Mies laatste beweging, wat betekent het?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel martemarte

honden foto van marte

Hallo lieve leden, zoals sommigen van jullie inmiddels weten was mijn liefje, mijn meisje van 15,5 jaar ziek geworden en heb ik haar uiteindelijk afgelopen maandag in laten slapen. Het was echt een vreselijk gevoel en ik ben even heel erg diep gegaan, ik heb dagen gehuild. Nu wordt het huilen minder en besef ik me dat ze een prachtig leven heeft gehad. Het gemis blijft echter enorm en dit is iets waar ik de komende tijd mee moet leren omgaan.
Nou is het zo dat ik steeds nadenk over hoe het laatste moment ging en ik me afvraag hoe ze zich voelde. Ja waarschijnlijk niks... Maar ze maakte een rare beweging met haar tong/mond vanaf het moment dat ze de narcose kreeg tot het moment ze haar laatste adem uitblies. Ik heb het gevraagd aan de da en de assistente zei, ja soms worden ze misselijk. En dat vond ik natuurlijk niet zijn fijn idee maar ja ik kon er ook niks aan doen. Het ding is dat ze toen al sliep voor zover ik weet en ze bleef het ook doen toen ze de 2e prik haar gekregen. Ze kreeg zelfs een 3e prik rechtstreeks in haar lever omdat het erg lang duurde. En toen dacht ik, oh jee ik ben toch niet te vroeg? En de da verzekerde me van niet maar ja ze gaan natuurlijk ook niet iets anders zeggen op zo'n moment...
Wat ze deed met haar tong was een soort zacht smakken, een beetje als je iets op het puntje van je tong doet om iets te proeven. Het leek alsof ze in haar dromen heerlijk aan het eten was... Stiekem heb ik mezelf dat verteld. Maar herkent iemand dit en weet wat dit betekent?
Ik merk dat ik haar heel erg mis, maar dat ik het toch ook wel erg moeilijk heb met het feit dat ik het heb moeten beëindigen voor haar. Ik weet dat het 'het beste' was, maar toch voel ik me nog steeds rot erover.

honden page profiel ientjeientje 2 doggies

honden foto van ientje

Ook mijn toller had extra nodig. Mijn dierenarts zei toen. Ze is er zo slecht aan toe dat de bloedsomloop Al trager is en daarom duurt het wat langer. Ze merkt hier niets van.

Misschien reflex bewegingen, geen idee.  En misschien een droom, ik weet het echt niet.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^