Overbeet mini bull?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel anna anna

Hallo. Vandaag de 2e inenting van onze mini bull van 9 weken. De tandarts constateerde dat de 2 onder hoektanden wat naar binnen staan en liet weten dat we hiermee aan de slag moeten met 2x per dag begeleid laten bijten op een rubberen bal om ze uiteindelijk de goede richting in te krijgen. Vooral tijdens het wisselen over een paar maanden. Nu is mijn vraag aan bull terriër kenners of dit vaker voorkomt bij (mini) Bullys. Ik lees dat dit ook later recht trekt aangezien hun onderkaak nog groeit. Iemand ervaring hiermee? 
groeten Anna uit Amsterdam 

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Wat is een mini bully?

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Ja dat komt vaker voor. Blijf het goed in de gaten houden en kijk regelmatig of er nog geen gaatjes in het gehemelte ontstaan. Dit is pijnlijk en vuil kan zich erin ophopen, wat lelijke infecties zou kunnen veroorzaken. Als ze nog zo jong zijn heeft ingrijpen vaak nog geen zin, hij moet nog wisselen etc. en de kaak moet nog groeien. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^