ik naar het hondenveld gegaan, hier heeft hij inmiddels ook een paar honden leren kennen met wie hij graag speelt en ik vind het ook wel gezellig om wat te kletsen ;-). Morgen komt mijn buurjongen hem halen voor een lange wandeling met zijn vriendin en haar labrador. Op de lange wandelingen loopt hij aan lange riem van 5 meter dat hij goed kan rennen en snuffelen. 
Ik ben inmiddels al 1 keer aan de slag geweest met een trainer van de lokale hondenschool om het loslopen aan te leren. We zijn nu aan het oefenen met een hele lange lijn van 15 meter dat als hij verder loopt dan zo dat ik hem elke keer terug roep en beloon met de stem en een koekje. Ik oefen hier dagelijks op in het park. In omgeving zonder veel wild lukt het netjes maar van zodra dat hij eenden of konijnen ruikt of ziet neemt de neus het over. Hier is nog werk aan de winkel.
Wel kan ik zeggen dat al het probleem gedrag in huis, blaffen en zaken stuk bijten volledig is opgelost. Hij kauwt op zijn eigen speelgoed en slaapt het grootste deel van de dag. Ik heb redelijk wat kauwmateriaal aangeschaft maar zeker de nylabone en kalfshoefjes worden veel gebruikt.
De gentle leader is inmiddels ingeruild voor een simpel tuig want aan de lange lijn trekt hij beduidend minder. In de wijk gebruik ik de lijn van 2.5 m en in het park die van 5 of 15 m. "

Wat een vooruitgang hebben jij en Goofy geboekt zeg! Grote complimenten en veel respect voor je doorzettingsvermogen! hp-thumbsup

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Je bent een topperhp-thumbsup.

Fijn te lezen dat het goed gaat.

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Oh wauw! Super zeg! hp-thumbsup

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

" Nog een update tussendoor: de mevrouw met de herder is hem al 2x keer komen halen voor een lange wandeling van ongeveer 2 uur en dit gaat super goed. De honden zijn inmiddels blij elkaar te zien, herder is na de wandeling ook bij mij binnen geweest als we na de wandeling een koffietje drinken en ze hebben zich allebei neergelegd om te slapen. Overige dagen ben ik naar het hondenveld gegaan, hier heeft hij inmiddels ook een paar honden leren kennen met wie hij graag speelt en ik vind het ook wel gezellig om wat te kletsen ;-). Morgen komt mijn buurjongen hem halen voor een lange wandeling met zijn vriendin en haar labrador. Op de lange wandelingen loopt hij aan lange riem van 5 meter dat hij goed kan rennen en snuffelen. 
Ik ben inmiddels al 1 keer aan de slag geweest met een trainer van de lokale hondenschool om het loslopen aan te leren. We zijn nu aan het oefenen met een hele lange lijn van 15 meter dat als hij verder loopt dan zo dat ik hem elke keer terug roep en beloon met de stem en een koekje. Ik oefen hier dagelijks op in het park. In omgeving zonder veel wild lukt het netjes maar van zodra dat hij eenden of konijnen ruikt of ziet neemt de neus het over. Hier is nog werk aan de winkel.
Wel kan ik zeggen dat al het probleem gedrag in huis, blaffen en zaken stuk bijten volledig is opgelost. Hij kauwt op zijn eigen speelgoed en slaapt het grootste deel van de dag. Ik heb redelijk wat kauwmateriaal aangeschaft maar zeker de nylabone en kalfshoefjes worden veel gebruikt.
De gentle leader is inmiddels ingeruild voor een simpel tuig want aan de lange lijn trekt hij beduidend minder. In de wijk gebruik ik de lijn van 2.5 m en in het park die van 5 of 15 m. "

Super fijn zeg. zo zie je maar dat een hond zeker voldaan kan zijn van goeie wandelingen. Fijn dat je zulke mensen om je heen heb zo kan jij lekker je maatje houdenhp-thumbsup hp-heart 

Kijk alleen uit met de kalfshoefjes die zijn erg hard en als die het laatste stukkie doorslikt kan dat nog wel eens complicaties opleveren smile 

honden page profiel TukkerTukker

honden foto van Tukker

Ik heb stilletjes mee gelezen...

 

Ik wil je even laten weten dat ik het ontzettend top vind hoe jij je schouders er onder hebt gezet! Niet denkend aan problemen maar denkend in oplossingen!

 

Het is je geweldig goed gelukt en daar mag je trots op zijn!!!

honden page profiel BrandtBrandt

Bedankt voor de complimenten ik word er bijna verlegen van embarassed. Ik ben blij dat Goofy gelukkig is en dat ik hem kan houden zonder dat hij mijn huis afbreekt :-). 

Ik ben volop onderzoek aan het doen over en mij aan het inlezen en ben veel aan het bijleren. Zeker het hondenveld is een leuke manier voor mij om wat leuke babbels te doen want ik zit veel en vaak thuis en dat is soms wel eenzaam. Ik ga proberen om nog 1 extra uitlater te vinden want de herderdame kan maar beperkt en mijn buurjongen alleen in het weekend en soms merk ik dat mijn slechte dagen toch moeilijk zijn. Gisteren heb ik mij bv dan toch naar het hondenveld gesleept maar vandaag beklaag ik mij dat wel :-(

 

 

 

honden page profiel DanielleDanielle

" Bedankt voor de complimenten ik word er bijna verlegen van . Ik ben blij dat Goofy gelukkig is en dat ik hem kan houden zonder dat hij mijn huis afbreekt :-)
Ik ben volop onderzoek aan het doen over en mij aan het inlezen en ben veel aan het bijleren. Zeker het hondenveld is een leuke manier voor mij om wat leuke babbels te doen want ik zit veel en vaak thuis en dat is soms wel eenzaam. Ik ga proberen om nog 1 extra uitlater te vinden want de herderdame kan maar beperkt en mijn buurjongen alleen in het weekend en soms merk ik dat mijn slechte dagen toch moeilijk zijn. Gisteren heb ik mij bv dan toch naar het hondenveld gesleept maar vandaag beklaag ik mij dat wel :-(
 
 
  "

In welke regio woon je ongeveer? Misschien is er wel iemand hier op HP die jou kan helpen die vlakbij woont. 

honden page profiel BrandtBrandt

Ik woon in Belgie, Oost vlaanderen regio Waasland/ Antwerpen maar heb het vermoeden dat de meeste mensen hier in Nederland wonen.

honden page profiel TukkerTukker

honden foto van Tukker

" ... Ik ga proberen om nog 1 extra uitlater te vinden want de herderdame kan maar beperkt en mijn buurjongen alleen in het weekend en soms merk ik dat mijn slechte dagen toch moeilijk zijn. Gisteren heb ik mij bv dan toch naar het hondenveld gesleept maar vandaag beklaag ik mij dat wel :-(
 
 
  ... "

Het is altijd fijn om wat meer "wandelaars" achter de hand te hebben want het is jammer als je het zelf zo moet bezuren als je over je grens gegaan bent.

 

Het gaat je vast lukken! 

Hopelijk gaat je plan met de scootmobiel ook snel vorm krijgen. Dat maakt jou ook weer wat mobieler, juist op dagen dat je je minder goed voelt.

 

honden page profiel Vera & DracoVera & Draco

honden foto van Vera & Draco

" Bedankt voor de complimenten ik word er bijna verlegen van . Ik ben blij dat Goofy gelukkig is en dat ik hem kan houden zonder dat hij mijn huis afbreekt :-)
Ik ben volop onderzoek aan het doen over en mij aan het inlezen en ben veel aan het bijleren. Zeker het hondenveld is een leuke manier voor mij om wat leuke babbels te doen want ik zit veel en vaak thuis en dat is soms wel eenzaam. Ik ga proberen om nog 1 extra uitlater te vinden want de herderdame kan maar beperkt en mijn buurjongen alleen in het weekend en soms merk ik dat mijn slechte dagen toch moeilijk zijn. Gisteren heb ik mij bv dan toch naar het hondenveld gesleept maar vandaag beklaag ik mij dat wel :-(
 
 
  "

Hier een stille meelezer. Wil toch even zeggen dat ik het echt top vindt hoe jij je inzet voor Goofy! Leuke bijkomstigheid dat zo’n hondenveld niet alleen voor je hond maar ook voor jou een fijne sociale activiteit blijkt te zijn. Gelukkig heb je al twee lieve mensen die jullie met uitlaten helpen en goed dat je op zoek bent naar nog eentje erbij. Goofy is een geluksvogel, waren er maar meer baasjes zoals jou! hp-smile

pagina 2 van 3 123
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^