Welke hondgerelateerde YouTube kanalen kijk jij?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EngeeXEngeeX

honden foto van EngeeX

Ik kijk de volgende meer of minder trouw;

Hondenschool.online

Gwen Pieters

Spaniel Training Diaries

SoftcoatedWheatenTerrier

Retrieving for all Occasions

Wheaten health

Van welke hondgerelateerde kanalen steken jullie iets van op?

 

honden page profiel IgloIglo 3 doggies

honden foto van Iglo

- Kikopup voor concrete trainingsfilmpjes
- Stonnie Dennis als ik zin heb om een uur lang naar gelul over honden te luisteren haha
- It’s me or the dog, leer je niet zo veel van maar het is soms best vermakelijk. Zo’n vrouw gaat bij mensen langs die een hond hebben met gedragsproblemen. 

Verder kijk ik ook wel eens naar trainers die me juist níet liggen, geen idee waarom. Misschien om mezelf expres te ergeren. Van die Amerikaanse hondentrainers met hun stroombanden en alpha theorieën. En aan de andere kant Zak George, een positieve trainer maar (naar mijn mening) enorm slecht in zijn vak. Dan kijk ik gewoon hoe hij aan het klungelen is, en stoor ik me dat positieve training op die manier in een negatief daglicht komt hp-frusty

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Geen enkele, ik kan bewegende beelden niet zien. Ik maak vooral gebruik van dit forum, het Smoushondenforum en nog een aantal Facebookgroepen.

honden page profiel WolfyFeelsWolfyFeels 1 doggies

honden foto van WolfyFeels

Zac George's Dog Training Revolution

Vind het een heel aangenaam kanaal (wel in het Engels) maar zeer duidelijk - misschien niet altijd even juist maar kijk meer omdat het me 'positive vibes' geeft

honden page profiel NicolineNicoline 1 doggies

honden foto van Nicoline

Dogumentary TV https://www.youtube.com/c/BullyBadAssTV

veel mooie filmpjes en interviews van/over voornamelijk werkende rassen. Begon met bijna alleen maar “bullbreeds” maar is inmiddels een stuk breder geworden. Ik vind het vaak goede inhoud en ook nuchter over raseigenschappen.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 1 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Ik volg Topi de Corgi hp-shiny, gewoon voor de lol. 

honden page profiel Sas en haar hondenSas en haar honden 2 doggies

honden foto van Sas en haar honden

honden page profiel TinekeTineke

Funny dog videos

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

" - Kikopup voor concrete trainingsfilmpjes- Stonnie Dennis als ik zin heb om een uur lang naar gelul over honden te luisteren haha- It’s me or the dog, leer je niet zo veel van maar het is soms best vermakelijk. Zo’n vrouw gaat bij mensen langs die een hond hebben met gedragsproblemen. 
Verder kijk ik ook wel eens naar trainers die me juist níet liggen, geen idee waarom. Misschien om mezelf expres te ergeren. Van die Amerikaanse hondentrainers met hun stroombanden en alpha theorieën. En aan de andere kant Zak George, een positieve trainer maar (naar mijn mening) enorm slecht in zijn vak. Dan kijk ik gewoon hoe hij aan het klungelen is, en stoor ik me dat positieve training op die manier in een negatief daglicht komt 
  "

heb ik ook, het is een ontzettend leuke man en dol op honden, en positief. Maar hoe hij de dingen oplost zou dan weer niet mijn ding zijn. 

Dat heb ik in enigermate ook bij Sylvia Stillwel, ik zou bijv. nooit gaan zitten gapen tegen mijn hond als probleemoplosser. 

honden page profiel IgloIglo 2 doggies

honden foto van Iglo

" heb ik ook, het is een ontzettend leuke man en dol op honden, en positief. Maar hoe hij de dingen oplost zou dan weer niet mijn ding zijn. 
Dat heb ik in enigermate ook bij Sylvia Stillwel, ik zou bijv. nooit gaan zitten gapen tegen mijn hond als probleemoplosser.  "

Ja ik heb bij Zak George het gevoel dat hij wel “de theorie” heeft gelezen, maar niet volledig de kern begrijpt en het dus niet goed toepast. 

Sylvia Stillwel ken ik niet. Maar ik ben er sowieso niet zo van om “honds” te gaan doen als mens. Dus gapen zou ik ook nooit doen haha. Evenals terugbijten bij een pup of ze in de nek pakken als een moederhond. Ik ben er van overtuigd dat een hond je prima kan lezen als je je gewoon als mens gedraagt. Daar zijn geen trucjes voor nodig haha. Het enige wat ik wel toepas is niet aanstaren en ik maak mezelf wat kleiner bij angstige honden. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 1 doggies

honden foto van Dobry

" Ja ik heb bij Zak George het gevoel dat hij wel “de theorie” heeft gelezen, maar niet volledig de kern begrijpt en het dus niet goed toepast. 
Sylvia Stillwel ken ik niet. Maar ik ben er sowieso niet zo van om “honds” te gaan doen als mens. Dus gapen zou ik ook nooit doen haha. Evenals terugbijten bij een pup of ze in de nek pakken als een moederhond. Ik ben er van overtuigd dat een hond je prima kan lezen als je je gewoon als mens gedraagt. Daar zijn geen trucjes voor nodig haha. Het enige wat ik wel toepas is niet aanstaren en ik maak mezelf wat kleiner bij angstige honden.  "

ik schreef Sylvia, maar het moet Victoria zijn oeps.. wel een leuke vrouw, en dat ik haar zag gapen is alweer een tijd geleden, misschien is ze daar inmiddels van afgestapt.

 

 

 

 

 

 

 

 

honden page profiel EngeeXEngeeX

honden foto van EngeeX

Ik heb bij veel Amerikaanse filmpjes het geduld niet om het te kijken, omdat ze of niet zo trainen als ik zou willen en bovenal ze zo onnatuurlijk geforceerd overkomen.

 

 

Volgende forumvraag: Hondengroep Facebook Zeeland
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^