Border Collies ***beesten? En verkeerde correctie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Tja...

 

Om een ras gelijk maar als vals te bestempelen, omdat je meerdere aanvaringen hebt gehad met dat ras vind ik persoonlijk nogal extreem.

 

Het is zeker waar dat veel mensen impulsief een border collie hebben aangeschaft en er niet zoveel mee ondernemen, maar dit zelfde valt te zeggen over de rottweiler en andere rassen.

 

Ik ken een hoop border collies maar ken er eigenlijk maar 1 zoals jij beschrijft en dan gaat er nog een heel scala aan hondentaal vooraf, en dan heb ik het niet over "miniscule onzichtbare border collie taal".

 

De timing van jouw correctie was niet goed, zal je hond daar iets aan overhouden? Nee, maar dan moet je het niet nog 2x doen op die manier. Volgende keer als je een border collie ziet, loop de andere kant op ;) Bespaar jezelf en je hond een hoop frustraties.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Stefan als jij border collies rothonden vindt dan is dat jouw mening ,zo zie je het en daar heb je recht op.

 

Ik heb een engelse stafford dat vinden hier op dit forum de meesten eigenlijk ook rothonden,is hun mening en mij interesseert het verder niet.

 

 

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Topic opgeschoond en besloten dat deze op slot blijft.

OMGANG OP HET FORUM

HP stimuleert het respectvol reageren naar elkaar. Neem daarom ook gezamenlijk de verantwoording om de site leuk, leerzaam en gezellig te houden.

In je emotie kun je soms iets te fel overkomen, een verkeerde aanname doen of te scherp oordelen. Dit kun je voorkomen door de tijd te nemen om je mening goed te forumleren en eerst je bericht nog eens goed door te lezen voordat je op de reageerknop drukt. Stel eerst eens een vraag voordat je meteen je oordeel geeft.

Afbranden draagt niet bij aan een goed gesprek en jaagt mensen weg. Dat laatste willen we graag voorkomen omdat het doel is om zoveel mogelijk honden en baasjes te helpen.

Wij zetten waar nodig een moderatormelding in om mensen hieraan te herinneren, maar stimuleren ook dat leden elkaar hier netjes op wijzen.

Samen maken we de sfeer en de kwaliteit van het forum!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Hoe het vertrouwen terugwinnen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^