Voor en nadelen pup uit het buitenland?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PuckPuck

" Willow met 15 weken oud, en 12.5 kg. Nu zal een BC pupje een stukje kleiner zijn hoor  maar Willow is ook niet zo groot. Overigens, de fokker waar ik willow vandaan had deed zó veel aan de socialisatie, dat, mocht het nodig zijn geweest, ik het voor de volle 100% vertrouwen mocht ik haar pas met 15 + weken kunnen ophalen.  "

 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Willow is zo mooi Bizar...ik volgde het topic al voordat je haar ophaalden en ze is nu al 11 maanden!
(sorry off topic haha) "

Haha ja gek he! Gaat veel te snel! Ze blijven maar zó kort pup. Dus dan maakt een pup van 8 weken of 15 weken ook niet meer uit haha

honden page profiel RenateRenate

Mijn voorkeur ging en gaat nog altijd naar een pup van rond de 9 à 10 weken. Maar door die rabiëswet is dat vrijwel onmogelijk, hier in B zijn weinig goede fokkers (broodfok genoeg maar daar doe ik niet aan mee). Uiteindelijk heb ik toch de knoop doorgehakt en na lange weken wachten is het voorbije weekend mijn "pup" geland. Ze is nu 4,5 maand en ze loopt hier rond alsof ze hier al weken woont. 

Dat onbeholpen en kwetsbare van een pup mis ik wel een beetje maar heeft tegelijk toch ook weer voordelen. Afwachten maar hoe het loopt en wie weet wil ik straks niks anders meer dan een +15 weken pup hp-shiny.

 

Het verbaast mij wel dat er nog altijd mensen zijn die de rabiëswet aan hun laars (kunnen) lappen en de pup gewoon met 8 à 9 weken zelf ergens gaan ophalen. Mijn fokker ging daar zeker niet mee akkoord, hij heeft de pup ook zelf gebracht. 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Dwergpincher
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^