Berp (update pag3)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

" Dit topic had ik dus helemaal gemist,als er engelse staffordjes in het spel zijn dan ik ben ik helemaal verkocht.
Even alles bijgelezen en genoten van die mooie foto's
 
Berp is dus al een klein fel dingetje dat beloofd wat voor toekomst "

Ja dit is een echte. Heel fel ding is het. Ideaal voor het sporten straks. Ik vind het ook geen probleem als ze intolerant zijn als ik het maar weet. Ze doet het echt super en ik weet zeker jij vind dit ook een heerlijk dier. Maar ja eens een sbt altijd een sbt. Ik vind die van jou op foto’s ook altijd geweldig. 

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

" Ik zie dit ook nu pas, maar die foto, dat Berp op haar rug ligt, wauw, dan smelt ik.
Raar want ik heb normaal niet zoveel met puppy.s misschien de overgang? Ga ik ineens gek op puppy's zijn.
Maar wat een prachtig hondje is het, die foto's, de boevigheid straalt er wel vanaf vind ik.
Veel geluk met haar!! "

Hahaha ja deze dame brengt het heel goed. Ze kan zo boevig zijn maar als ze in de knuffelmodus staat. Nou echt je smelt gewoon. Zo lief naar mensen. 

 

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

Berp is ondertussen alweer 5 maanden oud. Het is al een heel dametje aan het worden. Ze doet het enorm goed en geniet heel erg van samen actief bezig zijn. Het liefst gaat ze de hele dag overal mee naar toe. Het is net als Vaös en Lein echt mijn hond en ook al is iedereen thuis is het niet de bedoeling dat ik zonder haar naar het toilet ga. 

 

Ze luistert steeds beter en het negeren van mensen gaat nu erg goed. Ze kan aan de heupgordel voorop lopen en dan mensen passeren zonder naar deze mensen toe te willen gaan. Het negeren van honden werken we nog aan. Maar het is lastig omdat er nu veel honden loslopen die niet luisteren. Hierdoor moet ik vaak ingrijpen waardoor mijn adrenaline gehalte natuurlijk ook stijgt. Het gaat iedere dag een stapje beter maar het zou makkelijker zijn als alle niet luisterende honden vast lopen in aanlijn gebied. 

 

Ze gaat ook iedere twee weken mee naar het sportveld en dit vind ze een groot feest. Een drive waar je u tegen zegt. Als ze op de slatmill heeft gerend springt ze daarna tegen me aan met een mega gelukkige blik in dr ogen. Ze mag doen waar ze voor gemaakt is. Heerlijk om dat te zien. 

 

Met Vaös is ze nog steeds de beste maatjes. Al moet ik zeggen dat haar puppy licentie nu toch echt helemaal verlopen is. Hij pakt haar nu strenger aan als ze te ver gaat. Daarom grijp ik zelf nu veel meer in om te voorkomen dat hij het steeds moet regelen. Dit werkt voor mijn gevoel erg goed en geeft Vaös meer rust. Ze is namelijk niet meer altijd onder de indruk van een nette correctie. Om escalatie voor te zijn grijp ik dus in. 

 

Ze is volop aan het wisselen en het grootste gedeelte is al uitgevallen. Ze heeft boven wel nog dubbele hoektanden staan waarvan een er de komende dagen uit gaat vallen. Hopelijk gaat de andere hoektand er ook snel uit want ik wil haar daar liever niet voor onder narcose moeten laten brengen. Ze blijft namelijk intact voor de fok dus dan zou ik haar enkel voor die tand onder narcose moeten laten brengen. 

 

542131.jpg

 

 

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Anke...je foto, geen wonder dat je geen newfoundlanders neemt, hahaha..en ze laten het toe dat je ze even voor de foto zo op je schouders zet..laughing

honden page profiel JoopJoop 3 doggies

honden foto van Joop

" Het gaat iedere dag een stapje beter maar het zou makkelijker zijn als alle niet luisterende honden vast lopen in aanlijn gebied. "

Amen hp-smile

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Leuke blije foto, Anke.

Wat betreft de extra tand, laat je haar lekker knagen op botjes enzo?  Misschien de tand dan wel 'sneuvelt'.

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

" Anke...je foto, geen wonder dat je geen newfoundlanders neemt, hahaha..en ze laten het toe dat je ze even voor de foto zo op je schouders zet.. "

Hahahaha met mijn Leonberger zal ik niet zo snel zo´n foto maken. 51kg is iets te zwaar om in de nek te zetten. 

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

" Leuke blije foto, Anke.
Wat betreft de extra tand, laat je haar lekker knagen op botjes enzo?  Misschien de tand dan wel 'sneuvelt'. "

Jazeker, ze krijgt iedere dag meerdere momenten tijd om lekker te kluiven op allerlei soorten kophuid. Goed nieuws ik heb hem eergisteren eruit kunnen halen. Hopelijk gaat die aan de andere kant ook eens los zitten want die zit nog muurvast. 

honden page profiel KlaraKlara 3 doggies

Wat een stoer wijfje al! En lastig he al die loslopende honden. Hier in alle jaren nooit last van gehad tot corona begon. Opeens overal. Hoop dat ze ze dapper leert negeren. 

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

" Wat een stoer wijfje al! En lastig he al die loslopende honden. Hier in alle jaren nooit last van gehad tot corona begon. Opeens overal. Hoop dat ze ze dapper leert negeren.  "

Wij hadden er hier ook weinig last van. Maar nu echt alle overal losse niet luisterende honden. Het is soms echt frustrerend met name omdat er toch een hoop mensen zijn die de schuld bij mijn honden willen leggen... 

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

Het gaat erg goed met Berp. Ze is een blije pup en haar wereld word steeds een stukje groter. Af en toe is ze wat onzeker en ik hoop dat dit een fase is waar ze doorheen moet. Zo schrok ze zich vandaag bv kapot van een kindje dat viel met de step. En dan laat ze flink van zich horen. Verder wel een hele fijne training gehad. We zijn het centrum in gegaan en daar was het goed druk. Veel mensen en veel honden maar ze heeft zich keurig gehouden. Bij thuiskomst is ze in de stoel geploft en heeft heerlijk geslapen. 

 

Het is een heel aanhankelijk hondje en volgt me overal. Van de week was mijn moeder vergeten dat het niet slim is met me te bellen op luidspreker. Vaös en Berp gaan dan samen staan piepen en mauwen. Die twee zijn nog steeds dikke maatjes. Ze kan nog steeds samen met hem spelen. Zelfs met een bijtrol terwijl andere honden dat echt niet hoeven te proberen. Ook de andere honden in huis hoeven dat niet te proberen. Dus ik hoop natuurlijk dat die twee zo goed blijven met elkaar maar het blijft afwachten. Ik geniet er nu elke dag van! 

 

Ze is afgelopen weekend mee geweest op haar eerste sportweekend. Daar heeft ze spelenderwijs kennis kunnen maken met allerlei sport onderdelen. In het begin was ze iets overdonderd door al het gejoel van de andere honden. Maar uiteindelijk kon ze dat loslaten en genieten. 

 

Helaas staat een hoektand nog steeds dubbel en die zit ondanks al het kauw en speelmateriaal nog steeds niet los. Deze ga ik dus als dit zo blijft zsm laten verwijderen. Zodat die hoektand voldoende ruimte krijgt aangezien de onderkaak aan die kant ook wat aan de krappe kant is. Verder groeit ze heel goed en is het al zeg ik het zelf een hele knappe pup. Op dit moment loop ik full time stage in een dierenkliniek dit in combinatie met een pup is erg pittig. Ik heb nu een weekje vakantie en dan nog drie weken stage. Dan komt het examen inzicht en ben ik hopelijk in juni klaar met mijn opleiding. 

 

543008.jpg

543011.jpg

543012.jpg

543013.jpg

543014.jpg

543017.jpg

543018.jpg

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

wat een goede update, fijn dat het allemaal zo goed gaat. Ze lijkt een heerlijk hondje, waar je echt veel van geniet.

Succes met de studie!

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

Berp is bijna 7 maanden oud en wat doet ze het goed. Het is een flinke drukte maker en stilzitten kan ze eigenlijk niet. Qua onzekerheid gaat het stukken beter, ze valt nauwelijks meer uit op momenten dat ze het even spannend vind. We zijn hier ook flink mee aan de slag gegaan. Regelmatig gaan wandelen samen met vrienden zodat ze leert dat ze andere honden kan negeren en dat het allemaal goed komt. Dus het negeren gaat nu echt stukken beter. Sommige honden wil ze gewoon opvreten met name kleine hondjes die te dicht bij komen zijn echt niet veilig. Ze luistert steeds beter en ze heeft een hele mooie recall. Ze is een werker dus ze vind het fantastisch om commando's uit te voeren. 

 

Ze gaat als we gaan sporten altijd mee en wat vind ze dat geweldig. Je ziet echt dat ze er aanleg voor heeft en alles heel natuurlijk & makkelijk oppakt. Na een dagje op het sportveld en een lekkere wandeling is ze echt voldaan. Alleen gewone wandelingen is echt niet genoeg voor Berp. Ze is ook begonnen met speuren, dat pakt ze ook erg leuk op. Vanavond hebben we de tweede les. Ik ben erg benieuwd hoe ze het gaat doen. 

 

In huis gaat het nog steeds erg goed met de andere honden. Zij en Vaös zijn nog steeds dikke maatjes. Liggen meestal samen in een stoel te slapen. En als ze denken dat er iets of iemand in de tuin gaan ze samen patrouilleren. Ik blijf hopen dat dit zo goed blijft gaan. Maar het is een felle tante dus ik durf niet te voorspellen of dat zo blijft. 

543708.jpg

543709.jpg

543710.jpg

543711.jpg

543712.jpg

543713.jpg

543714.jpg

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Leuke updatehp-thumbsuplekker pittig ding waar je hard mee moet werkensmile

Tosca was ook zo een felle tante maar met Vigo is het altijd goed gegaan,8 pootjes op 1 buik.

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

Berp is nu bijna 7,5 maand oud. Wat een heerlijke hond! Het is een echte clown, ik lach me meerdere malen per dag helemaal kapot om haar. Het uitvallen naar andere honden is zo goed als eruit. Heel af en toe als het het haar overvalt reageert ze nog. Maar over het algemeen wil ze gewoon graag de andere hond opeten zonder dat ze daarbij onzeker is. Ik ben ook flink aan de slag gegaan om samen te wandelen met andere honden en dat ze deze dan gewoon negeert. Ik wil gewoon gezamenlijke wandelingen kunnen doen. Mijn honden kunnen niet met andere honden maar het is wel fijn als ze, ze gewoon negeren aan de lijn en dat je dus wel samen kunt wandelen. De muilkorf kent ze ondertussen ook vrij goed. Ze krijgt tijdens steeds meer wandelingen de korf om nu. Het is nu weer goed weer dus veel loslopers die niet goed te controleren zijn door de eigenaren. 

 

Het sporten pakt ze ook erg leuk op. Ze heeft haar eerste echte sportweekend erop zitten. Daar heeft ze weer wat dingen kunnen uitproberen en vooral lekker zelfvertrouwen opbouwen. We zijn nu thuis begonnen met de high jump en hangtime te oefenen. Ook dit pakt ze erg leuk op. Hierin is het ook weer belangrijk dat ze zelfvertrouwen opbouwt dus daar nemen we alle tijd voor. 

 

Het rust pakken in huis gaat steeds beter omdat we nu langzaam steeds wat meer kunnen gaan doen. Zwemmen en in het water plonzen vind ze ook fantastisch. 

 

Het hebben van een sportlijn is echt heel anders dan een showlijn maar man het bevalt me zo goed. Ik vind het echt fantastisch! Voor mij gaat er niets anders meer komen. 

544511.jpg

544512.jpg

544514.jpg

544515.jpg

544516.jpg

544517.jpg

 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Leuke update mooi pittig staffordje,ik heb een showmodelletje maar Tosca was ook een werkertje,beetje vergelijkbaar karakter.

Altijd lachen om die idiote streken.

Fijn dat het sporten goed gaat.

Een geweldige leuke foto van jij samen met je tweetal.hp-thumbsup

honden page profiel DonjaDonja

honden foto van Donja

Wat een super update weer. 

Ik lees ze elke keer. Genieten!

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Het eerste jaar van Fanu
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^